مگه Hand Of Kul رو دیسک هم اومده؟احتمالا از دیسک باشه بازی های دیگه هم همین طوره? اگه بقیه اینطور نیست 99 درصد از دیسک بازی چون من قبلا این بازی رو امتحان کردم
مال من هم قبلان کار میکرد حالا کار نمیکنه
دستگاه هنگ میکنه

Help
مگه Hand Of Kul رو دیسک هم اومده؟احتمالا از دیسک باشه بازی های دیگه هم همین طوره? اگه بقیه اینطور نیست 99 درصد از دیسک بازی چون من قبلا این بازی رو امتحان کردم

کسی نمی دونه چرا از وقتی که به لایو وصل شدم مقدار اچیومنتهامو کمتر نشون میده؟ دو سه تا از بازی هامو مقدار اچیومنتهاشو صفر نشون میده درحالی که وقتی میرم تو بازی همرو آنلاک شده نشون میده!
سوال دیگم اینکه آیا بازی ای هست که برای آنلاین بازی کردنش نیاز به گلد و هیچ مورد دیگه ای نباشه؟
پروفایلم و از رو خود کنسول اکانت ساختم وصلش کردم، چجوری و از کجا دانلود کنمش؟پروفایلوتو دوباره dl کنی هم درست میشه
اول پاکش کن بعد دانلودش کنپروفایلم و از رو خود کنسول اکانت ساختم وصلش کردم، چجوری و از کجا دانلود کنمش؟
۲-۳ هفتست دارم سوال میکنم، کسی جواب درستو حسابی بهم نمیده: پس سؤالم رو یه جور دیگه مطرح میکنم:
علت هنگ کردن دستگاه Xbox 360 چیست؟
ربطی به سرعت اینترنت دارد؟
بازیهای آنلاین دیگه مشکلی ندارم:اگه در حالت افلاین مشکل هنگ کردن نداری اره به اینترنت برمیگرده

سلام دوستان یه مشکلی برام پیش اومده! لطفا سریع کمک کنید!
من خیلی وقته لایوم اما تا حالا به چنین مشکلی برنخورده بودم وقتی میرم فیفا هر سیزنی که بازی میکنم دقیقه 30 از بازی میپره بیرون و connection lost میده!
همین امروز به این مشکل برخوردم لطفا کمکم کنید!![]()
دیروز تا حالا همه بازی ها همین طوره.بعد از 20 دقیقه قطع میشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
دیروز تا حالا همه بازی ها همین طوره.بعد از 20 دقیقه قطع میشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4