همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان با این سرعت میشه آنلاین زد؟:-/512 نامحدود مخابرات
3378900160.png

با سلام،

دوستان بنده اکانت لایو بگیرم میتونم فیفا ۱۴ رو بازی کنم ‌؟ چون قبلا اکانت لایو از مایکروسافت داشتم اما تو فیفا ۱۳ که وارد میشدم می گفت ۷ روز مهلت دارم و بعد از ۷ روز دیگه اجازه نداد لایو بازی کنم ، بعدم ازم Reedem Code خواست.

با سلام،

دوستان بنده اکانت لایو بگیرم میتونم فیفا ۱۴ رو بازی کنم ‌؟ چون قبلا اکانت لایو از مایکروسافت داشتم اما تو فیفا ۱۳ که وارد میشدم می گفت ۷ روز مهلت دارم و بعد از ۷ روز دیگه اجازه نداد لایو بازی کنم ، بعدم ازم Reedem Code خواست.

بله با داشتن اکانت گلد به راحتی میتونید استفاده کنید
البته برای استفاده از امکانات اضافی بازی نیاز به پول هست

دوستان با این سرعت میشه آنلاین زد؟:-/512 نامحدود مخابرات
آره داداش می تونی.
دوستان اگه چیز پی ان تو xbox شر کنیم
برای خرید از لایو بازم نیاز به کردیت کارت هست؟؟؟
نه دیگه. اصن VP.N شر می کنی که کردیت کارد لازم نباشه. خواستی پی.ام بده;)

سلام...من بعد از یه مدت وصل شدم به لایو امروز ولی گفتش که باید یک آپدیت اجباری انجام بدم...خواستم ببینم مشکلی که ایجاد نمیشه با انجام آپدیت؟
من ال تی 3 دارم و راحت بازیای جدیدو انجام میدم.

سلام...من بعد از یه مدت وصل شدم به لایو امروز ولی گفتش که باید یک آپدیت اجباری انجام بدم...خواستم ببینم مشکلی که ایجاد نمیشه با انجام آپدیت؟
من ال تی 3 دارم و راحت بازیای جدیدو انجام میدم.
نه آپدیت کن.

دوستان من اكانت لايوم با اكانت اصليم فرق داره
ميخواستم بدونم اگه من سيو بازي هام رو با هوريزون باًپروفايل لايوم ست كنم خطر بن شدن نداره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

من الان یه کد یه ماهه خریدم وقتی وارد می کنم redeem now رو که میزنم میگه به اطلاعات کامل نیاز بعد به یک صفحه ای منتقل میشه که postal code و شهر و موبایل اینارو میخواد ولی هرچی میزنم قبول نمیکنه میگه کد پستی با شهر مچ نیست میدونید باید چه کار کنم ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or