همه چیز درباره ی Xbox Live

plant vs zombie کیا میزنن اینجا؟
امروز ساعت 5 میام

- - -ویرایش - - -

بابا یه جا بزنید برای قرار های آنلاین
خسته شدیم اینقدر با خارجی ها بازی کردیم
:|

چرا بقیه رو به اشتباه میندازید ؟

هیچ نیازی به بازی burner max نیست

با بازی های 97% هم راحت اجرا میشه

من خودم 3 ساله دارم با همین 97% ها لایو میرم

ولی بقیه رو درست توضیح دادید

بازم ممنون

منظور از اینکه دیسک 100% استفاده بشه فقط بخاطر امنیت و جلو گیری از بن شدنه ..وگرنه با هر دیسکی میشه به لایو وصل شد و منظور اون دوستمون هم همین بود ...نه اینکه با 97 نمیشه وصل شد !

شما برای خرید باید حتما Billing Info معتبر وارد کنید تا بتوانید از سایت ویا کنسول با کمک چیز پی ان آیتم موردنظر را خریداری کنید.یا اکانت را بدید به یک فرد قابل اعتماد در خارج از کشور تا براتون از سایت xbox خرید کنه.
خب اگه billing info نا معتبر بود که اون موقع که برای اولین بار به لایو وصل شدم خود ماکروسافت همونجا گیر میداد ......
دوستان یه سوال دیگه ::: من هر وقت بتل 4 آنلاین بازی میکنم کنسولم تو یه سری از مپ ها فریز ( هنگ ) میکنه مشکل از درایومه یا دیسک بازیم خرابه یا شایدم از هارد ؟؟؟؟؟ میشه لطفا کمک کنید

قبلا واحت ميشد از لايو خريد كرد چرا نميشه ديگه اخه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

فك كنم بخاطر اين policy جديد مايكروسافته راستي دوستان من اگه تو جي تي اي فقط ٢٠ ميليون دلار مد كنم ايكس باكس ميفهمه

Sent from an iPhone to hidden planets

دوستان از کجا می تونم اکانت گلد رو خریداری کنم آخه یکی از دوستام اکانت گلد از یه مغازه گرفته بود ولی وقتی کانکت مشه ارور پایان اعتبار میده می خوام از یه جای خوب بگیرمو دوم اینکه راسته که live می خواد رایگان بشه یا نه.

دوستان از کجا می تونم اکانت گلد رو خریداری کنم آخه یکی از دوستام اکانت گلد از یه مغازه گرفته بود ولی وقتی کانکت مشه ارور پایان اعتبار میده می خوام از یه جای خوب بگیرمو دوم اینکه راسته که live می خواد رایگان بشه یا نه.

اول اینکه شما از هر جا هم که کد گلد رو دریافت کردید از طریق سایت مایکروسافت وارد کنید تا اگه مشکلی وجود داره همون جا بهتون خبر بده
در مورد فروش هم سایت های زیادی هستن که دارن این کار رو میکنن و با یه گوگل راحت میتونید پیدا کنید
رایگان شدن لایو هم امکان نداره

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

یه سوال مهم کسی حساب کرده یا می دونه به ازای هرساعت استفاده از xbox live چه مقدار هزینه اینترنت ( یا بهتر چند mb از اکانت adsl ) استفاده می شود ?

این بحث چند صفحه پیش هم بود به نظر من مقدار قابل توجهی نیست و از وبگردی کمتر هست
برای مثال شما با سه گیگ ترافیک ماهانه تنها برای لایو خیال تون راحت باشه

یه سوال مهم کسی حساب کرده یا می دونه به ازای هرساعت استفاده از xbox live چه مقدار هزینه اینترنت ( یا بهتر چند mb از اکانت adsl ) استفاده می شود ?
بستگی به بازیت داره مثلا من یه بار حساب کرده بودم هر 2 3 ساعت بازی کردن تو Mw3 300 400 مگ می خواد.
و 100 % از وب گردی بیشتره در ضمن بصورت دقیق هم نمیشه گقت چون اصلا ممکنه یکی بیاد تو لابی آهنگ پخش کنه که باید یه پولی هم بابت اون چند مگ آهنگ برا نت داد در کل حرف زدنم تاثیر داره.

بستگی به بازیت داره مثلا من یه بار حساب کرده بودم هر 2 3 ساعت بازی کردن تو Mw3 300 400 مگ می خواد.
و 100 % از وب گردی بیشتره در ضمن بصورت دقیق هم نمیشه گقت چون اصلا ممکنه یکی بیاد تو لابی آهنگ پخش کنه که باید یه پولی هم بابت اون چند مگ آهنگ برا نت داد در کل حرف زدنم تاثیر داره.

دقیقا من قبلا هم گفتم.مثلا بازی SC Blacklist ساعتی 100 مگ کم میکنه ولی نارتو ساعتی 30 مگ.

COD Ghost رو من از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر میزدم... ی پشت... با توجه ب مجانی بودن آپلود تنها ۱۰۰ مگ میسوزوند..ً

چندان حجمی مصرف نداره... خیلی زیاد باشه ماهی ۲ گیگ برا لایو کاملا کافیه‌...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or