کسی خبر داره مایکروسافت برای یوزرهای جدید هنوز هم مثل قدیم تو اولین اتصال دوماه گلد رایگان میده؟
چرا بقیه رو به اشتباه میندازید ؟
هیچ نیازی به بازی burner max نیست
با بازی های 97% هم راحت اجرا میشه
من خودم 3 ساله دارم با همین 97% ها لایو میرم
ولی بقیه رو درست توضیح دادید
بازم ممنون
خب اگه billing info نا معتبر بود که اون موقع که برای اولین بار به لایو وصل شدم خود ماکروسافت همونجا گیر میداد ......شما برای خرید باید حتما Billing Info معتبر وارد کنید تا بتوانید از سایت ویا کنسول با کمک چیز پی ان آیتم موردنظر را خریداری کنید.یا اکانت را بدید به یک فرد قابل اعتماد در خارج از کشور تا براتون از سایت xbox خرید کنه.
دوستان از کجا می تونم اکانت گلد رو خریداری کنم آخه یکی از دوستام اکانت گلد از یه مغازه گرفته بود ولی وقتی کانکت مشه ارور پایان اعتبار میده می خوام از یه جای خوب بگیرمو دوم اینکه راسته که live می خواد رایگان بشه یا نه.
یه سوال مهم کسی حساب کرده یا می دونه به ازای هرساعت استفاده از xbox live چه مقدار هزینه اینترنت ( یا بهتر چند mb از اکانت adsl ) استفاده می شود ?
بستگی به بازیت داره مثلا من یه بار حساب کرده بودم هر 2 3 ساعت بازی کردن تو Mw3 300 400 مگ می خواد.یه سوال مهم کسی حساب کرده یا می دونه به ازای هرساعت استفاده از xbox live چه مقدار هزینه اینترنت ( یا بهتر چند mb از اکانت adsl ) استفاده می شود ?
بستگی به بازیت داره مثلا من یه بار حساب کرده بودم هر 2 3 ساعت بازی کردن تو Mw3 300 400 مگ می خواد.
و 100 % از وب گردی بیشتره در ضمن بصورت دقیق هم نمیشه گقت چون اصلا ممکنه یکی بیاد تو لابی آهنگ پخش کنه که باید یه پولی هم بابت اون چند مگ آهنگ برا نت داد در کل حرف زدنم تاثیر داره.
یه سوال مهم کسی حساب کرده یا می دونه به ازای هرساعت استفاده از xbox live چه مقدار هزینه اینترنت ( یا بهتر چند mb از اکانت adsl ) استفاده می شود ?