دوستان از کجا می تونم اکانت گلد رو خریداری کنم آخه یکی از دوستام اکانت گلد از یه مغازه گرفته بود ولی وقتی کانکت مشه ارور پایان اعتبار میده می خوام از یه جای خوب بگیرمو دوم اینکه راسته که live می خواد رایگان بشه یا نه.
یه سوال مهم کسی حساب کرده یا می دونه به ازای هرساعت استفاده از xbox live چه مقدار هزینه اینترنت ( یا بهتر چند mb از اکانت adsl ) استفاده می شود ?
بستگی به بازیت داره مثلا من یه بار حساب کرده بودم هر 2 3 ساعت بازی کردن تو Mw3 300 400 مگ می خواد.یه سوال مهم کسی حساب کرده یا می دونه به ازای هرساعت استفاده از xbox live چه مقدار هزینه اینترنت ( یا بهتر چند mb از اکانت adsl ) استفاده می شود ?
بستگی به بازیت داره مثلا من یه بار حساب کرده بودم هر 2 3 ساعت بازی کردن تو Mw3 300 400 مگ می خواد.
و 100 % از وب گردی بیشتره در ضمن بصورت دقیق هم نمیشه گقت چون اصلا ممکنه یکی بیاد تو لابی آهنگ پخش کنه که باید یه پولی هم بابت اون چند مگ آهنگ برا نت داد در کل حرف زدنم تاثیر داره.
یه سوال مهم کسی حساب کرده یا می دونه به ازای هرساعت استفاده از xbox live چه مقدار هزینه اینترنت ( یا بهتر چند mb از اکانت adsl ) استفاده می شود ?
آنلاینش که پوینت نمی خواددوستان برا بازی فیفا 14 به چند تا پوینت نیاز هست؟
با سلام،
دوستان بنده اکانت لایو بگیرم میتونم فیفا ۱۴ رو بازی کنم ؟ چون قبلا اکانت لایو از مایکروسافت داشتم اما تو فیفا ۱۳ که وارد میشدم می گفت ۷ روز مهلت دارم و بعد از ۷ روز دیگه اجازه نداد لایو بازی کنم ، بعدم ازم Reedem Code خواست.