من يه مشكل دارم
وقتي تو لايو انلاينم و قتي ميرم به تنظيمات اواتار از لايو خارج ميشه
به سؤال بالا عم جوببديد لطفن![]()
اين پوينتا خيلي گرونن
راهي نداره تا خودم بتونم پوينت مجاني بگيرم؟
مسابقه اي چيزي نيست كه توش پوينت ببرم؟
اقا هر کسی اینترنتش بده و لگ و تاخیر زیاد داره ولی پینگش زیر 150 هست و با این حال هم تاخیر داره و مثل خارجی ها نرم و راحت نمی تونه بازی کنه به من پیام خصوصی بده تا یادش بدم باید چه کاری انجام بده تا نتش مثل خارجی ها بدون تاخیر بشه البته باید ریت دانلودتون حد اقل 50 کیلوبایت به بالا و پینگ زیر 150 داشته باشید من خودم بعد 5 سال خون دل تونستم این کارو انجام بدم یعنی توی بتل 3 طوری بکشم که باورم نشه الان 5 روزه که نتم رو تونستم متحول کنم هر دوستی که این مشکل مثل من ازارش میده ولی شرایط نتش منظورم همون پینگ و ریت دانلودشه اگر اونها رو داره بیاد تا بهش بگم نتش رو کاری کنه بره لذت ببره البته برای adsl دارها فقط این. هم بگم برای بازی بتل 4 کلا سروراش مشکل داره و نمیشه کاری کرد ولی من الان تو بتل 3 انقدر خوبه که حد وحساب نداره مثلا بهترین امار های این روزهای اخیرم شده که 78 نفر رو کشتم و 4 بار مردم البته بچه ها نگن لاف میزنه برن بتل لاگ ببینن
اقا هر کسی اینترنتش بده و لگ و تاخیر زیاد داره ولی پینگش زیر 150 هست و با این حال هم تاخیر داره و مثل خارجی ها نرم و راحت نمی تونه بازی کنه به من پیام خصوصی بده تا یادش بدم باید چه کاری انجام بده تا نتش مثل خارجی ها بدون تاخیر بشه البته باید ریت دانلودتون حد اقل 50 کیلوبایت به بالا و پینگ زیر 150 داشته باشید من خودم بعد 5 سال خون دل تونستم این کارو انجام بدم یعنی توی بتل 3 طوری بکشم که باورم نشه الان 5 روزه که نتم رو تونستم متحول کنم هر دوستی که این مشکل مثل من ازارش میده ولی شرایط نتش منظورم همون پینگ و ریت دانلودشه اگر اونها رو داره بیاد تا بهش بگم نتش رو کاری کنه بره لذت ببره البته برای adsl دارها فقط این. هم بگم برای بازی بتل 4 کلا سروراش مشکل داره و نمیشه کاری کرد ولی من الان تو بتل 3 انقدر خوبه که حد وحساب نداره مثلا بهترین امار های این روزهای اخیرم شده که 78 نفر رو کشتم و 4 بار مردم البته بچه ها نگن لاف میزنه برن بتل لاگ ببینن
سلام میبخشید اینجا میپرسم
من میخوام با XBOX ONEوایمکس ایرانسل به صورت وایرلس وصل شم به لایو پسورد که میزنم این ارورو میده کسی میتونه راهنمای کنه مشکل از کجاست؟
CANT CONNECT TO YOR DHCP SERVER
سلام میبخشید اینجا میپرسم
من میخوام با XBOX ONEوایمکس ایرانسل به صورت وایرلس وصل شم به لایو پسورد که میزنم این ارورو میده کسی میتونه راهنمای کنه مشکل از کجاست؟
CANT CONNECT TO YOR DHCP SERVER
دوست عزیز ممنون که اطلاعاتتو در اختیار بقیه گذاشتی. میتونم بپرسم شما چجوری به این نتیجه رسیدی؟ همینجوری داشتی با تیک های مودمت ور میرفتی که اینو فهمیدی؟یا جایی خوندی؟؟ اصلا این madulation چی هست؟ مطمئنی به کیفیت خط ربط داره؟ بعد آخه یعنی چی 5 دقیقه اول رو در نظر نگیرید؟؟ تو فیفا که اینجوری 1 نیمه میره :d .ابتدا باید عرض کنم که من برای بتل 4 امتحان کردم و بتل 3 و فیفا 14 چون همین 3 تا بازی رو دارم نت شما عالی میشه به طرز شگفت انگیزی دیگه شاهد مهمترین چیز یعنی تاخیر نمی باشید یعنی مثلا توی بتل 3 شاهد همچین صحنه هایی به وفور میشید که دشمن داره میاد به طرفتون ولی به شما تیر نمیزنه انگار اصلان هنوز شما رو ندیده ولی شما با داشتن فرصت زیاد میزنین میترکونیدش اونم با تعداد تیر بسیار کم اول به بخش ip مودم برید و وارد تنظیمات مودم بشید بعد برید به بخش adsl modelation یا adsl خالی برای مودم های مختلف فرق داره باید پیداش کنید در این بخش گزینه هایی داره که عبارت هستند از gdmt-glite-t1.413-adsl2-adsl2plus-anexe.l-anexe.m این بخش اگر به صورت اوتوماتیک هست روی کاستوم بزاریدش و تیک تمام گزینه هارو بر دارید و فقط تیک anexe m رو بزارید و کار تمامه ولی بازم میگم پینگ باید زیر 150 باشه بعد تست کنید اگر اوکی نشد چون برا بعضی ها جواب نمیده یعنی چراغ adsl بعد از تنظیم روی anexe m روشن نمیشه اگر این اتفاق براتون افتاد گزینه بعد anexl رو استفاده کنید باز هم اگر چراغ خاموش موند از glite استفاده کنید اگر اوکی نشد باز باید بگم که متاسفم شما کیفیت خط تلفنتون بسیار پایین هستش این گزینه ها رو خودم تست کردم و بگم بهترینش anexe m هست بعد دو تای دیگه وقتی هم که خواستین تست کنید 5 دیقه اول بازی رو در نظر نگیرید بگذارین 5 دیقه اول که از ورود به سرورتون گذشت اون موقع بازی رو بسنجید امیدوارم که حالشو ببرید برای 3 نفر دیگه از دوستای لایوم انجام دادم 100 درصد نتشون اوکی شد شما هم تست کنید و همینجا اعلام کنید بابت تلخی کردن هم شرمندم واقعا بعضی از این 14 15 ساله ها هنوز بزرگ نشدن
سلام بچه ها
مشکل بزرگی برام پیش اومده اگر راه حلی هست کمک کنید
پروفایل ایکس باکسم پاک شد
برای ادد کردن دوباره و دانلودش ایمیل و پس میخواد که متاسفانه فراموش کردم
توی پروفایل بازی سنتر گیمرتگ من هستش تمام اچیومنت هام هست نمیخوام از دستشون بدم
چکار کنم!!!!ایمیل و پس به هیچ وجه یادم نمیاد!!!نمیشه این پروقایل رو به یه ایمیل جدید وصل کرد؟؟؟
کمک کنید توروخدا