XboxLiveVirus
کاربر سایت
نه فکر نکنم چون این کد ها حکم اکانت فری رو دارن فقط می شه رفت تو پارتی و آنلاین بازی کرد حتی از اپ ها هم نمی شه استفاده کرد.سلام
میشه با این کدهای دو روزه از این بازی های رایگان که ماهی 2 بار هست گرفت؟؟
نه فکر نکنم چون این کد ها حکم اکانت فری رو دارن فقط می شه رفت تو پارتی و آنلاین بازی کرد حتی از اپ ها هم نمی شه استفاده کرد.سلام
میشه با این کدهای دو روزه از این بازی های رایگان که ماهی 2 بار هست گرفت؟؟
دوست عزیز منهم مشکل شما را داشتم البته ابن مشکل بسیار شایع در پارس انلاینی هاست منم بعد تلاش زیاد موفق به حل این مشکل شدم البته اقا میلاد یک راه برات معرفی کرد که منم تست کردم و جواب داد اما راه دیگه ای و البته اسانتری که اونم برام من جواب داد و طبق اطلاع برای خیلی ها این روش کار میکنه اینه مودمم در حالت بریج قرار بدی و با کابل لن به کنسول متصلش کنی و رمز و پسورد یا همون کانکشننو تو خود کنسول وارد کنین دی ان اس و بقیه ای پی های هارو رو اتوماتیک بذار اگر کار نکرد باید دستی وارد کنی به احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه دنبال اتصال با وای فای با پارس نرو چون نتیجه نمیگیری من همه راهها رفتم و این دو روش که گفته شد یکی اقا میلاد و این یکی همینه ای که من بهت گفتم بهترین راههاست
خیلی ممنون
شد بالاخره
با همین روشی که گفتید شد من مودمم رو رو بریج تنظیم کردم و به لایو وصل شدم اما متاسفانه زیگه اینترنت PC وصل نیست نمیدونم چکار باید کرد که برای 360 بریج باشه برای پی سی PPPOE بشه. نمیشه کاریش کرد؟
حالا اگر نمیشه وقتی رو بریج تنظیم هست چطوری تو کامپیوتر به اینترنت وصل بشم؟ کانکشن ساختم اما اصلا کانکت نمیشه
الان مودم قبلیم رو رو بریج تنظیم کردم و گذاشتم برای 360 و مودم TP LINKم رو گذاشتم برای PC رو PPPOE که همیشه بود. ممتهی همون طور که میدونید نمیشه از دو مودم روی یک خط استفاده کرد واسه همین دردسر دارم هی باید اونو خاموش کنم اون یکی رو روشن کنم لطفا یه راهنمایی کنید من باید چکار کنم؟
مشکل دیم اینه که این دانلود اینترنت اکسپلورر که دور و ورای 800 کیلوبایته من زدم دانلود یه بیست دقیقه ای دانلودش طول کشید چرا اینطوریه؟ من سرعتم خیلی بهتر از ایناس اما نمیدونم چرا تو لایو میاد پایین.
سوالات دیگم:
الان من از قبل یه چند تا تم دارم رو هاردم+ بازی هایی که برنرمکس نگرفتم و 97درصد بودن الان نصبن + سیو بازی هایی که اصلا lt3 نیستن و خیلی قدیمی هستن
اینا باعث بن نمیشه؟
دوستان اگر به لایو وصل شدم اما بعدش دیگه ارتباط رو قطع کردم و کابل Lan هم از تو کنسول کشیدم میتونم بازی های 97 درصد رو انجام بدم؟بعدا که دوباره کانکت شدم بن نمیشم؟ (مهم)
خیلی ممنون
شد بالاخره
با همین روشی که گفتید شد من مودمم رو رو بریج تنظیم کردم و به لایو وصل شدم اما متاسفانه زیگه اینترنت PC وصل نیست نمیدونم چکار باید کرد که برای 360 بریج باشه برای پی سی PPPOE بشه. نمیشه کاریش کرد؟
حالا اگر نمیشه وقتی رو بریج تنظیم هست چطوری تو کامپیوتر به اینترنت وصل بشم؟ کانکشن ساختم اما اصلا کانکت نمیشه
الان مودم قبلیم رو رو بریج تنظیم کردم و گذاشتم برای 360 و مودم TP LINKم رو گذاشتم برای PC رو PPPOE که همیشه بود. ممتهی همون طور که میدونید نمیشه از دو مودم روی یک خط استفاده کرد واسه همین دردسر دارم هی باید اونو خاموش کنم اون یکی رو روشن کنم لطفا یه راهنمایی کنید من باید چکار کنم؟
مشکل دیم اینه که این دانلود اینترنت اکسپلورر که دور و ورای 800 کیلوبایته من زدم دانلود یه بیست دقیقه ای دانلودش طول کشید چرا اینطوریه؟ من سرعتم خیلی بهتر از ایناس اما نمیدونم چرا تو لایو میاد پایین.
سوالات دیگم:
الان من از قبل یه چند تا تم دارم رو هاردم+ بازی هایی که برنرمکس نگرفتم و 97درصد بودن الان نصبن + سیو بازی هایی که اصلا lt3 نیستن و خیلی قدیمی هستن
اینا باعث بن نمیشه؟
دوستان اگر به لایو وصل شدم اما بعدش دیگه ارتباط رو قطع کردم و کابل Lan هم از تو کنسول کشیدم میتونم بازی های 97 درصد رو انجام بدم؟بعدا که دوباره کانکت شدم بن نمیشم؟ (مهم)
نه اشکالی نداره.دوستان اگر به لایو وصل شدم اما بعدش دیگه ارتباط رو قطع کردم و کابل Lan هم از تو کنسول کشیدم میتونم بازی های 97 درصد رو انجام بدم؟بعدا که دوباره کانکت شدم بن نمیشم؟ (مهم)
دوستان این بازی های فری برای بچه های گلد رو من هر کاری میکنم نمیشه دانلود کرد جریانش چی هست ویزا کارت هم زدم ینی من 2 تا بازی اخری هارو نتونستم دانلود کنم کسه دیگه هم مثل من هست؟
سرعت دانلود مگه چنده؟؟؟یه آپدیت 19 مگی برای فیفا 14 اومده بود مثل برق در عرض 30 ثانیه دانلودش کردم ، فکر کنم دوباره سرعت دانلود لایو خوب شده مثل سابق شده !