همه چیز درباره ی Xbox Live

آقا جان ایشون اشاره کرده یه ماه گلد گرفته در نتیجه اکانتشون child است.
بله متوجه شدم چی گفتن اما نکته اشو اینه که اخیرا کسی که اولین بار با لایو میره 1 ماه رایگان نداره بلکه 3 روز داره اینو خودم تست کردم به بعضی ها اصلا همون 3 روزه نمیده شاید ایشون تو اون 2 روز گلد رایگاه بین 4تا 6 اکتبر بازی کرده باشم البته باید اطلاعات دقیق تزی بده تا علت قطعی مشخص بشه

جناب اقای محترم اول اینکه سعی داشته باش به نظر دیگران احترام بزاری بعد شما مگه مئول امنیتی ماکرو سافت هستی میگی لایو امنه یا بازرس دم در بند بن شده ها .در ضمن تا مطئن نشدی نگو همه متاسفانه از 4-6 اکتبر گیم های مولتی بازی کردن من اصلا به سن کار ندارم اخه اگه زیر 18 بود 3 روز کار میکرد بعد باطل میشد بخون دقیقا همین مجید جان هم همین مشکل رو داشتن با هم بررسی کردیم تازه فقط همون 3 روز بالای 18 هست دیگه بعش زیر 18 ---
اگه بحث میخوا بکنی نوشتت زیاد شه خوب اون مشکلی نداره ولی ندونسته تحقیق نکرده و کامل و واضح از چیزی مطمئن نشدی نباید کسی رو نا امید کنی -یادتم باشه اکانت چایلد child خوب چایلد خوب فارسیشو بنویس. با به خدا نگاه کنید یه دونه گیمر یا بچه های قدیمی انجا یا بالای 18 اینجا نمیان همرو با این کاراتون فراری میدید . اینجا گود زور خونه نیست میدون جنگ هم نیست .بجوید حرف بزنید .
مجید جان اون دو گیمی م که گفتی نیاز به گلد دارن یا تو یاهو یا تولایو بازم بپرس میگم بهت من یکی که کشته بالارفتن نوشته و لایک دادن شما ها نیستم یا بیکار نیستم مثل تلگراف -بگم -نه امنه-اره خوبه-نه متاسفم.واقعا متاسفممممممممممممممممممممممممممممممممم.

جناب اقای محترم اول اینکه سعی داشته باش به نظر دیگران احترام بزاری بعد شما مگه مئول امنیتی ماکرو سافت هستی میگی لایو امنه یا بازرس دم در بند بن شده ها .در ضمن تا مطئن نشدی نگو همه متاسفانه از 4-6 اکتبر گیم های مولتی بازی کردن من اصلا به سن کار ندارم اخه اگه زیر 18 بود 3 روز کار میکرد بعد باطل میشد بخون دقیقا همین مجید جان هم همین مشکل رو داشتن با هم بررسی کردیم تازه فقط همون 3 روز بالای 18 هست دیگه بعش زیر 18 ---
اگه بحث میخوا بکنی نوشتت زیاد شه خوب اون مشکلی نداره ولی ندونسته تحقیق نکرده و کامل و واضح از چیزی مطمئن نشدی نباید کسی رو نا امید کنی -یادتم باشه اکانت چایلد child خوب چایلد خوب فارسیشو بنویس. با به خدا نگاه کنید یه دونه گیمر یا بچه های قدیمی انجا یا بالای 18 اینجا نمیان همرو با این کاراتون فراری میدید . اینجا گود زور خونه نیست میدون جنگ هم نیست .بجوید حرف بزنید .
مجید جان اون دو گیمی م که گفتی نیاز به گلد دارن یا تو یاهو یا تولایو بازم بپرس میگم بهت من یکی که کشته بالارفتن نوشته و لایک دادن شما ها نیستم یا بیکار نیستم مثل تلگراف -بگم -نه امنه-اره خوبه-نه متاسفم.واقعا متاسفممممممممممممممممممممممممممممممممم.
اولا اینکه لایو امنه و هنوز هم سر حرفم هستم و بازی برنر مکس نمیذارم چون می دونم لایو امنه و طبق گفته ی یکی از مدیران سایت ماکروسافت فقط تو موج های بن میتونه گیمر ها رو بن کنه.دومن درباره ی اون دوستمون که نمی تونست آنلاین بازی کنه:
ایشون می گفت گلد داره و این ارور رو می ده.این یعنی اینکه اکانت child هست(فارسی بنویسم می شه اکانت بچه :)) )
در ضمن شما بهتره که سوال های مردم رو تو یاهو جواب ندی و بزاری تو فروم پرسشو جواب بشه تا مردم دیگه از این سوال و جواب ها استفاده کنند.
گده زور خونه این وسط چه ربطی داشت نمی دونم :)) و در آخر من هم واقعا متاسفم.

خوب من جوابمو گرفتم ببین این چنذ مورد پیش اومده اول اینکه دیگه دسترسی به سرویس لایو به اون پرو فایلت قابل دسترس نیست
یاهوت یه علت سر نزدن به ایمیلت غیر فعالش یا به علت قوانین خودش بسته هک یا دسنرسی غیر مجاز و...... هست
خوی برای ورود به اکانت لایوت نیاز به یک فعال بودن ایمیلا دوم فعال و مورد تائید بودن اون اکانتت و
تنها راحت ببینی ای میتونی یاهوت رو اکتیو کنی موقع ایمیل درست کردن ایمیل دیگه ای نداد.بهت.؟
سرچ کن و گزینه هاش چک کن . و اکا نتت رو تو یاهو فعال کنی.
خوب حالا یه سوال دارم از شما.اگر بخواییم ایدی و اکانت جدید بسازیم اونوقت اون قبلی رو هم دوباره بالا میاره!!منظورم این هستش که میشه بین 2 تا پروفایل سوییچ کردش!!مثلا میشه یکی رو برای افلاین استفاده کرد و اونیکی رو برای انلاین استفاده کردش!!بعدم راهی داره که بشه ایدی که غیر فعال کرده رو دوباره فعال کردش!!:-/

آخرین ویرایش:
خوب حالا یه سوال دارم از شما.اگر بخواییم ایدی و اکانت جدید بسازیم اونوقت اون قبلی رو هم دوباره بالا میاره!!منظورم این هستش که میشه بین 2 ی داره که بتا پروفایل سوییچ کردش!!مثلا میشه یکی رو برای افلاین استفاده کرد و اونیکی رو برای انلاین استفاده کردش!!بعدم راهی داره که بشه ایدی که غیر فعال کرده رو دوباره فعال کردش!!:-/
داداش اصلا معنی نمیده این چیزا که گفتی می شه فارسی بنویسی؟!؟

داداش اصلا معنی نمیده این چیزا که گفتی می شه فارسی بنویسی؟!؟
دیگه واضح تر از این.ببین،دوست من یه پروفایل داشه که به لایو وصل نمیشه دلیلش هم اینه که یاهو برداشته اون ایدی رو که به ایکس باکس داده بلوک کرده.حالا من سوالم اینه که ایا راهی هستش که بشه ایدی که یاهو بلوک کرده رو فعال کردش!! و سوال بعیدم این هستش که اگر بخواییم یه پروفایل جدید بسازیم امکانش این هستش که بشه از پروفایل قبلی هم استفاده کردش!!

دیگه واضح تر از این.ببین،دوست من یه پروفایل داشه که به لایو وصل نمیشه دلیلش هم اینه که یاهو برداشته اون ایدی رو که به ایکس باکس داده بلوک کرده.حالا من سوالم اینه که ایا راهی هستش که بشه ایدی که یاهو بلوک کرده رو فعال کردش!! و سوال بعیدم این هستش که اگر بخواییم یه پروفایل جدید بسازیم امکانش این هستش که بشه از پروفایل قبلی هم استفاده کردش!!
جمله بندیت تو حلقم.lol
برای مشکل دوستون میتونن ایمیل قبلی رو حذف کنن و یه ایمیل دیگه وارد کنن از طریق این لینک:https://account.live.com/proofs?wa=wsignin1.0
درباره ی سوالی که مربوط به خودت می شد هم باید بگم واقعا متوجه نشدم :دی اگه منظورت اینکه می خوای اچیومنت هاتو انتقال بدی آره می شه ولی احتمال بن داره

جمله بندیت تو حلقم.lol
برای مشکل دوستون میتونن ایمیل قبلی رو حذف کنن و یه ایمیل دیگه وارد کنن از طریق این لینک:https://account.live.com/proofs?wa=wsignin1.0
درباره ی سوالی که مربوط به خودت می شد هم باید بگم واقعا متوجه نشدم :دی اگه منظورت اینکه می خوای اچیومنت هاتو انتقال بدی آره می شه ولی احتمال بن داره
ببین،دوستم ایدی یاهوش بلوک شده و به همین خاطر پروفایل ایکس باکسش رو بالا نمیاره یعنی اینکه نمیتونه به لایو وصل بشه و تنها راهش اینه که ایدی یاهوش از بلوک بودن دربیاد.سوال این هستش که ایا راهی هستش که بشه ایدیش رو از بلوک بودن در بیاره!!:-/و همچنین اگر یه پروفایل دیگه براش تو ایکس باکس بسازیم میتونه از همون قبلی هم استفاده کنه!!کلی بخوام بگم میتونه 2 تا اکانت داشه باشه!!

ببین،دوستم ایدی یاهوش بلوک شده و به همین خاطر پروفایل ایکس باکسش رو بالا نمیاره یعنی اینکه نمیتونه به لایو وصل بشه و تنها راهش اینه که ایدی یاهوش از بلوک بودن دربیاد.سوال این هستش که ایا راهی هستش که بشه ایدیش رو از بلوک بودن در بیاره!!:-/و همچنین اگر یه پروفایل دیگه براش تو ایکس باکس بسازیم میتونه از همون قبلی هم استفاده کنه!!کلی بخوام بگم میتونه 2 تا اکانت داشه باشه!!
آره میتونه دوتا اکانت داشته باشه.می شه درباره ی بلاک شدن ای دی یاهوش بیشتر برام توضیح بدی؟

آره میتونه دوتا اکانت داشته باشه.می شه درباره ی بلاک شدن ای دی یاهوش بیشتر برام توضیح بدی؟
ببین چون فکر کنم از ایدی یاهوش استفاده نکرده یاهو بلاک کرده ایدیشو و برای اینکه دوباره ایدیش فعال بشه سوال امنیتی میپرسه که موفع ثبت نام کردن پرسیده و متاسفانه هم دوستم یادش نیست که چی زده!!:|ایا راهی هستش بشه کاری کردش!!:-/

ببین چون فکر کنم از ایدی یاهوش استفاده نکرده یاهو بلاک کرده ایدیشو و برای اینکه دوباره ایدیش فعال بشه سوال امنیتی میپرسه که موفع ثبت نام کردن پرسیده و متاسفانه هم دوستم یادش نیست که چی زده!!:|ایا راهی هستش بشه کاری کردش!!:-/

خوب خدا رو شکر امین جان مهندس ماکرو سافت پیدا کردی هم ساپورت یاهو دیگه مشکلت حله خدا روشکر .

یادتون باشه که جواب سکوت برای این ادم هاست اینم جای تشکر م و دستمزدم .ممنون.

میلاد جان منم الان ایدیم بلوک شده و وقتی که بخوام انلاک کنم این سوال امنیتی رو میپرسه:
What is the first name of your oldest nephew?
میدونی باید چیکار کنم!!

سلام دوستان ببنید هر طوری دوستارین فکر کنین بگین پر مدعاست -قپی میاد ....................ولی م اولین ایمیلم رو 17 سال پیش درست کردم دومیشم وقتی تریلر گیم مکس پین رو دیدم 15 سال پیش خیلی هاتون نبودید از بچگی هم بین کامپیتر از هر نوعیش لول میزدم -روش ریکاوری ایمل و ...اکتیو کردن اکانت و ....همه اینهارو بلدم بار ها سرم اومده اول تجربه کردم بعدشم خوب گند کاری کردم تا به اینجا رسیم که خیلی از شما این راه رو 1سال رفتین من انگشت کوچیکتون هستم من تا جاییکه تونستم کمک کردم حتی وقت گذاشتم تا پیسی و لپ تاپ و مودم کسایی تو هیمن سای رو وظیفمم بوده نوکرشونم هستم انجام دادم دلیلشم گفتم ولی انتظار دارید با بی احترای یک مثل چند پست بالاتر من چی کار کنم میگم بیاید یاهو براتون درست کنم تو جواب به من گفته بیا اینجا بگو چرا تو یا هو همه استفاده کنن اخ من تاپیکو پر کنم برای چی وقتی میشه پ.خ زد یا ز یاهو حتی تلفنی هم صحبت کردم مشکل حل شده.
بازم میگم و انجام میدم و اشکال هم نداره نیازی هم به لایک و اینکه نوشتم زیاد شه ندارم یک بار سری بقسمت سخت افزار بزنید میبیند که منظورم چیه -برای اکتیو کرن 3 راه هست هر میلی که باشه پ.خ بزنید یا هو هم هست من بگم فقط اول اینجا بگید بابا من سر وسری با کسی ندارم که یکی نصف من باید بیاد این جوری کنه. دادش گلم سپهر جان رفیقمون هم گفت اون سوال امنیتی هست البته خوب اگه یادت باشه ولی فقط اون نیست 7 تا خان بعضی اوغات بعضی موقع ها هم مثل اکانت لایو میبینی با همون سکیورتی کد مشکل حل میشه.بازم پ.خ بزنی من در خدمتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or