همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان یه سوال داشتم.من واسه اولین بار وصل شدم لایو بعدش یه اکانت گلد 1 ماه رایگان داد.بعدشم تونستم لایو بازی کنم.ولی بعد از 3-4 روز الان میرم فیفا بازی کنم میگه با این پروفایل نمیتونی.مشکل از کجاس؟

دوستان یه سوال داشتم.من واسه اولین بار وصل شدم لایو بعدش یه اکانت گلد 1 ماه رایگان داد.بعدشم تونستم لایو بازی کنم.ولی بعد از 3-4 روز الان میرم فیفا بازی کنم میگه با این پروفایل نمیتونی.مشکل از کجاس؟
میشه لطفا متن ارور انگلیسشو بگی؟

دوستان چنتا سوال داررم :
اول اینکه بازی های مثل کال اف و هوریزان برای انلاینش گلد میخواد ؟؟ یا فری و انلاین پس میخواد ؟؟؟
و اینکه سایتی هست که این نوع اطلاعات در موردد انلاین های بازی ها داخلش باشه و بشه فهمید برای انلاینش چی لازم داره مرسی؟؟

دوست عزیز منم همین مشکل داشتم 3 روز بهم گلد داد و بعد این پیغام داد لکر قبلا اکی بودی وقتی گلد بودی و الان این پیام داری معنیش اینه که گلد شما تمام شده و برای بازی فیفا نیاز به گلد هست شما اکانتتو با گلد شارژ کن مشکلت حل میشه

دوست عزیز منم همین مشکل داشتم 3 روز بهم گلد داد و بعد این پیغام داد لکر قبلا اکی بودی وقتی گلد بودی و الان این پیام داری معنیش اینه که گلد شما تمام شده و برای بازی فیفا نیاز به گلد هست شما اکانتتو با گلد شارژ کن مشکلت حل میشه
آقا جان ایشون اشاره کرده یه ماه گلد گرفته در نتیجه اکانتشون child است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or