همه چیز درباره ی Xbox Live

من رفتم سایته xbox از لایو باسم پیام اومده بود بعد طوری بود که از سایت باز نمی شد پیامه....
اخه لایو به من چیکار داره؟! من الا چون v رو بازی کردم ,نمی تونم وصل شم ببینم چه خبره,میگم ربطی به بن و اینا نداشته باشه؟

Sent from my X10i using Tapatalk 2

من رفتم سایته xbox از لایو باسم پیام اومده بود بعد طوری بود که از سایت باز نمی شد پیامه....
اخه لایو به من چیکار داره؟! من الا چون v رو بازی کردم ,نمی تونم وصل شم ببینم چه خبره,میگم ربطی به بن و اینا نداشته باشه؟

اگه بن بشی چه دایمی چه موقت هم به ایمیلت و هم موقع ساین این کردن پیام بن رو میده.

نه مشکلی نیست برای منم اومده
یه سری چرت و پرت گفتن :d

سلام
یه سوال : میشه از طریق لپ‌تاپ وی پی ان رو با ایکس باکس شیر کرد ؟ یعنی لپ‌تاپ با وایرلس به مودم وصل باشه و ایکس باکس با کابل به لپ‌تاپ وصل باشه ... داریم ؟!

دوستان من 512 مخابرات دارم ولی پینگم بالاس یه ذره داره اذیتم میکنه.
یه روش مربوط به NAT میگن هست که پینگ رو بهتر کرد. میشه لطف کنید بگید؟

دوستان من از قبل که می خواستم برم لایو مشکل داشتم
اونجور که شنیدم کلا پارس انلاین مشکل داره
به نظرتون چجور باید جل کنم مشکلمو؟
امروز دوباره زد سرم برم لایو.
کابل شبکرو که وصل کردم نوشت که اپدیت هست برا رفتن به لایو و باید دانلود کنی منم گفتم باشه ولی بعدش ایراد داد.
چطور حل کنم؟

کابل شبکرو که وصل کردم نوشت که اپدیت هست برا رفتن به لایو و باید دانلود کنی منم گفتم باشه ولی بعدش ایراد داد.
چطور حل کنم؟
فکر کنم باید تنظیمات رو دستی وارد کنی.

چطور حل کنم؟

منم مشکل تورو داشتم دیگه طاقت نیووردم ISP عوض کردم.
الان مخابرات 512 دارم سرعتش خیلی از پارس آنلاین ا مگم کمتره(با اون تو روز سرعت به 400 میرسید شب هم بین 200 تا 400 بود همیشه) تو این سرعت روی 64 قفله (512/8) ولی پینگم یه کم بهتره.

- - -ویرایش - - -

دوستان من 512 مخابرات دارم ولی پینگم بالاس یه ذره داره اذیتم میکنه.
یه روش مربوط به NAT میگن هست که پینگ رو بهتر کرد. میشه لطف کنید بگید؟

کسی نیست کمک کنه؟

ISP های زیبا و این لایو

سلام خدمت دوستان خوب خیلی از پست های دوستان رو بخونید متوجه خواهیدش د که شرکتی مثل پ-انلاین 90% مشکل ام تی یو و پینگ بالا و قطعی های بی مورد داره این شرکت فقط برای دانلود خوب هست چوا اشتراکش تو پورت به یوزرها 128 (1 به 4) 256 (1به 4) 512 (1 به 6 نهایتا در جاهاییکه کمبود پورت هست 1 به 8 ) خوب این اعداد شاید با کمی اختاف رو به بالا هست ولی نسبت به نت م-خ-..ت خوب خیلی تفاوت داره شرکت های دیگه هم هستند که هر کردوم نقاط ضعف و قوت خودشون رو دارند --من خودم 128 مخابرات داشتم پینگم با زمانیکه کردمش 512 یکم بهتر شد ولی تو سرعت دانلود نهایتا 60 کیلو بایت در هر دو بود چون اشتراک 128 و 256 (1 به 4 ) هست و 512 و 1 مگ (1 به 10 هست)و رو به بالا این اعداد برای م-خ خیلی بالاتر هستند متاسفانه برای همین تو زمانهای مختلف شما تفاوت هاشونو میبیند برای استفاده از (در ضمن این جریان برای سرویس با ترافیک نا محدود هست) لایو خوب زمانی میبینید کو داشبورد لود نشده ولی مسنجرش کار میکنه این مربوط به پینگتون هست و drob pocket data یا همون requst time ..... تو پینگ .سرعت نت و پینگتون رو با سرور های ایرانی چک میکنید فایده نداره با سرور های دیگر کشور های که میدونید خودتون چک کنید بهتر متوجه قدرت نت میشید .در مورد دوستانیکه پ-انلاین دارند چه حجمی چه نا محردود باید کنار بیایید با خودتون سرویسی بگیر که این برای همه لایوی ها هست پینگش پایین باشه و صد البته سرعت اپلود هم کمی مواثر هست .ما هم خر می خایم هم خرما هم دانلود سرعت توپ میخواهیم هم پینگ خوب هم اینکه هم زمان میریم لایو مولتی هم میزنیم انتضار لگ و ....نداریم و یه چیزم بزاریم رو سیستم دان شه که این نمیشه یا این یا اون فعلا که میبینید چه طور هست اوضا ع نت با این ت-ح .یا باید هزینه بالا کنید که ماهی 200 هزار تومن فرضا بدید که گیم بازی کنید و خود به خود سرعت بهتر جذبتون میکنه به دانلود و استفاده بیشتر --از دوستان هم معذرت میخوام میدونم تاپیکش هست ولی گفتم شاید دوستان جوابی بگیرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or