اگه بن بشی چه دایمی چه موقت هم به ایمیلت و هم موقع ساین این کردن پیام بن رو میده.من رفتم سایته xbox از لایو باسم پیام اومده بود بعد طوری بود که از سایت باز نمی شد پیامه....
اخه لایو به من چیکار داره؟! من الا چون v رو بازی کردم ,نمی تونم وصل شم ببینم چه خبره,میگم ربطی به بن و اینا نداشته باشه؟
Sent from my X10i using Tapatalk 2
آقا من الان GTA V رو گرفتم! بازي كي بازي كنم كه بن نشم! لطفا جواب بديد![]()
gta 5 رو قبل از عرضه جهانی بازی کنی بن پروفایل و کنسول میشی.آقا من الان GTA V رو گرفتم! بازي كي بازي كنم كه بن نشم! لطفا جواب بديد![]()
نه مشکلی نیست برای منم اومدهمن رفتم سایته xbox از لایو باسم پیام اومده بود بعد طوری بود که از سایت باز نمی شد پیامه....
اخه لایو به من چیکار داره؟! من الا چون v رو بازی کردم ,نمی تونم وصل شم ببینم چه خبره,میگم ربطی به بن و اینا نداشته باشه؟
Sent from my X10i using Tapatalk 2
3 4 ساعت دیگه(شایدم 2 ساعت دیگه)مونده.اقا ببخشيد عرضه جهانيش همونيه كه تو سايش زده!؟ همون ثانيه شماره!
Gtav.net
ببخشيد خيلي سؤال مي پرسم![]()
سلام
یه سوال : میشه از طریق لپتاپ وی پی ان رو با ایکس باکس شیر کرد ؟ یعنی لپتاپ با وایرلس به مودم وصل باشه و ایکس باکس با کابل به لپتاپ وصل باشه ... داریم ؟!
فکر کنم باید تنظیمات رو دستی وارد کنی.دوستان من از قبل که می خواستم برم لایو مشکل داشتم
اونجور که شنیدم کلا پارس انلاین مشکل داره
به نظرتون چجور باید جل کنم مشکلمو؟
امروز دوباره زد سرم برم لایو.
کابل شبکرو که وصل کردم نوشت که اپدیت هست برا رفتن به لایو و باید دانلود کنی منم گفتم باشه ولی بعدش ایراد داد.
چطور حل کنم؟
دوستان من از قبل که می خواستم برم لایو مشکل داشتم
اونجور که شنیدم کلا پارس انلاین مشکل داره
به نظرتون چجور باید جل کنم مشکلمو؟
امروز دوباره زد سرم برم لایو.
کابل شبکرو که وصل کردم نوشت که اپدیت هست برا رفتن به لایو و باید دانلود کنی منم گفتم باشه ولی بعدش ایراد داد.
چطور حل کنم؟
دوستان من 512 مخابرات دارم ولی پینگم بالاس یه ذره داره اذیتم میکنه.
یه روش مربوط به NAT میگن هست که پینگ رو بهتر کرد. میشه لطف کنید بگید؟