همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان با توجه به اینکه جاش نیست ولی میگم این چند روز هم دندون رو جگر بزارید بزارید این گیم gta v عرضه شه 1 روز بعدش بازی کنید ضرر نداره که ولی مطمئن باشید که دقیقا زوم کرده ماکرو رو این قضیه ما هم که دیوارمون از همه کوتاه تره .
دوست عزیزمون طریقه شیر طریقه Share کردن اینترنت بین PC و XBOX360 (اتصال به XBOXLIVE)/ MRH2LS ماله همین سایت هستش --دوستان در مورد خرید پوینت هم توجه کنید از فروشگاه معتبر مثل game-ir که استاد بنده هم گفتن بخرید ولی اگر بازم سایت های معتبر دیگه خواستید پ.خ کنید من معرفی میکنم حتما بهتون --

دوست عززیز minecraft شما بازی رو اگه نصب کردید یعنی برنر بوده و موقع بازی هم مشکل نداشتی من هم این مشکل برام به وجود اومد ولی قبل این قضیه این کارو بکن یک بار system clear cach
رو انجام بده ببین چی میشه متاسفاه منم کمکم این مشکل پیش اومد برام و زیاد شد که حتی دیسک نو هم مشکل داشت که من لنز و موتور لنز تعویض کردم ولی شما این کارو بکن امتحان کن درست میشه اشلله چون اگه قرار بود مشکل جدی باشه اصلا لوگو گیم نمیومد .البته چندین راه و دلیل هست من هم فقط نظرم و تجربه که کردم گفام اساتید زیاد هستن راهنمایی میکنند.برای راحت شدن خیالت گیم دیگه ای رو امتحان کن. من نوکرم.2 تا از دوستای ماهم کنسول و پرو باهم این دفعه یک بار سر جاجمنت پرو شون بن شد بله دیگه این دفعه هیچ رحمی هم نداشتن-و بگم اینکه به نت گفتن وصل نبودیم روی فلش نصب کردیم بازی کردیم بعدش تا رفتیم لایو فلش هم کشیده بودیم ولی فایده نداره بن --فریز شدن.

ممنون از پاسخ دوست عزیز
ولی من system clear cach هم کردم هیچ اتفاقی نیافتاد
عکس بازی رو نشون میده پلی میزنم میره تا لوگوی بازی بعد هنگ میکنه
بازیم برنر نیست
.
.
.
راستی مشکل فریز دستگاه کلا از چیه ؟

ممنون از پاسخ دوست عزیز
ولی من system clear cach هم کردم هیچ اتفاقی نیافتاد
عکس بازی رو نشون میده پلی میزنم میره تا لوگوی بازی بعد هنگ میکنه
بازیم برنر نیست
.
.
.
راستی مشکل فریز دستگاه کلا از چیه ؟
اگه مشکله فریزتون فقط صفحه می ایسته از بازیه
اگر صفحه فریز میشه و رنگ ها میرن تو هم و بعضی موقع ها صفحه ای خاکستری مشبک میبینید مشکل از gpu دستگاه هست اگر این طوری بود بگم تا به روش خیلی ساده درستش کنی تا وضعش بدتر نشده
من خودم 3تا کنسول داشتم هر سه تاشم خودم ردیفش کردم و بدون لگ کار میکنن البته بگم به روش حوله و ریبال نیست به روش عقلانی

به نظر من بهترین شرکت از لحاظ پینگ مکس نت هست ولی انگار مکس نت فقط تو شمال غرب ایران فعال هست . کلا شرکت هایی که زیاد مشتری دارن مشکل دارن و کیفیت شون میاد پایین و بهترین کیفیتو شرکت های گم نام دارن .
در ضمن تو یه خبر خوندم وزیر فنآوری اطلاعات گفته قراره طی برنامه 100 روزه سرعت اینترنت دو برار بشه :eek:

به نظر من بهترین شرکت از لحاظ پینگ مکس نت هست ولی انگار مکس نت فقط تو شمال غرب ایران فعال هست . کلا شرکت هایی که زیاد مشتری دارن مشکل دارن و کیفیت شون میاد پایین و بهترین کیفیتو شرکت های گم نام دارن .
در ضمن تو یه خبر خوندم وزیر فنآوری اطلاعات گفته قراره طی برنامه 100 روزه سرعت اینترنت دو برار بشه :eek:

والله وزیر ارتباط زیاد حرف میزنه الان یک ساله که حرفه مفت میزنه بابت افزایش سرعت اینترنت
اون سری تو برنامه تلویزونی صفرویک گفتش ولی کو.. الانه که کشتی رد بشه کابل اویزون کشور ما هم قطع بشه

اگه مشکله فریزتون فقط صفحه می ایسته از بازیه
اگر صفحه فریز میشه و رنگ ها میرن تو هم و بعضی موقع ها صفحه ای خاکستری مشبک میبینید مشکل از gpu دستگاه هست اگر این طوری بود بگم تا به روش خیلی ساده درستش کنی تا وضعش بدتر نشده
من خودم 3تا کنسول داشتم هر سه تاشم خودم ردیفش کردم و بدون لگ کار میکنن البته بگم به روش حوله و ریبال نیست به روش عقلانی

نه فقط صفحه می ایسته و هیچ دکمه ای کار نمی کنه
حالا شما میتونی برام اموزش حل مشکل gpu رو پ.خ کنید ؟
شاید درست شد

نه فقط صفحه می ایسته و هیچ دکمه ای کار نمی کنه
حالا شما میتونی برام اموزش حل مشکل gpu رو پ.خ کنید ؟
شاید درست شد
اول ببین مشکلش چیه بعد برو تو کار دلو روده
ببین فقط با یه بازی گیر میکنه یا با همه بازیا
از چه کابلی استفاده میکنی hdmi یا اون کابل av هر کدومو تست کن شاید از hdmi باشه که اون مربوطه به درگاهش و یا اگه سلام بود ممکنه gpu باشه
دستگاهت slim نیست درسه
همین جور الکی که ادم کنسولو درست نمیکنه باید اول ببینی چه مرگشه بعد
بعد این جا تایپیک لایو داران و از این جور چیزاست
سوالتو یه جا دیگه مربوط به سوالت بپرس

اول ببین مشکلش چیه بعد برو تو کار دلو روده
ببین فقط با یه بازی گیر میکنه یا با همه بازیا
از چه کابلی استفاده میکنی hdmi یا اون کابل av هر کدومو تست کن شاید از hdmi باشه که اون مربوطه به درگاهش و یا اگه سلام بود ممکنه gpu باشه
دستگاهت slim نیست درسه
همین جور الکی که ادم کنسولو درست نمیکنه باید اول ببینی چه مرگشه بعد

روی بازی rayman و hitman فقط فریز داره
که روی دستگاه دیگه تست کردم راحت اجرا شد
دستگاه هم اسلیم نیست
از کابل av استفاده میکنم

دستگاه هم اسلیم نیست
از کابل av استفاده میکنم
اگه فقط و فقط بین تمام بازیات این دو بازی مشکل فریز داشتند مشکلت از لنزته
لنزت ضعیفه برو یه لنز نو بنداز روش 100%درست میشه
یا حق
برو خداروشکر کن مشکلت حاد نیست

یا حق

میگم تا دیروز روان اجرا میشد
حالا از وقتی با هاش وصل شدم به لایو اینجوری شد

دستگاه هم اسلیم نیست
از کابل av استفاده میکنم
یا حق

- - -ویرایش - - -

دستگاه هم اسلیم نیست
از کابل av استفاده میکنم

جایه سوال شما اینجا نیست
نمیدونم به تعمیر کار نشون بده

- - -ویرایش - - -

دستگاه هم اسلیم نیست
از کابل av استفاده میکنم

جایه سوال شما اینجا نیست
نمیدونم به تعمیر کار نشون بده

دوست عزیز بنده همین مشکل فریز رو با cod : bo 2 داشتم .... هر روز یکی دو بار فریز میشد سر انلاین دیگه بدجوری خستم کرد ....اما با عوض کردن دیسک و خرید برنر مکس کاملا مشکل فریز برطرف شد .... شما هم یه دیسک برنر مکس تهیه کنید و بعد از نصب بازی به احتمال زیاد مشکل رفع میشه....

من همون اول دوست عزیز گفتم شما اول دیسکت رو عوض کن دلیل نداره که اون دیسک حتما روی کنسول کسه دیگه اوکی باشه و روی مال شما مشکل داشته باشه دستگاهت خراب باشه ببین 2 تا بازی این مشکل رو داری گفتم اگه برنر داری نصب کن حتما با نسخه برنر مکس مشکل حل میشه ملی اصلا به هیچ وجه فکر اینکه چیپست گرافیکی یا شتاب دهنده های گرافیم یا سی پی یو و... مشکل پیدا کرده باشن همه بازی ها این مشکل رو خواهند داشت در ضمن باز کردن دستگه که عیبش معلوم نشه خودت دست بزنی خوب عواقب بدب داره اگه گیم های دیگتو تیت کردی و اجرا شدن و بدون مشکل بودن فقط و فقط مشکل از دیسک هست خوب بعضی لنز ها سری های متفاوتی دارند کمتر کار کردن یکسری هم بیشتر تا زمانیکه مشکلت مثل من زیاد نشده هنوز سالمه از کسی نسخه برنر همین بازی رو بگیر وتست کن .به لایو هم نمیشه ربطش داد زیاد ولی اینو مطمئن نیستم.امتحان کن

دستگاه هم اسلیم نیست
از کابل av استفاده میکنم

من همون اول دوست عزیز گفتم شما اول دیسکت رو عوض کن دلیل نداره که اون دیسک حتما روی کنسول کسه دیگه اوکی باشه و روی مال شما مشکل داشته باشه دستگاهت خراب باشه ببین 2 تا بازی این مشکل رو داری گفتم اگه برنر داری نصب کن حتما با نسخه برنر مکس مشکل حل میشه ملی اصلا به هیچ وجه فکر اینکه چیپست گرافیکی یا شتاب دهنده های گرافیم یا سی پی یو و... مشکل پیدا کرده باشن همه بازی ها این مشکل رو خواهند داشت در ضمن باز کردن دستگه که عیبش معلوم نشه خودت دست بزنی خوب عواقب بدب داره اگه گیم های دیگتو تیت کردی و اجرا شدن و بدون مشکل بودن فقط و فقط مشکل از دیسک هست خوب بعضی لنز ها سری های متفاوتی دارند کمتر کار کردن یکسری هم بیشتر تا زمانیکه مشکلت مثل من زیاد نشده هنوز سالمه از کسی نسخه برنر همین بازی رو بگیر وتست کن .به لایو هم نمیشه ربطش داد زیاد ولی اینو مطمئن نیستم.امتحان کن

منم میگم همین طوری ندونسته که نباید دلوروده ی xbox رو بریزی بیرون
راستی اقای میلاد تو پرشین تولز براتون پخ فرستادم

سلام خدمت دوستان عزیز...
قبلا برای وصل شدن به محیط لایو ارور مکان یا همان لوکیشن می داد که وقتی اطلاعات ایمیل رو چک کردم دیدم محل زندگی رو ایران قرار دادم و به همین خاطر اجازه وصل شدن نمی داد!(جای تاسف داره!)
مکان رو به آمریکا تغییر وضیعت دادم و خوشبختانه وصل شد...
مشکل اینجاست که وقتی کد 25 رقمی رو وارد می کنم بعد از من اسم و فامیل و در مرحله بعد آدرس و بیلینگ آدرس و تلفن و کد پستی می خواد و از اونجایی که بنده در آمریکا زندگی نمی کنم این اطلاعات رو از کجا بیاورم ؟ چه جوابی بدم ؟
ممنون میشم کمکم کنید...

سلام دوستان
من با اتصال به لایو مشکلی ندارم به محض اینکه مودم رو وصل کردم و مراحل رو گذروندم آنلاین شدم و آپدیت کردم وتو استورش هم یه چرخی زدم
اما سوالم اینه که اگه بخوام اکانت تو لایو داشته باشم باید چی کار کنم ؟؟؟
از این لینک اکانت بسازم ؟؟ https://signup.live.com اشکلی نداره اگه کشور رو ایران انتخاب کنم ؟؟؟ شبکه ی لایو تحریم یا ***** نیست ؟؟ و اینکه پینگ نتم 100ms هستش میتونم تو لایو بازی کنم ؟؟ اگه بتونم باید کارت گلد تهیه کنم ؟؟
خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or