همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام بیبن این جریان یک ماه فیری با لوکیشن هند هم تو ایران جدا دیگه تعطیل شده خودت رو اذیت نکن اصلا چون کریدیتم میخواد خودت رو اذیت نکن.ببین تو بازی که میری از لایو دی سی میشی ربطی به گلد نداره ها اون از نت دی سی شدی چون اپدیت مییخواد بازی وقتی به لایو وصل هستتی و با نداشتن گلد خوب نمیتونی دانلود کنی در نتیجه اجازه ورود به لایو رو نمیده --این طوری به هم ربط پیدا میکنن.

- -ویرایش - - -

دوست عزیز شما اگه از سایت بخوای وارد کنی بله اینطوری میشه
از خود کنسول reedem code رو بزن و وارد کن وگرنه از طیق سایت باید ادرس های فیک بایو بسته به لوکیشن دستگاهت بگیری.
از اینجا میتونی تو گوگل بزنی ادر سهای فیک برای لایو
يعني يه ماهم پريد؟

- - -ویرایش - - -

يعني يه ماهم پريد؟
بعد ميخوام بازي بايوشاك بازي كنم كه البته برنر مكسه تا مي رم تو بازي دي سي ميشه ميزنه بايد ابديت كني ابديت كنم مشكلي بيش نمياد؟

سلام دوست عزیز و گرامی --منم دقیقا مشکل شمارو دارم دیشب هم حتی راحت 2 ساعت بدونه قطع کانکشن بازی کردم جوین لابی امریکای جنوبی بودن فکر کنم زبونشون به مکزیکی ها میخورد صبح زودم دوستان با عرب ها بازی کردم ولی وقتی میام به حتی دوستم که تهران هست نت مخابرات داره و پسر خالم هم همچنین باید 100 بار جوین بزنی تا شاید وصل شه .دعوا هم که میکنن ارور no longer ....میده ..ما اینطوری وصل میشیم که یکیمون تو پابلیک مچ میره نفر بعدی البته تو لیست لابی هست میاد از طریق بازی کن دیگه جوین همون قسمت میشیم.اینم باز به سختی.

من مشکلش رو پیدا کردم
از NAT بود باید tcp و upd پورت های 80 88 53 3074 باز
باشن برای تستش باید xbox live test connection رو بزنی اگه مشکل داشته باشه خودش میگه

سلام

من یه گلد ۳ ماهه خریدم هر چی‌ میزنم کار نمی‌کنه

میگه اطلاعات بیشتری بدید

اسم، فامیل، شهر، آدرس طریقه پرداخت،... جریان چیه؟

دوستان می‌شه بگید گلد ۲ روز چه جوری می‌شه گرفت؟

یه 1 ساله تو یه پروفایل دارم

۱۴ روز Gold تو پروفایل آمریکایی انداختم
Fifa 13 Ult.Team بازیکنهامم همشو انتقال دادم تو پروفایل
آمریکایی حالا گلد اون تموم شده و گلد ۳ ما
ههرو نمی‌گیره

لطفا راهنمای کنید واسه گلد ۲ روزه

چون همهٔ بازیکنامو می‌خوام به اروپا منتقل کنم

یک سال به پایش زحمت کشیده بودم

حالا قراره فیفا ۱۴ هم بیاد من میمونم بدون تیم
:(

ههرو نمی‌گیره

اون گلد دو روزه که توسط MHF گرفته می‌شد دیگه برداشته شده. راهی نیست جزء این که از سایت‌های معتبر خریداری کنید.

ههرو نمی‌گیره

همونطور که Blood Raven گفت روش MHF بسته شده ، ولی کسانی هستند که گلد های 2روزه ای که رایگان گرفتنو میفروشن :| ( اگه خواستی پ.خ بده تا بت چن نفرو معرفی کنم )

می‌شه پروفایل آمریکایمو اروپایی کنم؟

چه جوری؟

می توانید این کار را انجام بدید اما باید از طریق زدن Email به ساپورت ماکروسافت این کار را انجام بدین وبهتون می گن که اگر تغییر بدین تا 6 ماه آیندش نمی توانید به هیچ عنوان به Region US برگردین.تا جایی که من می دونم و اطلاع دارم احتیاج به هیچ چیزی هم نداره از زمانی که اعلام می کنند برای تغییر تا 48 ساعت نهایتا تغییرات اعمال میشه.

تغییر

می‌شه پروفایل آمریکایمو اروپایی کنم؟

چه جوری؟

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه دوست و استاد بنده گفتند من کمی اصلاح میکنم میتونی عوض کنی ولی هر 3 ماه یک بار نه 6 ماه یک بار و انتقال اطلاعاتت کامل تا 48 ساعت صورت میگیره که بهتر هست تا اعمال تغیر استفاده لایو یا کنسول نکنی چون خورد خورد میشه .با ساپورت هم صحبت کنی همینا رو میگه اگه تحویل بگیرن من الان تو یاهو هستم ادد کردمت بیا.

Last edited by a moderator:
با تشکر از راهنمایی شما دوستان
مشکل رفع شد
نیازی به گلد نبود
تونستم بازیکنامو و تمام تیمم رو به پروفایل اصلی‌ انتقال بدم:x
موفّق باشید

سلام
این بازی Magic 2013 که برای کاربران گلد اومده رو کسی دانلود کرده؟

اگه به کارت بازی علاقه داری بگیرش:دی
پ.ن:حالا که بحث بازیهای رایگان شد،ماه قبل که DR2:Case Zero رایگان شده بود،من دانلودش کردم ولی وقتی دانلود تموم می شد آخرش می نوشت:Can't download DR2:Case zero.کسی از دوستان همچین مشکلی داشته؟یا کسی بوده که بتونه این بازی رو دانلود کنه؟من هنوزم تو هیستوری دانلودهام هستش ولی وقتی میزنم برای دانلود بازم همین ارور رو میده.

پ.ن:حالا که بحث بازیهای رایگان شد،ماه قبل که DR2:Case Zero رایگان شده بود،من دانلودش کردم ولی وقتی دانلود تموم می شد آخرش می نوشت:Can't download DR2:Case zero.کسی از دوستان همچین مشکلی داشته؟یا کسی بوده که بتونه این بازی رو دانلود کنه؟من هنوزم تو هیستوری دانلودهام هستش ولی وقتی میزنم برای دانلود بازم همین ارور رو میده.
منم همین مشکلو دارم. فک کنم واسه تحریم باشه.

اگه به کارت بازی علاقه داری بگیرش:دی

یعنی پوکر هم توش داره؟گلد 14 روزه,گلد میکنه پروفایل رو؟

Sent from my X10i using Tapatalk 2

یعنی پوکر هم توش داره؟گلد 14 روزه,گلد میکنه پروفایل رو؟

Sent from my X10i using Tapatalk 2

والا دقیقاً نمیدونم با این کارت ها چیکار میکنن ولی اونطور که از تصاویرش مشخصه فکر نکنم ربطی به پوکر و این چیزا داشته باشه.گلد 14 روزه هم فقط برای بازیه و نمیشه باهاش از سایر امکانات گلد(کدوم امکانات؟:دی) استفاده کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or