همه چیز درباره ی Xbox Live

JTAG خودش چندین روشه که اخریش اسمش اگر اشتباه نکنم " Glitch " یا " RGH " هست که زمین تا اسمون با JTAG فرق میکنه . اما به اسم JTAG معروفه و اصلا چیپی روی بورد قرار نمیگیره . بلکه برد رو با روشهای مخصوصی تراش میدن تا اطلاعات اصلی رو استخراج کنن تا کنسول رو به حالت JTAG یا " RGH " برگردونن . تو روش " RGH " که البته ( 100% مطمئن نیستم ) هیچی چیپی رو بورد قرار نمیگیره .

شما هم اگر میخوای JTAG کنی ، این کار رو به روش " RGH " انجام بده که هم مطمئن تره ، هم امکان استفاده از لایو رو میتونی داشته باشی و هم امکان شناسایی دستگاه کمتر میشه .

سلام حسین اقا خیلی خوشحالم شمارو اینجا دیدم قبلا با هم صحبت کرده بودیم سره فیری گیت که کلی اطلاعات خوب به من دادی.فرصت رو خوب دیدم این سوالو بپرسم ازتون یا دوستان دیگه روی داشبورد لایو امریکا هست برای من این اگهی به عنوان اگهی پریمیوم یا اصلی بزرگ نوشته شده ....
A new Generation revealed.....whatch it live may 21,10am pdt on xbox live,xboc.com or spike tv.معنیشو میدونم که میگه یک نواوری یا خلقت جدید ظاهر شده.21 می ساعت 10 صبح pdt یعنی چی روی لایو و سایت و ایکس باکس (اخرشم این کلمه هست #xboxRevealمعنی عامیانش میشه) ایکس باکس علنی میشه.

منظورشون چیه من هرچی بالا پایین کردم چیزی پیدا نکردم مفهومش چیه دوباره نقشه دید دارن برامون یا نوعی کنسولشون رو پرده برداری میخوان بکنن.اگه کسی میدونه لصف کنید بگید از همین الان برای بن شدن خودمو اماده کنم.

سلام حسین اقا خیلی خوشحالم شمارو اینجا دیدم قبلا با هم صحبت کرده بودیم سره فیری گیت که کلی اطلاعات خوب به من دادی.فرصت رو خوب دیدم این سوالو بپرسم ازتون یا دوستان دیگه روی داشبورد لایو امریکا هست برای من این اگهی به عنوان اگهی پریمیوم یا اصلی بزرگ نوشته شده ....
A new Generation revealed.....whatch it live may 21,10am pdt on xbox live,xboc.com or spike tv.معنیشو میدونم که میگه یک نواوری یا خلقت جدید ظاهر شده.21 می ساعت 10 صبح pdt یعنی چی روی لایو و سایت و ایکس باکس (اخرشم این کلمه هست #xboxRevealمعنی عامیانش میشه) ایکس باکس علنی میشه.
فک کنم برا این E3 که 27 روز قرار شروع شه.

منظورشون چیه من هرچی بالا پایین کردم چیزی پیدا نکردم مفهومش چیه دوباره نقشه دید دارن برامون یا نوعی کنسولشون رو پرده برداری میخوان بکنن.اگه کسی میدونه لصف کنید بگید از همین الان برای بن شدن خودمو اماده کنم.

فک کنم برا این E3 که 27 روز قرار شروع شه.

سلام.من چنتا مد برا BO2 و MW3 میخوام.
(تو تاپیک چیت نوشتم هیچکی جوابم رو نداد اگه میشه یکی لطف کنه اینجا برام لینک دانلودشو بده ممنونش میشم چون خیلی تو گووگل دنبالش گشتم پیدا نکردم.)

سلام . لطف دارید . یعنی اینکه کنسول بعدی مایکروسافت ( X720 ) تو تاریخ may 21 یا 31 اردیبهشت معرفی میشه . شما یا هر کاربری که به شکبه لایو دسترسی داره طبق همین دعوت نامه میتونه مراسم معرفی کنسول جدید مایکروسافت رو به صورت زنده ببینه .

---------- نوشته در 05:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 PM ارسال شده بود ----------

پس E3 کی هستش؟

E3 هم 19 روز بعد از این مراسم شروع میشه .

سلام میخواستم بدونم اگه گلد بگیرم میتونم کال آف آنلاین بازی کنم؟یعنی فقط گلد میخواد واسه آنلاین؟بعد کد فعال سازیو چطوری وارد دستگاه کنم؟ممنون میشم یکی جواب بده

سلام میخواستم بدونم اگه گلد بگیرم میتونم کال آف آنلاین بازی کنم؟یعنی فقط گلد میخواد واسه آنلاین؟بعد کد فعال سازیو چطوری وارد دستگاه کنم؟ممنون میشم یکی جواب بده
بله فقط گلد لازم داری
برای وارد کردنش هم باید با لایو وصل شید بعد guide رو فشار بدید وقتی منو باز شدن به اخرین قسمت روفته و reedem code رو انتخاب کنید و کد 25 رقمی رو وارد کنید
در ضمن میتونید به جای خرید گلد از گلد مجانی استفاده کنید که تاپیکش بیرون هست
موفق باشید

فروش اکانت

یک عدد اکانت به همراه 800 پوینت و 700 achievement فقط و فقط 35هزار تومان (فروش به دلیل مشغله کاری) - - اینم بگم الان 800 پوینت خالی کمتر از 50 هزار تومان نیست.

بچه ها لطفا یکی بگه بازیهایه آنلاینی که میشه با اکانت گلد بازی کرد بدونه کی کدوم بازیها هستند(رفتم یه گلد 12 ماهه خریدم 155 تومن سوختم:()
اکثر بازی های EA games پس میخوان که باید 800 پوینت بدی.(بیشتر بازی های دیگه رو میتونی بازی کنی.)

بچه ها لطفا یکی بگه بازیهایه آنلاینی که میشه با اکانت گلد بازی کرد بدونه کی کدوم بازیها هستند(رفتم یه گلد 12 ماهه خریدم 155 تومن سوختم:()

سلام امیر جان خوبه که حالا اون اول ها 3 ماه نزدیک 100 بود منم قبل از عید 4000 گلوبال گرفتم سوختم ولی استفاده نکردمش گذاشتم کسی پیدا شه بگیره.کاشکی 3 ما ه 3ماه میگرفتی وضعیت که معلوم نیست ولی می ارزه عزیز.بازی های شرکت ea دوست خوبم که برات گفت پس فوتبال بسکت و... پوین میخواد من این گیم هارو انلاین بازی میکنم.اینها برای خود ماکروسافت .forza horizon---gear of war 2--3--juj----halo.-----call of duty bop 1va 2----binary domain -------------------most wanted vali قسمت کوچکی دسترسی داری میتونی انلاین بزنی----splite second---transformers---mortalkombat ha hamashon---assisan creed-resident evil---ایشالله تو لایو بیشتر متوجه میشی و میبینی .من گیمر تگ miladmaxpayne هست دوست داشتی ادد کن با هم انلاین هم میزنیم.دوستان بسیار عالی و استاد که از همین سایت دوست شدم هستند و منو راهنمایی کردن.اگه لایق دونستی ادد کن خیلی اقایی.

سلام میلاد جان ممنون از جوابت سایتی که ازش گلد گرفتم 3ماه و 6ماه تموم کرده بود مجبور شدم اما خداوکیلی زور تویه این گرونیو بدبختی 155 تومن چقدر ماها بدبختیم که دخلمون با خرجمون انقدر فاصله داشته باشه در صورتی که اونوریها دارن کنسول جدیدشونو میخرن کمتر از کنسول قبلی ماها باید چندین برابر بزاریم روش با هزار بدبختی بخوایم یکی داشته باشیم حتما وصل شدم ادت میکنم آقایی از شماست موفق باشی

سلام میلاد جان ممنون از جوابت سایتی که ازش گلد گرفتم 3ماه و 6ماه تموم کرده بود مجبور شدم اما خداوکیلی زور تویه این گرونیو بدبختی 155 تومن چقدر ماها بدبختیم که دخلمون با خرجمون انقدر فاصله داشته باشه در صورتی که اونوریها دارن کنسول جدیدشونو میخرن کمتر از کنسول قبلی ماها باید چندین برابر بزاریم روش با هزار بدبختی بخوایم یکی داشته باشیم حتما وصل شدم ادت میکنم آقایی از شماست موفق باشی
شما میتونستی به راحتی و مجانی 3 ماه تابستون رو از گلد مجانی بهره ببری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or