ربطی به PAL و NTSC بودن نداره.اگه ریجن بازی با دستگاه یکی نباشه ارور The region code for this game does not match your console's region(متنش تقریبا همینه)
این مشکل دوستمون احتمالا از لنز یا درایو منم کنسول قبلیم همین مشکلو داشت لنزشو عوض کردم مشکلشس حل شد

شرمندهاره احتمالا منم مشکل خودتو دارم چند روزه.کلا آخر سالی اینترنت کشور بهم ریخته و از اونی هم که بوده بدتر شده.این مشکل هم بخاطر سرعت نت هستش احتمالایک بار دیگه هم ممنون دوست گرامی اگه توجه هم کنید ته متن میزنم که بگید اساتی کهنه کار مثل شما کمک کنند.دقیقا من همین امروز یک گیم از کی خریده بودم نمیدونم جلبه شرکتی هم بود جناب ولی دقیقا همین پیغام رو داد من متاسفانه گیمر هستم ولی تا شهریور امسال کنسول نداشتم 14 سال کارم کامپیوتر سخت افزار وشبکه بود پی سی بازی میکردم هزینه گزافی هم هر 6 ماه برای به روز کردن اخرین بار مادر بوردم و پاور و کیسم برای اینکه گرافیکمو عوض کنم 1500 پول سه قطع شد نزدیک 4 تومن کلی عوض کردم حالا میفهمم اشتباه بوده سوالی که دارم حالا شما یا دوستان دیگه من کنسولم روشن میکنم به لایو وصل نمیشه فقط مسنجرش ولی همون موقع جوین تو لایو میزنم اوکی میشه 3 روزه همیشه اینجوری هست علتش سرعت نت هست فقط؟ممنون میشم اقائی
شرمنده
کلا توصیه میشه با دیسک 97% نرین لایو(من خودم چند تا از بازی هام 97% ولی مشکلی نداشتم).ااگرم میخوای وصل شی به لایو و همون بازی 97% رو بازی کنی فکر نکنم پاک کردن از روی هارد با مستقیم بازی کردن فرق آنچنانی داشته باشه چون در هر صورت 97% دیسکت.سلام دوستان ، ببخشید من بازی های 97% رو تو هاردم ریختم و بازی میکنم از اونجا. اگه الان بخوام به لایو وصل بشم باید اونارو پاک کنم؟؟
سلام.
دوستان پویینت زیادی توی اکانتم دارم و میخوام برای کسی دیگه بفرستم آیا امکانش هست؟
ممنون.>:d
اره احتمالا منم مشکل خودتو دارم چند روزه.کلا آخر سالی اینترنت کشور بهم ریخته و از اونی هم که بوده بدتر شده.این مشکل هم بخاطر سرعت نت هستش احتمالا
---------- نوشته در 11:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 PM ارسال شده بود ----------
کلا توصیه میشه با دیسک 97% نرین لایو(من خودم چند تا از بازی هام 97% ولی مشکلی نداشتم).ااگرم میخوای وصل شی به لایو و همون بازی 97% رو بازی کنی فکر نکنم پاک کردن از روی هارد با مستقیم بازی کردن فرق آنچنانی داشته باشه چون در هر صورت 97% دیسکت.
من خودم بازی saints row3 رو با دیسک 97% حدود 50 ساعتی تو لایو با دوستم بازی کردیم و تا الان جفتمون بن نشدیم
راستی منم مرورتال کامت کامپلت ادیشن دو تا دسیک دارم هر دوتا 97 یکیش نصب شد خیلی وقته تولایوم رفتم مشکل نداشت.اینم یه نکته خیال راحت کن بازم ممنون .>:d<خیر نمیشه

اول دكمه xbox guide(همون دكمه گنده وسط دسته:d).بعد اگه خواستي با پروفايل خودت بري join xbox live انتخاب كن اگه خواستي پروفايل جديد بسازي Create profile انتخاب كن.بعدم ازت چند تا اطلاعات مثل ايميلو و پسوردو و ريجن پروفايلتو ميخواد اگه بازم جايي گير كردي بگومن به لایو وصل شدم تورو خدا بهم بگو من چطوری یه اکانت درست کنم بگو تورو خدا من هرکاری میکنم نمیتونم یه اکانت درست کنم بگو
اویلین بار هست به لایو وصل میشم
اول دكمه xbox guide(همون دكمه گنده وسط دسته:d).بعد اگه خواستي با پروفايل خودت بري join xbox live انتخاب كن اگه خواستي پروفايل جديد بسازي Create profile انتخاب كن.بعدم ازت چند تا اطلاعات مثل ايميلو و پسوردو و ريجن پروفايلتو ميخواد اگه بازم جايي گير كردي بگو

اون سوال ها که سوال های امنیتی هستش دیگه برای این که بعدا خواستی پروفایلتو دانلود کنی استفاده کنی.(مثلا یکی از سوالاش این که اولین ماشینت چی بوده؟).بازم دقیق ببین چی مینویسه تا بشه راهنماییت کردمن انجام دادم تو همون قسمت اطلاعات گیرمیکنم ایمیل ایم بهش میدم بعد یه قسمته question سوال چندتا کزینه میاد بعدش نمیدونم چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هی میگه اسم ایمیل رو میدم باز دوباره ساخته نمیشه![]()
اون سوال ها که سوال های امنیتی هستش دیگه برای این که بعدا خواستی پروفایلتو دانلود کنی استفاده کنی.(مثلا یکی از سوالاش این که اولین ماشینت چی بوده؟).بازم دقیق ببین چی مینویسه تا بشه راهنماییت کرد

خوب حتما اروری چیزی میده دیگه اون متن ارورو اینجا بنویس.اون سوال هارو باید سه تاشو کامل بنویسی جواباشونم مهم نیست فقط خودت یادت بمونه.اون قسمت ایمیلم ایمیل دومو میخواد که باید یک ایمیله دیگه بدی فکر کنم تو همین قسمت گیر میده یه ایمیله دیگه بدی احتمالا مشکلت حل میشه.(اون ایمیله دومو برای این میخواد که اگر یک وقتی یکی پروفایلتو هک کرد بتونی به وصیله ی ایمیل دوم پستو عوض کنی)دقبقا همین جاش گیر کردم قسمت secret qusetion میگه اسم ایمیل و......... پر میکنم باز دوباره هی همین رو تکرار میکنه خسته شدم جیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همون جاش گیر کردم؟؟؟؟کمککککککککککککککککک![]()
خوب حتما اروری چیزی میده دیگه اون متن ارورو اینجا بنویس.اون سوال هارو باید سه تاشو کامل بنویسی جواباشونم مهم نیست فقط خودت یادت بمونه.اون قسمت ایمیلم ایمیل دومو میخواد که باید یک ایمیله دیگه بدی فکر کنم تو همین قسمت گیر میده یه ایمیله دیگه بدی احتمالا مشکلت حل میشه.(اون ایمیله دومو برای این میخواد که اگر یک وقتی یکی پروفایلتو هک کرد بتونی به وصیله ی ایمیل دوم پستو عوض کنی)
آره دیگه باید سوال هاشو جواب بدی ایمیل دوم هم برای خودت بساز.اگه بازم متنی که مینویسه رو اینجا بگی سریعتر میشه فهمید مشکلت چیهیکلی سوال هستم یه 7و8تا خووووووب رو هرکدوم که گزینه ها کلیک میکنم باز همون سوال هارو میپرسه!!!!!یعنی همه سوال ها رو باید پرکنم؟؟؟؟
ایمیل دوم رو ازکجا گیر بیارم؟؟؟؟
هی فقط میگه اسم ایمیل پسورد.............
آره دیگه باید سوال هاشو جواب بدی ایمیل دوم هم برای خودت بساز.اگه بازم متنی که مینویسه رو اینجا بگی سریعتر میشه فهمید مشکلت چیه