همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوست عزیز .منم با این مشکل برخورد کردم خیلی زیاد حالا متوجه شدم دستگاه من pal هست ,وقتی گیم ntsc میزارم دقیقا مثل تومیشه .میاد بیرون دیسک ومیگه دیسک غیر قابل خوندن هستش. یا اگه دستگاهت پال یا ان تی اس سی باشه خیلی فرق میکنه .این یه مورده -------مورده دیگه ریختن ال تی 3 و اپدیت جدید ولی اپدت کنسول رو انلاین بزار انجام شه کمی صبر داشته باش .ایشالله درست میشه یه گیم جدید از دوستات بکیر نتیجشو مثلا metalgearrising ---tomb rider --evil may...., ?:-/بگو چی میشه تا اساتید کمکتون کنند من هم در حد توان در خدمتم
ربطی به PAL و NTSC بودن نداره.اگه ریجن بازی با دستگاه یکی نباشه ارور The region code for this game does not match your console's region(متنش تقریبا همینه)
این مشکل دوستمون احتمالا از لنز یا درایو منم کنسول قبلیم همین مشکلو داشت لنزشو عوض کردم مشکلشس حل شد

ربطی به PAL و NTSC بودن نداره.اگه ریجن بازی با دستگاه یکی نباشه ارور The region code for this game does not match your console's region(متنش تقریبا همینه)
این مشکل دوستمون احتمالا از لنز یا درایو منم کنسول قبلیم همین مشکلو داشت لنزشو عوض کردم مشکلشس حل شد

اگه بدم لنزشو سرویس کنن بازی ها رو میاره ؟؟؟
چون قیمتش نصف تعویض لنز هست ؟؟؟

لایو

سلام بچه ها من برای اولین بار میخوام وصل بشم به لایو بعد وقتی کانکت میشم به نت میزنم به لایو وصل بشه میگه آپدیت کن سیستم رو
دستگاه منم اسلیم هستش lt3 هم هست ورژن داشبورد 2.0.15564.0 هست بزنم آپدیت بشه به لایو وصل میشه!؟

سلام بچه ها من برای اولین بار میخوام وصل بشم به لایو بعد وقتی کانکت میشم به نت میزنم به لایو وصل بشه میگه آپدیت کن سیستم رو
دستگاه منم اسلیم هستش lt3 هم هست ورژن داشبورد 2.0.15564.0 هست بزنم آپدیت بشه به لایو وصل میشه!؟
اره اگه ال تی 3 هستش بزن آپدیت شه و مشکلی پیش نمیاد

یک بار دیگه هم ممنون دوست گرامی اگه توجه هم کنید ته متن میزنم که بگید اساتی کهنه کار مثل شما کمک کنند.دقیقا من همین امروز یک گیم از کی خریده بودم نمیدونم جلبه شرکتی هم بود جناب ولی دقیقا همین پیغام رو داد من متاسفانه گیمر هستم ولی تا شهریور امسال کنسول نداشتم 14 سال کارم کامپیوتر سخت افزار وشبکه بود پی سی بازی میکردم هزینه گزافی هم هر 6 ماه برای به روز کردن اخرین بار مادر بوردم و پاور و کیسم برای اینکه گرافیکمو عوض کنم 1500 پول سه قطع شد نزدیک 4 تومن کلی عوض کردم حالا میفهمم اشتباه بوده سوالی که دارم حالا شما یا دوستان دیگه من کنسولم روشن میکنم به لایو وصل نمیشه فقط مسنجرش ولی همون موقع جوین تو لایو میزنم اوکی میشه 3 روزه همیشه اینجوری هست علتش سرعت نت هست فقط؟ممنون میشم اقائی:-/
:(:">شرمنده

یک بار دیگه هم ممنون دوست گرامی اگه توجه هم کنید ته متن میزنم که بگید اساتی کهنه کار مثل شما کمک کنند.دقیقا من همین امروز یک گیم از کی خریده بودم نمیدونم جلبه شرکتی هم بود جناب ولی دقیقا همین پیغام رو داد من متاسفانه گیمر هستم ولی تا شهریور امسال کنسول نداشتم 14 سال کارم کامپیوتر سخت افزار وشبکه بود پی سی بازی میکردم هزینه گزافی هم هر 6 ماه برای به روز کردن اخرین بار مادر بوردم و پاور و کیسم برای اینکه گرافیکمو عوض کنم 1500 پول سه قطع شد نزدیک 4 تومن کلی عوض کردم حالا میفهمم اشتباه بوده سوالی که دارم حالا شما یا دوستان دیگه من کنسولم روشن میکنم به لایو وصل نمیشه فقط مسنجرش ولی همون موقع جوین تو لایو میزنم اوکی میشه 3 روزه همیشه اینجوری هست علتش سرعت نت هست فقط؟ممنون میشم اقائی:-/
:(:">شرمنده
اره احتمالا منم مشکل خودتو دارم چند روزه.کلا آخر سالی اینترنت کشور بهم ریخته و از اونی هم که بوده بدتر شده.این مشکل هم بخاطر سرعت نت هستش احتمالا

---------- نوشته در 11:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان ، ببخشید من بازی های 97% رو تو هاردم ریختم و بازی میکنم از اونجا. اگه الان بخوام به لایو وصل بشم باید اونارو پاک کنم؟؟
کلا توصیه میشه با دیسک 97% نرین لایو(من خودم چند تا از بازی هام 97% ولی مشکلی نداشتم).ااگرم میخوای وصل شی به لایو و همون بازی 97% رو بازی کنی فکر نکنم پاک کردن از روی هارد با مستقیم بازی کردن فرق آنچنانی داشته باشه چون در هر صورت 97% دیسکت.
من خودم بازی saints row3 رو با دیسک 97% حدود 50 ساعتی تو لایو با دوستم بازی کردیم و تا الان جفتمون بن نشدیم

اره احتمالا منم مشکل خودتو دارم چند روزه.کلا آخر سالی اینترنت کشور بهم ریخته و از اونی هم که بوده بدتر شده.این مشکل هم بخاطر سرعت نت هستش احتمالا

---------- نوشته در 11:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 PM ارسال شده بود ----------

کلا توصیه میشه با دیسک 97% نرین لایو(من خودم چند تا از بازی هام 97% ولی مشکلی نداشتم).ااگرم میخوای وصل شی به لایو و همون بازی 97% رو بازی کنی فکر نکنم پاک کردن از روی هارد با مستقیم بازی کردن فرق آنچنانی داشته باشه چون در هر صورت 97% دیسکت.
من خودم بازی saints row3 رو با دیسک 97% حدود 50 ساعتی تو لایو با دوستم بازی کردیم و تا الان جفتمون بن نشدیم

ممنون لطف کردی ادم ذیگه از ای نت والاه ترس داره .خیالمو راحت کردی یک دنیا تشکر=;راستی منم مرورتال کامت کامپلت ادیشن دو تا دسیک دارم هر دوتا 97 یکیش نصب شد خیلی وقته تولایوم رفتم مشکل نداشت.اینم یه نکته خیال راحت کن بازم ممنون .>:d<

---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 AM ارسال شده بود ----------

خیر نمیشه

سلام دوست عزیز تشکر از لطفت واقعا اونجا یی که هستی عالیه انسانهای عالی ومهربونی داره .منم پس گرفتم با همون نت مخ یه شرکت **ان هست که داخل ترک** است ولی فارسی هست برای ما فعالیت داره راحت ساک دستی قند شکن پا بوک رو گزاشته با قیمت وسرعت وخدمات عالی .من با شیر راحت گزفتم انلاین پس رو.راهنمایی شما خیلی کمک کرد.ممنون .اقایی نوکرم ایشالله زنده باشیم و بشه تو لایو با هم بازی کنیم..=;

من به لایو وصل شدم تورو خدا بهم بگو من چطوری یه اکانت درست کنم بگو تورو خدا من هرکاری میکنم نمیتونم یه اکانت درست کنم بگو
اویلین بار هست به لایو وصل میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or