محسن جان منم دارم و بلخره فهمیدم چرا .بر خلاف گفته دوستمون اگه صفحه ریواردو خوب مطالعه کرده باشی وقتی ریوارت رو از قسمت خود ریوارد لایو میری نوشته که اولین خرید از مارکت اول یا وسط ماه داده میشه حالا هر مقداری باشه که دفعه اول 100 است .برای گلد هم 30 100 200 400 هست .جناب اقای gamer شما کامل صفحرو مطالعه کن بهتر متوجه میشی من هم محسن جان حدود 500 دارم و3700 پوینت اول منتظر بودم 48 تا 72 نوشته ولی با تحقیق متوجه شدم اینکه اول برای دریافت در اول و وسط هرماه باید حداقل به 200 برسه و گرنه پندینگ میمونه درسته که هستش تاکی تا زمانه تاریخ تول شما که وارد کردید به خصوص اینکه از قسمت ریوارد گیم اسکورتون رو فعال کرده باشین فقط و فقط در زمانه تاریخ تولد تون به طور واضح وصحیح توضیح داده اگر از ساپورت سنتر هم بپرسید همینو میگه پس نیازی به اطلاع رسانی نیست.صد درصد در این مورد اطمینان دارم دیکشنری انلاین perfect translat رو دانلود *** صفحرو معنی کن.موفق باشی شما هم بابت راهنمایی های اخیری که به من کردید ممنون.یکی در مورد ریوارد ایکس باکس توضیح بده 310 تا دارم ولی اصلا به پروفایلم اضافه نمیشه باید چکار کنم!
الان 3870 پوینت تو پروفایلم هست این 310 تا رو بده میتونم پرمیوم call of duty black ops 2 رو بگیرم!

منظور:
Call Of Duty 4 Modern Warfare
Call Of Duty 5 Word At War
Call Of Duty 6 Modern Warfare 2
Call Of Duty 7 Black OPS
Call Of Duty 8 Modern Warfare 3
Call Of Duty 9 Black OPS 2
بود!
ممنون از توضیحات.
یه سوال دیگه : بازی هایی که باهاشون لایو بازی نمیکنم هم باید بارنرمکس باشن؟ بخاطر جلوگیری از شناسایی شدنه دیگه نه؟
___________________________________________________________________________________________________
سایت تخصصی دانلود بازی پلی استیشن 3 : دانلود بازی PS3
سلام
من برای وصل شدن به لایو مشکل دارم. وقتی می خوام با وایرلس مبین نت وصل شم پیام میده(can't sign in) و وصل نمی شه. وقتی هم که می خوام به اکانت خودم یا اکانت لایو وصل شم تو مرحله signing in گیر می کنه.
نمی دونم مشکل از کجاست؟
من هم مبین نت دارم و بدون مشکل وصل میشه,احتمالا مشکل از جای دیگست.(دفعه اول خیلی طول کشید حتی یکی دو بار اررور داد ولی الان راحت وصل میشه)
ایکس باکست کامل سیگنال میگیره یا نه؟
اره ميشهمیشه دموی بازی ها رو با pc دانلود کرد بعد ریخت رو xbox ؟(چون با خود ایکس باکس خیلی طول میکشه)
من وصل شدمکسی امروز به لایو وصل شده؟؟؟
اگه اشتبا نکنم ، اگه بازیو رو هارد بریزی نه دیگه ، لازم نیست دانلود کنی .من دارم بازی از لایو میخرم دیسکش رو هم دارم باید دوباره دانلود بشه یا نه گیر نمیده!
آخه 13 گیگ بازی دانلود کردنش ادم رو پیر میکنه اونم با این نت ایران!
امروز مهلت آخره تخفیفه!یکی میدونه سریع جواب بده!
نه تو پاچم رفت باید دانلودش کنم!اگه اشتبا نکنم ، اگه بازیو رو هارد بریزی نه دیگه ، لازم نیست دانلود کنی .
تقریبا میشه مثه Steam ( که بازیو میریزن بعد دانلود میکنن ) .
پ.ن : البته فک کنم وقتی این پست منو میخونی تخفیفش رفته باشه :d
اره ميشه
---------- نوشته در 11:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------
من وصل شدم
گفتم که ! بازیو بریز رو هارد یا فلش . بعد بزن ادامه ی دانلود . احتمال 99.5% یه دفه دانلود تموم میشه .نه تو پاچم رفت باید دانلودش کنم!
13 گیگ ظلمه حالا منتظرم کسی راه حلی سراغ داشت به من خبر بده!
با horizoniمیشه بگین چطوری میشه؟
اگه اشتبا نکنم وقتی این ارورو میده که سرعت اینترنت بد باشه .ایکس باکسم به لایو وصل میشه به راحتی اما وقتی وارد فیفا ۱۳ میشم و میخام یه EA وصل بشم ارور میده:
EA server are not avalible
میخام بدونم شما هم این مشکل رو دارید ویا میدونید دلیلش چیه!!!!!
اره معمولا به خاطر سرعت اینترنت پیش میاد یک ساعت که پینگت خوبه و سرعت اینترنتت خوبه امتحان کن درست میشه.من خودم تو ساعات نامحدود این مشکلو دارمسلام دوستان
ایکس باکسم به لایو وصل میشه به راحتی اما وقتی وارد فیفا ۱۳ میشم و میخام یه EA وصل بشم ارور میده:
EA server are not avalible
میخام بدونم شما هم این مشکل رو دارید ویا میدونید دلیلش چیه!!!!!