سلامسلام.
لطفا من رو راهنمایی کنید:
من یه دستگاه LT3 دارم.
حالا میخام به لایو وصل شم و کال آف دیوتی بازی کنم. هرکدوم که شد 4 تا 9!
1-اگه این کار و بکنم بن میشم؟
2-چطوری؟
3-چیکار کنم بن نشم؟
4-کلا برای آنلاین بازی کردن با یه دستگاه کپی خور LT3 باید چیکار کرد؟
ممنون میشم جواب بدین.
من که دقیق نفهمیدم مشکلت چیهآقا من یه مشکلی دارم مثلا آنلاین پسه بتلفیلدو دارم ( هم رو پروفایلم و هم کنسول) و وقتی پروفایله دوستامو دانلود میکنم تا واسه اونام خرید کنم از اونجایی که همه ی پروفایلهای xboxام دارنش نمی تونم /انلاین پس رو پیدا کنم..
لطفا کمک.
خواهش میکنم داداشقربون مرامت داش بهرام.
فقط اینکه این بارنرمکس رو خودم میتونم رایت کنم یا فقط باید از بیرون بگیرم؟
سلام.
لطفا من رو راهنمایی کنید:
من یه دستگاه LT3 دارم.
حالا میخام به لایو وصل شم و کال آف دیوتی بازی کنم. هرکدوم که شد 4 تا 9!
1-اگه این کار و بکنم بن میشم؟
2-چطوری؟
3-چیکار کنم بن نشم؟
4-کلا برای آنلاین بازی کردن با یه دستگاه کپی خور LT3 باید چیکار کرد؟
ممنون میشم جواب بدین.
سلام دوست من
اینی که گفتی یعنی چی؟ "هر کدوم شد 4 تا 9! " ؟؟؟
1-اگه ال تی 3 داشته باشی و بازیهات پچ شده باشن و به عبارتی Stealth باشن،نه بن نمیشی
2-ال تی 3 که داری،برو بازیهاتو از جای معتبر بخر و با برنامه abgx360 ببین پچ شده هست یا نه(آموزشش تو فروم هست)
3-توکل کن به خدا................................................همون موارد 1 و 2
4- موارد 1 و 2
نه نیازی نیستمنظور:
Call Of Duty 4 Modern Warfare
Call Of Duty 5 Word At War
Call Of Duty 6 Modern Warfare 2
Call Of Duty 7 Black OPS
Call Of Duty 8 Modern Warfare 3
Call Of Duty 9 Black OPS 2
بود!
ممنون از توضیحات.
یه سوال دیگه : بازی هایی که باهاشون لایو بازی نمیکنم هم باید بارنرمکس باشن؟ بخاطر جلوگیری از شناسایی شدنه دیگه نه؟
___________________________________________________________________________________________________
سایت تخصصی دانلود بازی پلی استیشن 3 : دانلود بازی PS3
منظور:
Call Of Duty 4 Modern Warfare
Call Of Duty 5 Word At War
Call Of Duty 6 Modern Warfare 2
Call Of Duty 7 Black OPS
Call Of Duty 8 Modern Warfare 3
Call Of Duty 9 Black OPS 2
بود!
ممنون از توضیحات.
یه سوال دیگه : بازی هایی که باهاشون لایو بازی نمیکنم هم باید بارنرمکس باشن؟ بخاطر جلوگیری از شناسایی شدنه دیگه نه؟
___________________________________________________________________________________________________
سایت تخصصی دانلود بازی پلی استیشن 3 : دانلود بازی PS3
نيازي به configure نيست.اگه تو فلشت چيزي نداري فرمتش كن بعد فايل آپديتو بريز تو فلش و بزن به Xbox بعد ميتوني آپديت كنيوقتی کنسول وصل می شه به لایو پیام میده که باید آپدیت کنی منم میزنم واسه آپدیت یه کمی می ره جلو بعد پیام می ده که دستگاه قادر به آپدیت نیست(یه چیزی شبیه به این). (با وایرلس وصل می شم) چند بار این کار رو تکرار کردم ولی هر بار همین پیام رو می ده.
وقتی هم که می خوام آپدیت رو با فلش بریزم تو کنسول، اول فلش رو زدم به کنسول و configure کرد حالا که زدم به پی سی و می خوام فایل آپدیت رو بریزم تو فلش پیام می ده که توی فلش ظرفیت خالی ندارید. (فلشم 8 گیگ هستش ولی 7.5 گیگش رو فایل xbox360 پوشونده).
یکی در مورد ریوارد ایکس باکس توضیح بده 310 تا دارم ولی اصلا به پروفایلم اضافه نمیشه باید چکار کنم!
الان 3870 پوینت تو پروفایلم هست این 310 تا رو بده میتونم پرمیوم call of duty black ops 2 رو بگیرم!