soltane7posh
کاربر سایت
امتحان کردم ولی کار نکرده
میگم که مشکل منو داری شما هم خودش به مرور زمان حل میشه قصه نخور فقط یه چند روزی درگیر باید باشی
امتحان کردم ولی کار نکرده
خودم الان چند روزیه که درگیرشم ، دوباره چند روز یگه هم باشم؟!!میگم که مشکل منو داری شما هم خودش به مرور زمان حل میشه قصه نخور فقط یه چند روزی درگیر باید باشی![]()
خودم الان چند روزیه که درگیرشم ، دوباره چند روز یگه هم باشم؟!!
شما شرکت اینترنتت چیه؟
از من پارس آنلاینه
نوکر داش علی سلطان هم هستیم .اینو برای همه دوستانی که مخابرات دارن من یک دوست دارم قسمت ای دی اس ال مخابرات خودومون این مورد رو هم از اون پرسیدم هم تو هفته نامه عصر ارتباطات بود هم زمانی که تو سایت الکیشون خیر سرشون که سایت نیست پرسیدم گفتن که:به علت توزیع و شروع جشنواره طلایی ای دی اس ال و دادن سرعت های بسشتر از 128 بدون فرانزیس یا همون certificat یا صلاحیت به همه تا پایان سال 91 دچار افت سرعت خواهیم بود ودر این مدت برای شناسای یوزر های پر مصرف البته منظورشون دانلود بود همون حجم ترافیک بالا شناسایی وبرای این افراد در صورت تمایل به ادامه کار با این شرکت تعرفه های جدید را ملزوم خواهیم کرد.خوب من کسایی میشناسم که از این انترنت بد بخت کره کرمانشاهی میگیرن راست میگن دیگه این موضوه از اواخر دی شروع بهمن دقیقا بود که افت داشتیم.من که شاید ماهی یه البو اهنگ دانلود کنم میتونیم نرم افزار تخمین ترنسفر بزاریم روی پی سی چک کنیم .برای لایو هم که استفاده میکنیم بالاترین حد استفاده مثلا در فیفا 13 در اینترنت 512 مخابرات برای 1 ساعت کامل بازی چون اطلاعات تصویری و صوتی بیشترین حجم رو در اختیار میگیرن 20 مگا بایت هست .اگه اون یوزر هایی که استفاده خفن دارن گفتن که جدا میشن هم گفتن در حال حجم پورت سرور در حال افزایش سال دیگه بهتر میشه.ولی هممون میدونیم همه اینها فعلا در حد حرف .ما که امیدواریم از خدامونه ولی خدا کنه حق و ناحق ناشه..لایو هم که بهتر بشه راحت تر و اعصاب ارام تری داریم.ایشالاه.:dمن مخابراته الان سرعت چند روزیه خیلی اومده پایین آپدیت های بازیها رو نمیتونم دان کنم وسط قطع میشه

MTU من هم دقیقا 1492 ، اما بازم کار نمیکنهدوست عزیز پارس آنلاین تو بعضی مناطق MTU پایین میده برای لایو باید بالای ۱۳۰۰ باشه که پارس معمولا ۱۲۸۰ میده برا همین ارور میده شما برو تو ستینگ مودمت MTU رو ببر بالا مثلا بزار رو ۱۴۹۲ درست میشه !!
Sent from my iPod touch 5G using Tapatalk
سلام .کمی بالاتر 4 تا مطلب یکی از دوستا گفته .من هم میگم که کجا بری میری قسمت settingبعد روی منوی system دگمه a میزنی یا همون میری توش و تو صفحه باز شده میری توی console settings بعد صفحه باز شده قسمت language and local میزی .میری تو قسمت local و لوکالتو میزاری روی هند یعنی india دیگه نیاز به پی پل اینا نیست فقط شما و دوست دیگمو یادتون باشه که زمانی که لایو free 1ماه تموم شد برگردونید به همون لوکال قبلی ماله من گذاشتم us.یا uk ......این مهم یادتون باشه بعدن میخواین پوینت بگیرین سردرگم میشید تو سایتها که اکانتم مال هند چه لایوی یا پوینت بگیرم .بعد 1 ماه قصد خرید پیدا کردید لایو بگیرید باید اینو هم رعایت کنید.با اجازه اساتید من زیاد حرف زدم.بازم دوست عزیز من در خدمتم.
:d

سلام دوستان اکانت گلدم تموم شده می خواستم ببینم اگه وصل شم به اینترت وفقط ایکس باکسمو آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا در اجرای بازی هاو بن شدن ؟
چی گفتی ؟؟؟؟سلامی دوباره دوست عزیز علی جان دوبلره یه اکانت بساز قبل از شروع لوکال دستگاهت رو روی هند بذار وشرو به ساخت کن هنگام در خواست لوکال هم موقع ساخت بزارش روی هند.ول گفتن بهت بعدا باید دوباره برگردونیش .اون اکنتت هم پاک نکن داشته باش به درد میخوره جلوتر که بری خودت یاد میگیری.من یه نصحیت واقعا دوستا نه خواهشن از خیر این 1 ماه فیری بگزر .ببین خودتون میدونید هیجا عاشق چشم وابروی ما نیستن که .من میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیافتده زبونم لال .منم خودم این کارو نکردم.در حالی که پسر خلم گفت دوستم هم گفت ولی 20 روز تقریبا از خریدم شروع به خرید لایو کردم .البته الان میدونم گرونه.نمی خوام بترسونم یا تو دلتو خال کنم ن والله ولی بازم اول بزار تو همین جا یا تاپیک های دیگه دوستان واساتید وارد زیاد هستن مطمئن شی بعد .که مارو نفرین نکنی.

سلامی دوباره دوست عزیز علی جان دوبلره یه اکانت بساز قبل از شروع لوکال دستگاهت رو روی هند بذار وشرو به ساخت کن هنگام در خواست لوکال هم موقع ساخت بزارش روی هند.ول گفتن بهت بعدا باید دوباره برگردونیش .اون اکنتت هم پاک نکن داشته باش به درد میخوره جلوتر که بری خودت یاد میگیری.من یه نصحیت واقعا دوستا نه خواهشن از خیر این 1 ماه فیری بگزر .ببین خودتون میدونید هیجا عاشق چشم وابروی ما نیستن که .من میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیافتده زبونم لال .منم خودم این کارو نکردم.در حالی که پسر خلم گفت دوستم هم گفت ولی 20 روز تقریبا از خریدم شروع به خرید لایو کردم .البته الان میدونم گرونه.نمی خوام بترسونم یا تو دلتو خال کنم ن والله ولی بازم اول بزار تو همین جا یا تاپیک های دیگه دوستان واساتید وارد زیاد هستن مطمئن شی بعد .که مارو نفرین نکنی.
---------- نوشته در 10:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 PM ارسال شده بود ----------
نه دوست عزیز برای چی بن شدن بحثی فراگیر داره بد بختی این بن.اگه توجه کنی موقع اپدیت گیم ها ولایو اولین چیزی که میزنه دیسکانکت از لایو.درسته؟نه مطمئن باش ..
ممنون از راهنمایت
یعنی میگی با این کار احتمال بن شدن هست که میگید خطرناکه؟
راهی وجود نداره که پروفایل اصلیم رو که برا لندنه به هند تغییر بدم؟
چی گفتی ؟؟؟؟
راستی من وقتی میزارم رو هند میرم اکانت بسازم بعد از ساخت اکانت 30 روز فری رو نمیده باید چیکار کنم قبل از این اپدیت جدید میشد استفاده کنم
b