همه چیز درباره ی Xbox Live

حالا من بدبخت نمی دونم تامب رایدر کی ریلیز میشه علی جان اگه اطلاع پیدا کردی یا دوستان مارو بیدرغ نذارید.
درود
9 روز دیگه تا عرضه باقی مونده..........پیشنهاد میشه تا عرضع جهانی اگر کسی لایو میره بازیش نکنه;)

درود
9 روز دیگه تا عرضه باقی مونده..........پیشنهاد میشه تا عرضع جهانی اگر کسی لایو میره بازیش نکنه;)

سلام .خدا خیرت بده ممنون .حتما صبر کنم بهتر از بن شدن که.درمورد گیر هم که علی جان و دوستمون گفت بهتره بازی که ریلیز میشه برای اطمینان 3 یا 4 روز تحمل کنی .ممنون برادر.:x

دوست عزیز اول از درست بودن اینترنتت مطمئن شو.بعد یک بار مودم و ایکس باکس رو خاموش کن و حتما از برق جدا کن ترجیحا 3 دقیق تحمل کن .بعد اول مودمتو روشن کن وقتی از اماده شدن مورمت وثابت شدن اینترنت متمائن شدی .کنسول بزن به برق و روشن کن ای پی ها ی دستگاهاتو بذار رو اتو فعلا.امتحان کن ببین درست میشه.حتما اینجا دوستان و اساتید کمک و راهنمایی می کنن تاok شه.

دوست عزیز کارایی که گفتی رو انجام دادم ولی درست نشد بازم همون ارور (MTU Error) رو میده

دمت گرم داداش
نوکرتم :)
درود

خدمت شما
تامب رایدر
تاريخ عرضه: 2013/03/05 (8 روز ديگر)
:)

---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز کارایی که گفتی رو انجام دادم ولی درست نشد بازم همون ارور (MTU Error) رو میده

درود مشکلت چیه عزیز

درود مشکلت چیه عزیز
سلام
آپدیت جدیدی رو ریختم رو کنسولم و الان هر کاری میکنم به لایو وصل نمیشه
میزنه برو به نتورک ستینگ ، وقتی میرم و از اونجا گذینه تست رو انتخاب مبکنم سه قسمت میاره که باید تیک بخوره که همه چیزی درسته اولیش که نتورکه تیک میخوره ولی بعدیش که اینترنت هست ارور میده(فکر کنم ارورش MTU باشه) و به قسمت بعدی که لایو هست نمیرسه.

ممنون

سلام
آپدیت جدیدی رو ریختم رو کنسولم و الان هر کاری میکنم به لایو وصل نمیشه
میزنه برو به نتورک ستینگ ، وقتی میرم و از اونجا گذینه تست رو انتخاب مبکنم سه قسمت میاره که باید تیک بخوره که همه چیزی درسته اولیش که نتورکه تیک میخوره ولی بعدیش که اینترنت هست ارور میده(فکر کنم ارورش MTU باشه) و به قسمت بعدی که لایو هست نمیرسه.

ممنون

درود خودمم همین مشکل رو داشتم 4 روز نتونستم برم لایو تازه اگه همین مشکلت باشه خوبه میترسم مثل من وقتی هم که بتونی به لایو وصل بشی باز نتونی مسیج ها و فرنداتو تا چند روز ببینی فکر کنم ماله سرعت اینترت باشه البته ببین مودمتو 30 ثانیه خاموش کن همچنین ایکس باکس رو بعد یه تست بزن

درود خودمم همین مشکل رو داشتم 4 روز نتونستم برم لایو تازه اگه همین مشکلت باشه خوبه میترسم مثل من وقتی هم که بتونی به لایو وصل بشی باز نتونی مسیج ها و فرنداتو تا چند روز ببینی فکر کنم ماله سرعت اینترت باشه البته ببین مودمتو 30 ثانیه خاموش کن همچنین ایکس باکس رو بعد یه تست بزن
امتحان کردم ولی کار نکرده

میگم که مشکل منو داری شما هم خودش به مرور زمان حل میشه قصه نخور فقط یه چند روزی درگیر باید باشی :دی
خودم الان چند روزیه که درگیرشم ، دوباره چند روز یگه هم باشم؟!!
شما شرکت اینترنتت چیه؟
از من پارس آنلاینه

خودم الان چند روزیه که درگیرشم ، دوباره چند روز یگه هم باشم؟!!
شما شرکت اینترنتت چیه؟
از من پارس آنلاینه

دوست عزیز پارس آنلاین تو بعضی مناطق MTU پایین میده برای لایو باید بالای ۱۳۰۰ باشه که پارس معمولا ۱۲۸۰ میده برا همین ارور میده شما برو تو ستینگ مودمت MTU رو ببر بالا مثلا بزار رو ۱۴۹۲ درست میشه !!

Sent from my iPod touch 5G using Tapatalk

لایو

من مخابراته الان سرعت چند روزیه خیلی اومده پایین آپدیت های بازیها رو نمیتونم دان کنم وسط قطع میشه
نوکر داش علی سلطان هم هستیم .اینو برای همه دوستانی که مخابرات دارن من یک دوست دارم قسمت ای دی اس ال مخابرات خودومون این مورد رو هم از اون پرسیدم هم تو هفته نامه عصر ارتباطات بود هم زمانی که تو سایت الکیشون خیر سرشون که سایت نیست پرسیدم گفتن که:به علت توزیع و شروع جشنواره طلایی ای دی اس ال و دادن سرعت های بسشتر از 128 بدون فرانزیس یا همون certificat یا صلاحیت به همه تا پایان سال 91 دچار افت سرعت خواهیم بود ودر این مدت برای شناسای یوزر های پر مصرف البته منظورشون دانلود بود همون حجم ترافیک بالا شناسایی وبرای این افراد در صورت تمایل به ادامه کار با این شرکت تعرفه های جدید را ملزوم خواهیم کرد.خوب من کسایی میشناسم که از این انترنت بد بخت کره کرمانشاهی میگیرن راست میگن دیگه این موضوه از اواخر دی شروع بهمن دقیقا بود که افت داشتیم.من که شاید ماهی یه البو اهنگ دانلود کنم میتونیم نرم افزار تخمین ترنسفر بزاریم روی پی سی چک کنیم .برای لایو هم که استفاده میکنیم بالاترین حد استفاده مثلا در فیفا 13 در اینترنت 512 مخابرات برای 1 ساعت کامل بازی چون اطلاعات تصویری و صوتی بیشترین حجم رو در اختیار میگیرن 20 مگا بایت هست .اگه اون یوزر هایی که استفاده خفن دارن گفتن که جدا میشن هم گفتن در حال حجم پورت سرور در حال افزایش سال دیگه بهتر میشه.ولی هممون میدونیم همه اینها فعلا در حد حرف .ما که امیدواریم از خدامونه ولی خدا کنه حق و ناحق ناشه..لایو هم که بهتر بشه راحت تر و اعصاب ارام تری داریم.ایشالاه.:d:-/:|

دوست عزیز پارس آنلاین تو بعضی مناطق MTU پایین میده برای لایو باید بالای ۱۳۰۰ باشه که پارس معمولا ۱۲۸۰ میده برا همین ارور میده شما برو تو ستینگ مودمت MTU رو ببر بالا مثلا بزار رو ۱۴۹۲ درست میشه !!

Sent from my iPod touch 5G using Tapatalk
MTU من هم دقیقا 1492 ، اما بازم کار نمیکنه

سلام .کمی بالاتر 4 تا مطلب یکی از دوستا گفته .من هم میگم که کجا بری میری قسمت settingبعد روی منوی system دگمه a میزنی یا همون میری توش و تو صفحه باز شده میری توی console settings بعد صفحه باز شده قسمت language and local میزی .میری تو قسمت local و لوکالتو میزاری روی هند یعنی india دیگه نیاز به پی پل اینا نیست فقط شما و دوست دیگمو یادتون باشه که زمانی که لایو free 1ماه تموم شد برگردونید به همون لوکال قبلی ماله من گذاشتم us.یا uk ......این مهم یادتون باشه بعدن میخواین پوینت بگیرین سردرگم میشید تو سایتها که اکانتم مال هند چه لایوی یا پوینت بگیرم .بعد 1 ماه قصد خرید پیدا کردید لایو بگیرید باید اینو هم رعایت کنید.با اجازه اساتید من زیاد حرف زدم.بازم دوست عزیز من در خدمتم.
:d

ممنون
من موقع ساخت اکانت لایو آدرس لندن رو دادم, حالا باید برم با یه پروفایل دیگه اکانت بسازم برا هند؟یا نه همین اکانت هم با اون تنظیماتی که گفتین میشه؟
چون الان لوکال رو گذاشتم هند بعد رفتم تو فری گلد که فعال کنم بازم نشد؟(توی اطلاعاتی که می خواست کدپستی هند رو دادم گفت با منطقه شما سازگار نیست دوباره لندن رو دادم رفت مرحله بعد ولی دوباره رفت تو همون پی پل!؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or