همه چیز درباره ی Xbox Live

از آپدیت نیست.
مشکل احتمالا از ISP باشه.

دوستان ISPتون چیه؟
خودم مخابراتم.

درسته باز نمیشه...
منم از مخابرات میگیرم....البته وقتی سایت رو میخوام باز کنم پیغامی مبنی بر مسدود بودن نمیده! پبغام میده که نتونستم صفحه رو باز کنم.

دوستان ما هم مشکل دارن معلوم نیست باز این ای اس پی مخابرات داره چیکار میکنه سرعت های دانلود هم اومده پایین :(

اینم اروری که واسه ما در موقع باز کردن سایت ایکس باکس میده

Server not found

Firefox can't find the server at Xbox 360 - Official Site - Xbox.com.

Check the address for typing errors such as
ww.example.com instead of
Example Domain
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

من کانکتم

سلام من 2 .3 روز مریض بودم تا دیشب داداشم میخواست بازی کنه گفت می خواد اپدیتش کنه من گذاشتم خوابیدم 3 ساعت بعد بیدار شدم اپدیت شده بود یک بار خاموش روشن کردم اوکی بودوامروز نزدیکی ظهر برادرم گفت نمیره .منم کسالت دارم گفتم اف لان بازی کن .الان یعنی 20 دقیقه پیش روشن کردم بعد نرفت تو .اعصابم خورده من همهمزمان با کنسول لپ تاپ هم روشنه تا از شیر نت اسنفاده کنم 50 /50 .الانم زدم سریع کانکت شد.نه به مودم ربط داره نا به مخابرت یا اینترنت چی و چجوری وایرلس <ای دی اس ال یا ....2 ماه پیشم یادتون میاد دو یا سه روز همین مشکل داشتیم. من الان شده 36 دقیقست تو لایوم ولی ببا شیر .دوروز تحمل باید کرد .اونای که می تونن شیر استفاده کنن .دوستان حتما راهی پیدا خواهند کرد یا ترفندی . :)

ما که هرچی امتحان کردیم یا ارور داد نشد یا وسط آپدیت ارور داد یا اخر امشب از خیر این آپدیت گذشتیم :((
نمیدونم ای اس پی من مشکل داره کنسولم مشکل داره یا این آپدیت ه=))

دوست گرامی .عزیز اول اینکه از نوشتت ممنون جواب هم دادم من نوکرم.بعدشم حرس نخور بابا کنسول چیه دقیقا دلیلشو کامل درست وواضح گفتی .منم از 9تا حال با شیر تو هستم 1 /2 امتحان کردم ارور داد .ولی با این سرعت های زیبا نت حالا بیا به پینگت 25% اضافه کن نمیشه بازی کرد .درست میشه .راست دوست عزیز من تو لایو هم requst فرستادم.نمونش برای سند یه ریکوست 5 دقیق طول کشید .همه بسج شدن جلوی تفرحات سالم هم بگیرن .دیگه فکر کنم باید بریم 7 سنگ و فوتبال دستی بزنیم.:(

کسی نمیدونه این ارور ماله چیه تا آخر آپدیت میره بعد یهو این ارور میاد مودم رو هم خاموش روشن کردم 10 بار تست کانکشن هم زدم 100 بار ولی بازم تا اخر اپدیت جدیده رو نمیره و این ارور رو میده :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or