همه چیز درباره ی Xbox Live

یه سوال تخصصی:

من کلا فقط halo 4 , cod bo2 را در لایو تجربه کردم.اما یه فرقی بین این دو هست.پینگم 58 هست و در بازی با غیر ایرانی ها،تاخیر دارم.اما
در بازی COD این تاخیر هیچ تاثیری روی فریم ریت بازی نداره و فقط مثلا نارنجکم دیرتر پرتاب میشه.
اما در هیلو کلا فریم ریتم انقدر پایین میاد که حتی نمیشه درست نشونه گرفت.(ولی با ایرانی ها مشکلی ندارم اما متاصفانه ایرانی ها اکثرا COD بازی میکنن و من مجبورم با خارجی ها بازی کنم)
کسی میدونه چرا این تفاوت بین این دو بازی وجود داره؟چرا پینگ نامناسبم، هیچ تاثیری روی COD نداره ولی فریم ریت هیلو رو داغون میکنه؟
این رو کسی نمیدونه،نه؟مشکلی نیست فقط خواستم اطلاعاتم بیشتر بشه و ببینم چه فرقی بینشون هست.حالا اگه کسی میدونه که بگه ممنون میشم

منم مشکلم اینه که آپدیت ها کامل dl نمیشه و یهو ارور میده:3f4a-0000-d080-0200-8007-2ee2
و هر از گاهی میگه لایو موقتا در دسترس نیست و از اینا در حالی که بن نیستم فلگ هم نیستم میتونه مشکل همین باشه؟؟
ویرایش :درضمن دقیقا همینه:http://upcity.ir/images/82966136816660584364.jpg که دوستمون گذاشت ولی من میتونم کانکت شم:-/(البته گاهی کش داره D:(
یا علی(ع)
سلام دوستان ریختن تایتل آپدیت بازی ها به صورت غیر مستقیم(با فلش) بی خطره یا خطرناکه حسن؟
درضمن ممنون که جوابمو میدید
یا علی(ع)

من پوینت خریدم برای استفاده از آنلاین پس fifa 13 ولی این error رو میده مشکل از چیه ؟ خود سایت xbox هم میرم این Error رو کدشو میزنم میگه دستگاه شما بن شده مگه تو این 3 ساله اخیر کسی بن شده؟ اصلا اگه بن شم دیگه نباید بتونم به live وصل شم ولی الان وصل میشم مشکل از چیه؟ این همه پول گلد و پوینت دادم همش کشک؟

من پوینت خریدم برای استفاده از آنلاین پس fifa 13 ولی این error رو میده مشکل از چیه ؟ خود سایت xbox هم میرم این Error رو کدشو میزنم میگه دستگاه شما بن شده مگه تو این 3 ساله اخیر کسی بن شده؟ اصلا اگه بن شم دیگه نباید بتونم به live وصل شم ولی الان وصل میشم مشکل از چیه؟ این همه پول گلد و پوینت دادم همش کشک؟

نه بابا بن نشدی خیالت تخت.من هم همین دردسرارو داشتم و این ارور به خاطر اینه که برای خرید انلاین پس باید وی پی ان شیر کنی که کمی دردسر داره بهترین کار اینه به یکی بگی برات انلاین پسشو بگیره . به برو بچه فیفا بگو برات میگیرن خیالت تخت تخت

ببخشید دیگه دارم جوشی میشم)x یک نفر انسان بالغ و عادل بیاد بگه من سوالمو کجا بپرسم خوبه؟؟؟؟

دوستان من با کلی کلنجار رفتن بالاخره تایتل فورزا و کینکت ادونچر و acIII رو گرفتم ولی سر BOII هی ارور میده درضمن لوکیشنم INDIA هست ممکنه مال اون باشه؟

اینم status code:3F4A-0000-D080-0200-8007-2EE2

یا علی(ع)

سلام
خب خداروشکر مشکلم حل شد مال نت بود دوستان میخوام تک تک فرند ریکوست تو لایو بتون بدم گفتم آگاه باشید(بلک اوپس نمیذاره با خارجکی ها بزنیم)
گیمر تگم:AdvanceSteak2

یا علی(ع)

من می خوام برای اوین بار به LIVE وصل بشم. تا حالا n بار امتحان کردم. ولی هر بار ارور میده. امکان داره مشکل از DNS باشه ؟ چون میذارمش رو حالت Auto.

این هم عکسش:

در کل هر چی هست یا مربوط به DNS هست یا MTU.

سلام دوستان برای فیفا 13 من 800 تا پونت خریدم reedeem هم کردم اکانتمم گلده تا الان با تریال 2 روزه بازی میکردم بازی برنر مکسه ولی چی پی ..ن هم میزنم این ارور رو میده دقیقا باید کی بزنم و راه حل چیه معتادش شدم لطفا کمکم کنید در ضمن اولین بارمه به لایو وصل میشم نکنه بن شدم اگه اینطوره چرا تریال کار میکرد ؟

سلام دوستان برای فیفا 13 من 800 تا پونت خریدم reedeem هم کردم اکانتمم گلده تا الان با تریال 2 روزه بازی میکردم بازی برنر مکسه ولی چی پی ..ن هم میزنم این ارور رو میده دقیقا باید کی بزنم و راه حل چیه معتادش شدم لطفا کمکم کنید در ضمن اولین بارمه به لایو وصل میشم نکنه بن شدم اگه اینطوره چرا تریال کار میکرد ؟
شما این http://www.tinyurl.ir/DvnO
آموزشو بخون بعد بگم که به جای alternative dns بازم کد اولی رو بزن هم تو 360 seconary مینویسه بعد کانکت میشه منم تا دیروز همچین مشکلی داشتم ولی حل شد به لطف دوستان
اگه مشکل دیگه ای داشتی با این ID only360amir2010 تماس بگیر کمکی از دستم بر بیاد به روی چشم

امیر جان نفهمیدم دقیق متظورتون رو میشه بیشتر توضیح بدید ؟
شما این http://www.tinyurl.ir/DvnO
آموزشو بخون بعد بگم که به جای alternative dns بازم کد اولی رو بزن هم تو 360 seconary مینویسه بعد کانکت میشه منم تا دیروز همچین مشکلی داشتم ولی حل شد به لطف دوستان
اگه مشکل دیگه ای داشتی با این ID only360amir2010 تماس بگیر کمکی از دستم بر بیاد به روی چشم

من می خوام برای اوین بار به LIVE وصل بشم. تا حالا n بار امتحان کردم. ولی هر بار ارور میده. امکان داره مشکل از DNS باشه ؟ چون میذارمش رو حالت Auto.

این هم عکسش:

در کل هر چی هست یا مربوط به DNS هست یا MTU.
dns رو auto کار نمیکنه احتمالا
زنگ بزن isp بگو dns رو بهت بگن
حل میشه مشکلت ایشالا

امیر جان نفهمیدم دقیق متظورتون رو میشه بیشتر توضیح بدید ؟

عزیز شما اون فایلو کامل بخون اگه ویندوزت 7 باشه وقتی میخوای از local area connetion و از این عکسی که گذاشتم

36345727769739985363.jpg

وارد ipv4 بشی همچین چیزی هست:

46805699997203233825.jpg

ازobtian بزار رو use بعد کدایی که تو اون فایل بودو بزن گزینه آخر dns هم همون ip addres اولی بزن
این کارارو باید رو local area connection انجام بدی یعنی همون کابل lan ای که از 360 به pc وصل کردی بعد برو رو کانکشن اصلی که الان داری ازش نت میگیری برو تو propertis بعد از sharing گزینه اول allow رو بزن share کن رو local area connection بعدv-p-n هم باید بسازی وقتی ساختی اینم برو تو sharing همین کارارو انجام بده share کن رو local area connection
تنظیماته 360 هم همیونطور که تو اون فایل نوشته اجام بده فقط dns رو تو 360 که دومیش seconary فکر کنم نوشته همون ip addres بزن بعد همه چی کانکت میشه منم همین کارو کردم ok شد
امیدوارم مشکلت حل شده باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or