fmirdamadi
کاربر سایت
ای بابا...پس برای چی جمع میکنه؟؟؟
قشنگی /رکورد /پز دادن
کار خاصی نمیشه با این کرد
ای بابا...پس برای چی جمع میکنه؟؟؟
سلام دوتا سوال دارم من برای بار اول میخوام برم لایو یک دیسک فورزا دارم که با apgچک شده و اکی شده برای لایو اما سوال من امکان بن شد برای دیسک کاملا با برنامعه apgچک شده وجود داره؟
دوم اینکه من یک بازی 97% بردرلند روی فلش نصب شده متصل به ایکس باکس دارم الان که برای اولین بار میخوام برم لایو ایم بخاطر کپی بودن و بدون سکو.ریتی بودن دچار مشکل نمیشم لطفا توضیح بدید ؟؟؟":منظورم اینه که نه این که بخوام با 97% برم لایو فقط همین که متصل به ایکس باکس مشکل ایجاد نمیکنه ؟؟
اینا پوینت نیس که داری ...دوستان جای خاصی پیدا نکردم این سوالمو بپرسم.
میخواستم جریان پوینتهای که تو قسمت xbox live کنسولم هستو بدونم.باهاشون میشه آنلاین بازی کرد؟؟
تا الان 9100 پوینت جمع شده
اینطوری که این نوشته یعنی اصلا اینترنت وصل نمیشه که بخواد بره لایو!با عرض سلام به همه دوستان
من جدیدا این آپدیت لایو(که دو ماه پیش اومد) میخوام انجام میدم وسطش یهو همچین اروری میده!!
اینم لینک عکسش : http://upcity.ir/images/82966136816660584364.jpg
اینم بگم که واسه بار اول که داشتم آپدیت میکردم برق رفت و آپدیت نصفه کاره موند...از اون به بعد دیگه نشد!
الان به نظرتون مشکل چیه و من چی کار باید بکنم؟؟
ممنون
داداش دمت گرم درست شد!اینطوری که این نوشته یعنی اصلا اینترنت وصل نمیشه که بخواد بره لایو!
بهتره این آپدیت آخر رو دان کنی و با فلش بریزی رو 360
http://download.microsoft.com/downl...-9F5F-BDE300AE375F/SystemUpdate_16202_USB.zip
بعد از دانلود، فلش رو بزن تو 360 و کانفیگ کن (یه مقدار حجم خالی بزار تا باهاش این رو بریزی) بعد بزن به کاپیوتر و فایل دانلود شده (زیپ رو نریز و فولدر توش رو بریز) بریز تو فلش و فلش رو وصل که به 360
آره منم این مشکلو دارم...
یا از مشکلات آپدیت ه جدید ه یا از ip ایرانه...
(البته گاهی کش داره D
این رو کسی نمیدونه،نه؟مشکلی نیست فقط خواستم اطلاعاتم بیشتر بشه و ببینم چه فرقی بینشون هست.حالا اگه کسی میدونه که بگه ممنون میشمیه سوال تخصصی:
من کلا فقط halo 4 , cod bo2 را در لایو تجربه کردم.اما یه فرقی بین این دو هست.پینگم 58 هست و در بازی با غیر ایرانی ها،تاخیر دارم.اما
در بازی COD این تاخیر هیچ تاثیری روی فریم ریت بازی نداره و فقط مثلا نارنجکم دیرتر پرتاب میشه.
اما در هیلو کلا فریم ریتم انقدر پایین میاد که حتی نمیشه درست نشونه گرفت.(ولی با ایرانی ها مشکلی ندارم اما متاصفانه ایرانی ها اکثرا COD بازی میکنن و من مجبورم با خارجی ها بازی کنم)
کسی میدونه چرا این تفاوت بین این دو بازی وجود داره؟چرا پینگ نامناسبم، هیچ تاثیری روی COD نداره ولی فریم ریت هیلو رو داغون میکنه؟
سلام دوستان ریختن تایتل آپدیت بازی ها به صورت غیر مستقیم(با فلش) بی خطره یا خطرناکه حسن؟منم مشکلم اینه که آپدیت ها کامل dl نمیشه و یهو ارور میده:3f4a-0000-d080-0200-8007-2ee2
و هر از گاهی میگه لایو موقتا در دسترس نیست و از اینا در حالی که بن نیستم فلگ هم نیستم میتونه مشکل همین باشه؟؟
ویرایش :درضمن دقیقا همینه:http://upcity.ir/images/82966136816660584364.jpg که دوستمون گذاشت ولی من میتونم کانکت شم(البته گاهی کش داره D
یا علی(ع)
من پوینت خریدم برای استفاده از آنلاین پس fifa 13 ولی این error رو میده مشکل از چیه ؟ خود سایت xbox هم میرم این Error رو کدشو میزنم میگه دستگاه شما بن شده مگه تو این 3 ساله اخیر کسی بن شده؟ اصلا اگه بن شم دیگه نباید بتونم به live وصل شم ولی الان وصل میشم مشکل از چیه؟ این همه پول گلد و پوینت دادم همش کشک؟
نه بابا بن نشدی خیالت تخت.من هم همین دردسرارو داشتم و این ارور به خاطر اینه که برای خرید انلاین پس باید وی پی ان شیر کنی که کمی دردسر داره بهترین کار اینه به یکی بگی برات انلاین پسشو بگیره . به برو بچه فیفا بگو برات میگیرن خیالت تخت تخت