mahabad
کاربر سایت
دوستان کسی نیست؟
اگه ریلیز جهانی شده اره .البته اگه با abgx مشکلی نداره و burner max هست مشکلش نداره

دوستان کسی نیست؟

بعد از این اپدیت وقتی من چیزی رو می خوام دانلود کنم روش میزنم لود میکنه ولی لودش تموم نمیشه
آره منم این مشکلو دارم...
یا از مشکلات آپدیت ه جدید ه یا از ip ایرانه...
اونا پوینت نیست گیمر اسکوره.با هاشون نمیشه هیچ کاری کرددوستان جای خاصی پیدا نکردم این سوالمو بپرسم.
میخواستم جریان پوینتهای که تو قسمت xbox live کنسولم هستو بدونم.باهاشون میشه آنلاین بازی کرد؟؟
تا الان 9100 پوینت جمع شده
؟ای بابا...پس برای چی جمع میکنه؟؟؟اونا پوینت نیست گیمر اسکوره.با هاشون نمیشه هیچ کاری کرد
ای بابا...پس برای چی جمع میکنه؟؟؟
سلام دوتا سوال دارم من برای بار اول میخوام برم لایو یک دیسک فورزا دارم که با apgچک شده و اکی شده برای لایو اما سوال من امکان بن شد برای دیسک کاملا با برنامعه apgچک شده وجود داره؟
دوم اینکه من یک بازی 97% بردرلند روی فلش نصب شده متصل به ایکس باکس دارم الان که برای اولین بار میخوام برم لایو ایم بخاطر کپی بودن و بدون سکو.ریتی بودن دچار مشکل نمیشم لطفا توضیح بدید ؟؟؟":منظورم اینه که نه این که بخوام با 97% برم لایو فقط همین که متصل به ایکس باکس مشکل ایجاد نمیکنه ؟؟
اینا پوینت نیس که داری ...دوستان جای خاصی پیدا نکردم این سوالمو بپرسم.
میخواستم جریان پوینتهای که تو قسمت xbox live کنسولم هستو بدونم.باهاشون میشه آنلاین بازی کرد؟؟
تا الان 9100 پوینت جمع شده
اینطوری که این نوشته یعنی اصلا اینترنت وصل نمیشه که بخواد بره لایو!با عرض سلام به همه دوستان
من جدیدا این آپدیت لایو(که دو ماه پیش اومد) میخوام انجام میدم وسطش یهو همچین اروری میده!!
اینم لینک عکسش : http://upcity.ir/images/82966136816660584364.jpg
اینم بگم که واسه بار اول که داشتم آپدیت میکردم برق رفت و آپدیت نصفه کاره موند...از اون به بعد دیگه نشد!
الان به نظرتون مشکل چیه و من چی کار باید بکنم؟؟
ممنون
داداش دمت گرم درست شد!اینطوری که این نوشته یعنی اصلا اینترنت وصل نمیشه که بخواد بره لایو!
بهتره این آپدیت آخر رو دان کنی و با فلش بریزی رو 360
http://download.microsoft.com/downl...-9F5F-BDE300AE375F/SystemUpdate_16202_USB.zip
بعد از دانلود، فلش رو بزن تو 360 و کانفیگ کن (یه مقدار حجم خالی بزار تا باهاش این رو بریزی) بعد بزن به کاپیوتر و فایل دانلود شده (زیپ رو نریز و فولدر توش رو بریز) بریز تو فلش و فلش رو وصل که به 360
آره منم این مشکلو دارم...
یا از مشکلات آپدیت ه جدید ه یا از ip ایرانه...
(البته گاهی کش داره D