همه چیز درباره ی Xbox Live

یه اتفاق خیلی مسخره ای پیش اومده اینه که این ارور 8015401d گویا مربوط به تاریخ پروفایله
من پروفایل پیش فرضم رو دو سه ساله بدون لایو استفاده میکنم
یه جایی نوشته ممکنه از این باشه
الان یه پروفایل جدید درست کردم
بدون هیچ مشکلی رفت توی لایو
الان اون پروفایلم با اون 20 30 هزار تا گیمر اسکور بدون استفاده شده؟
نمیشه کاریش کرد؟

من دیشب پروفایل قدیمیمو دانلود کردم و بی مشکل دانلودم شد . یجارو یه اشتباهی انجام میدین .

برای آنلاین بازی کردن اگه دیسک بورنر مکس 97 یا 100 باشه فرقی نداره؟ایکس باکس من اسلیمه.میشه آنلاین بازی کرد؟آپدیت LT 3 هم ریختم.

فکر میکنم 97 همون معمولی باشه و با دیسک معمولی اگه برید خطرناک هست.
ولی برنر مکس همه میرن و راضی هستن

---------- نوشته در 12:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 AM ارسال شده بود ----------

واسه انلاین بازی کردن هم LT3 باید داشته باشید بخاطر امنیتش
ایکس باکس هم همه نوئش رو میشه انلاین شد باهاش.
ولی انلاین بشید نمیتونید بازی کنید باید گلد بشید تا بتونید انلاین بازی کنید ولی برای توی لایو چرخیدن به گلد شدن احتیاجی نیست

سلام خدمت تمامی دوستان
من داشبوردمو آپدیت کردم،وقتی به لایو وصاثل میشم بی مشکل وصل میشه بعد حدود ۳۰ یا ۴۰ ثانیه تو صفحه هیچی نمیاد فقط دایره میچرخه و آخر ارور مطابق شکل زیر میده!
مشکل از کجاست؟

ImageUploadedByTapatalk1351115900.173531.jpg

سلام خدمت تمامی دوستان
من داشبوردمو آپدیت کردم،وقتی به لایو وصاثل میشم بی مشکل وصل میشه بعد حدود ۳۰ یا ۴۰ ثانیه تو صفحه هیچی نمیاد فقط دایره میچرخه و آخر ارور مطابق شکل زیر میده!
مشکل از کجاست؟

View attachment 37837

شما به احتمال 99.9999999% مشکل از نتته.

مگه 97 درصد هم بورنر مکس نیست؟

نه دوست عزیز
بازی هایی که دارای قفل XGD3 هستند به صورت 100% رایت نمیشن و فقط 97% اونها رایت میشه
ولی با روشی که جدیدا اومده معروف هست به برنر مکس (burnermax) میشه بازی رو به صورت کامل و 100% رایت کرد

از اساتید تقاضا میکنم کمک کنند :(من دیشب اپدیت جدیدو ریختم و به لایوم وصل شد اما هرکاری کردم نشد اکانت بسازم لطفا راهنمایی کنید:((

شما دقیقا توضیح بده مشکلت کجاست. ما که علم غیب نداریم.

کلا بلد نیستم اکانت بسازم لطف کن دقیق راهنمایی کن:d

---------- نوشته در 03:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:06 PM ارسال شده بود ----------

کلا بلد نیستم اکانت بسازم لطف کن دقیق راهنمایی کن:d

نبود؟:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or