همه چیز درباره ی Xbox Live

من توی لایو عضو شدم بعد از مشخصات اومد یه جایی که نوشته بود کریت پرنت پروفایل اونم ایجاد کردم بعد از تموم شدن 2 تا هست الان !
باید چیکا کنم یکیش از بین بره؟

---------- نوشته در 05:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:06 PM ارسال شده بود ----------

برای به دست اوردن پوینت توی لایو باید چیکار کنم؟
برای خرید کردن

خوب از کجا شروع کنم !!؟
خوب بذار از اینجا بگم :
قبلا یه مدم داشتم که فقط یه لن بهش می خورد و برای اینترنت رفتنمم کانکشن داشتم ولی یه 1 ماهی هستش که یه مدم جدید گرفتم که هم وایرلس داره و هم 4 تا لن و برای اینکه بشه همزمان اینترنت رفت کانکشن براش نساختم .
حالا وقتی می خوام برم لایو نمی تونم وصل شم ، که یکی از دوستان گفت ممکنه به چیز پی ان نیاز داشته باشه ولی من دیشب اومد همون مدم قبلیمو زدم و رفت . حالا کسی می دونه موضوع چیه !؟:دی

بعد یه مشکل دیگه :
هر وقت به لایو وصل میشم زمانی که گیم اسکورم آپدیت میشه 5 تا بازیه آخرو یه بازی های دیگه ای میزنه که جزو 5 تا بازی آخرم نیست . اینو می دونین مشکلش چیه ؟:|:دی

گریه کردن داره مگه؟ کنسول بخر بیا لایو!
وقتی دیسک کپی بازی میکنیم ممکنه بن شیم . هیچ تضمینی نداره که کی و چجوری! من 2 بار بن شدم آخرین بار سال 2009 همراه با عرضه Halo 3. امسال هم با عرضه Halo 4 آپدیت جدید دشبورد داده که ممکنه شناسایی کنه همرو از بیخ بن کنه! ممکن هم هست نکنه همچین کاری ! فقط باید منتظر باشیم...

اخه به بدبختی میخوام xbox بخرم فقط بگید مثل 1ماه پیش امن نیست لایو؟:(

من با این آپدیت جدیده و اوومدن halo4 پیشنهاد میکنم دوستان فعلا به لایو وصل نشید بن ویو شروع شده ! بعد به مدتی هم ول میشه فعلا ریسک نکنید!l-)

sigpic57856_27.gif

من با این آپدیت جدیده و اوومدن halo4 پیشنهاد میکنم دوستان فعلا به لایو وصل نشید بن ویو شروع شده ! بعد به مدتی هم ول میشه فعلا ریسک نکنید!l-)

بن ویو کجا بود باو. مایکروسافت سر halo reach که زودتر لیک شد و خیلی ها لایو بازی کردن زود تر از ریلیز جهانی(از جمله خودم:d) زیاد سختگیری نکرد (مثلا من بن نشدم) الان رو halo 4 می خواد جبران کنه و بقیه ی بازی ها مشکلی ندارن:d

خوب از کجا شروع کنم !!؟
خوب بذار از اینجا بگم :
قبلا یه مدم داشتم که فقط یه لن بهش می خورد و برای اینترنت رفتنمم کانکشن داشتم ولی یه 1 ماهی هستش که یه مدم جدید گرفتم که هم وایرلس داره و هم 4 تا لن و برای اینکه بشه همزمان اینترنت رفت کانکشن براش نساختم .
حالا وقتی می خوام برم لایو نمی تونم وصل شم ، که یکی از دوستان گفت ممکنه به چیز پی ان نیاز داشته باشه ولی من دیشب اومد همون مدم قبلیمو زدم و رفت . حالا کسی می دونه موضوع چیه !؟:دی

بعد یه مشکل دیگه :
هر وقت به لایو وصل میشم زمانی که گیم اسکورم آپدیت میشه 5 تا بازیه آخرو یه بازی های دیگه ای میزنه که جزو 5 تا بازی آخرم نیست . اینو می دونین مشکلش چیه ؟:|:دی

کسی نمی دونه ؟:|

از بینگ میتونی پوینت مجانی در بیاری.
تاپیک آموزشش هم دو تا بالاتره:d

من امروز رفتم تو سایت بینگ اکانت های من رو مسدود کرده من با وی پی ان وارد میشدم و سرچ میکردم کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- نوشته در 03:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:32 PM ارسال شده بود ----------

دوستان کسی میدونه سایت بینگ چه مشکلی پیدا کرده؟با وی پی ان وارد شدم ولی اکانت من رو غیر فعال کرده:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or