123enix
کاربر سایت
داداش چیکار کردی بنت کردن،سی دی های پچ نشده تو لایو بازی کردی یا پروفایل یا اچیومنت Hack کردی؟
![]()
پروفایل یا اچیومنت هک نکردم ولی بازی تقلبی گذاشم....فیفا 13....
داداش چیکار کردی بنت کردن،سی دی های پچ نشده تو لایو بازی کردی یا پروفایل یا اچیومنت Hack کردی؟
![]()
پروفایل یا اچیومنت هک نکردم ولی بازی تقلبی گذاشم....فیفا 13....
بازی رو مطمئن هستم که برنر مکسه چون نصبش میکنماز این چیزا نمیشه معلوم کرد که دیسکتون BurnerMax هست یا نه.
اگر بازی رو روی هارد نصب کردین و بدون مشکل اجرا شد، بازیتون برنرمکس هستش. هم چنین حجم بازی های برنر مکس هم 8.13 هست. (تقریبا!)
بازی رو مطمئن هستم که برنر مکسه چون نصبش میکنم
مسئله اینه که میخوام بدونم دستگاهم lt3 هست یا نه!

بن شدن اکانتت برای بینگ ربطی به لایو نداره خیالت راحت باشه.با کنسول می توانی بری.اکانت خوده من را هم توی بینگ بست اما تو لایو رفتم مشکلی نبوده.دوستان من رفتم تو بینگ البته با فری گیت!!!و تونستم چندتا امتیاز بگیرم!!
الان اومدم ببینم که کارهارو درست انجام دادم یا نه!!بعد یکی از دوستان گفت بن میکنن!!!!
الان من چیکار کنم!!!؟؟میترسم برم توی لایو با کنسول!!!!!!!!![]()
نبود چیز پی انسلام اقا من یه 3 ماه گلد از matrixgame.ir خریدم .
وقتی تو ایکس باکس کد رو میزنم میگه که این کد 3 ماه گلد هست ولی وقتی reedem code رو که میخام بزنم که پبت شه این پیغام میاد.
An error has occurred during the transaction. Please try again later.
مشکل از کجاست؟
نبود چیز پی ان
اگر اکانتت ماله آمریکاست آره یک چیز پی ان آمریکایی بگیر اگر ماله اورپاست ماله UK را بگیر فکر می کنم از خوده سایت xbox هم بتوانی اکانتت را به گلد تبدیل کنی و لازم نیست حتما با کنسول این کار را انجام بدی.اما در هر صورت احتیاج به چیز پی ان داری.کسی نبود کمک کنه؟
آقا از سایت ایکس باکس بازی یا اکانتت رو بخر به محض روشن شدن دستگاه خودش دانلود میکنهکسی نبود کمک کنه؟