kimsungbabak
کاربر سایت
آقا من میخوام گیمرتگ قدیمی ام رو دانلود کنم همه کارا رو هم درست انجام میدم ولی آخرش میگه امکانش نیست دوباره دانلود کنید!
الان نیاز به چیز پی ان دارم یا نه؟
آقا من میخوام گیمرتگ قدیمی ام رو دانلود کنم همه کارا رو هم درست انجام میدم ولی آخرش میگه امکانش نیست دوباره دانلود کنید!
اینکه میگن بازیهای lt2 رو دیگه نذاریم تو دستگاه قضیه اش چیه؟
یعنی وقتی به لایو وصل میشم بهتره بازی هایی مثل Resonance of Fate، FF XIII یا Tales of Vesperia رو بازی نکنم؟
دوستان من به تازگی عضو لایو شدم
ولی اکانتی که ساختم صفر هستش و اچیومنتها و امتیازاتی که دارم روی یکی دیگه از پروفایلهام هست
آیا راهی هست که این امتیازات و اچیومنتها رو انتقال بدم به این یوزر
من وقتی دستگاهم رو روشن میکنم دو تا یوزر برام میاد بالا یکی اون یوزر قدیمی یکی هم این یوزر جدید که به لایو وصل میشم
حالا میخوام هر دو رو یکی کنم
راهی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
تو همین سایت دیدم این مطلبوکی اینو گفته اخه ، اگه لایو نمیرین ایرادی نداره ولی اگه لایو میرین اون لحظه تو دستگاه بازی lt2 نباشه و اصلا کنسولتون lt2 نباشه کلا .
تو همین سایت دیدم این مطلبو
من زیاد از این lt سر در نمیارم، اون موقع که این قضیه برنر مکس راه افتاد یه آپدیت هم باهاش اومد که بردم دستگاهمو آپدیت کردم، در ضمن بازی های جدید رو هم میتونم اجرا کنم، الان دستگاهم lt3 هست؟
این بازی های lt2 کدوماست؟ اون بازی هایی که گفتم جزوشون هستن؟ Lost Odyssey چطور؟ (در ضمن اینایی که نام بردم همشون آفلاین هستن)
اگه به لایو وصل باشم ولی آفلاین بازی کنم مشکلی پیش نمیاد؟ (بالاخره شاید یه گفتگویی با دوستان خواستیم بکنیم :d) یا کلا وصل نشم؟افلاین میخایین بازی کنین مشکلی نیستش و میگن از مکس 3 به اینور نمیشه به LT2 تبدیل کرد . اگه قبل مکس 3 اومده پس میشه تبدیل کرد اگه نه که هیچ .
دوستان من به تازگی عضو لایو شدم
ولی اکانتی که ساختم صفر هستش و اچیومنتها و امتیازاتی که دارم روی یکی دیگه از پروفایلهام هست
آیا راهی هست که این امتیازات و اچیومنتها رو انتقال بدم به این یوزر
من وقتی دستگاهم رو روشن میکنم دو تا یوزر برام میاد بالا یکی اون یوزر قدیمی یکی هم این یوزر جدید که به لایو وصل میشم
حالا میخوام هر دو رو یکی کنم
راهی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
اگه به لایو وصل باشم ولی آفلاین بازی کنم مشکلی پیش نمیاد؟ (بالاخره شاید یه گفتگویی با دوستان خواستیم بکنیم :d) یا کلا وصل نشم؟
شاید نصب کرده باشم، نمیدونم :d گفتم که قبلا بردمش آپدیت کردمببین ...LT3 نصب کن ...
با بازی های کپی که سر خیابون میفروشن و 97 درصد هم هستن برو لایو:d
البته این مورد 97 درصد تو لایو خطرش زیاده.
حالا شما فقط میخوای آف بازی کنی مشکلی پیش نمیاد.
97 درصد هم با خیال راحت آف بازی کن.
هیچ مشکلی نیست !سلام دوستان چند وقته لایو نرفتم حالا میخوام دوباره برم میخواستم بدونم با lt3 و بازی های برنر مکس مشکلی نداره ! آپدیت اگه اومد بزنم مشکلی نیست!؟؟؟
شاید نصب کرده باشم، نمیدونم :d گفتم که قبلا بردمش آپدیت کردم
راهی هست که بفهمم نصب شده یا نه؟
بازی های برنر مکس، lt3 نیست؟یه بازی LT3 بگیر ببین اجرا میشه یا نه.
مثلا Amazing SpiderMan