همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام اقا من یه 3 ماه گلد از matrixgame.ir خریدم .
وقتی تو ایکس باکس کد رو میزنم میگه که این کد 3 ماه گلد هست ولی وقتی reedem code رو که میخام بزنم که پبت شه این پیغام میاد.

An error has occurred during the transaction. Please try again later.
مشکل از کجاست؟
نبود چیز پی ان

کسی نبود کمک کنه؟
اگر اکانتت ماله آمریکاست آره یک چیز پی ان آمریکایی بگیر اگر ماله اورپاست ماله UK را بگیر فکر می کنم از خوده سایت xbox هم بتوانی اکانتت را به گلد تبدیل کنی و لازم نیست حتما با کنسول این کار را انجام بدی.اما در هر صورت احتیاج به چیز پی ان داری.
موفق باشید.

دوستان من رفتم توی لایو دیدم پیشنهاد 1 ماه گلد رایگان داده!!!الان من چطور باید فعالش کنم!!!اصلا میشه؟
من اگه پوینت 3 ماهه بخرم میتونم با فری گیت که قند شکن رایگان هستش کد رو از طریق خود سایت xbox live وارد کنم؟
قبلا یکی از دوستان گفته بود میشه ولی من الان شک دارم!!بنظر شما میشه؟

دوستان دانلود از لایو چند روزه برا من انگار متوقف شده
مثلا الان من Mark of the Ninja رو گذاشتم دانلود بشه ... چند روزه رو 44 درصد دانلود گیر گرده اصلا جلو نمیره
چیزای دیگه هم تست کردم . دانلود شروع میشه ولی ادامه پیدا نمیکنه ....... :-/
برا کسی این چنین نشده ؟

آخرین ویرایش:
با سلام.
دوستان مث اینکه این اکانت گلد رایگان واسه دستگاههای نو دوباره فعال شده ولی وقتی که confirm purchase میکنم ارور میده !!!
متنشم اینه :
can't retrieve informatio from xbox live
status code : 80070057

در ضمن وی پی ان هم شیر کردم.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید!

با سلام.
دوستان مث اینکه این اکانت گلد رایگان واسه دستگاههای نو دوباره فعال شده ولی وقتی که confirm purchase میکنم ارور میده !!!
متنشم اینه :
can't retrieve informatio from xbox live
status code : 80070057

در ضمن وی پی ان هم شیر کردم.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید!
منم همین مشکل رو دارم یه راهنمایی بکنید

سلام خدمت دوستان
نمیدونستم کجا سوال بپرسم

من شب ها ایکس باکس بازی میکنم و میخواهم یه هدفون خوب بگیرم که دیگران اذیت نشن :d
فقط ال سی دی من مثل بقیه ال سی دی ها جای فیش هدفون نداره که هدفون بیسیم یا با سیم براش بخرم

لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم

سلام
دوستان من امروز که خواستم به لایو وصل بشم دیدم یه پیشنهاد xbox gold trial یک ماهه برام گذاشته منم با چیز پی ان وصل شدم تا فعالش کنم ولی وقتی purchase رو میزنم ارور 80070057 میده و میگه نمی تونه اطلاعات رو از marketplace بگیره حالا باید چکار کنم؟
دوستان من این مشکلو از طریق چت با قسمت support سایت xbox مطرح کردم :
[LTR][LTR]Frances: Hello, thank you for contacting Xbox Customer Support. My name is Frances. Please give me a moment to review your question.
Frances: Hello! Welcome to Xbox Chat! I hope that you're doing well today. I must apologize however... I am unable to view your name and an issue in your survey today. Could you please provide your first name and a description of the issue I can assist you with?
you: Hello Frances my name is *****

Frances: Nice to meet you *******, how are you today?
you: thnx
Frances: How can I help you today?
you: i have just bought a console and a 1 month trial gold membership is provided but when i confirm purchase an error occurs with code 80070057
Frances: That code typically comes up when there is no valid credit card on the account. Was the account created on the console as well?
you: not yet
you: how can i create?
Frances: On the console, you will choose to Join Xbox Live. You will need an email to use the Windows Live ID. You can create a free on on our site or use one that you already have if it is not linked to a gamertag.
you: but i have joined live
Frances: To activate the Free Trial, you will need a valid credit card for verification. Have you added that as of yet?
you: oh i got it .no not yet
Frances: Once you add that card, you should be able to access the membership. Please be sure not to exit the sign up process or you will need to start over with a new email and information.
you: ok thanks alot
Frances: Thank you so much for your patience and for chatting with me today! It was a pleasure speaking with you, and I want to make sure you are satisfied with not only my personal service, but Xbox as well... Is there anything else I can assist you with today?
you: thank you very much for your cooperation .bye
Frances: Anytime, ! You've been great! I hope you have an awesome evening. If you need us again, we're here in chat 24/7. Take care and good luck!
Frances: Thanks for contacting Xbox Customer Support and have a great day[/LTR][/LTR]!

خلاصه مطلب اینکه باید یه کردیت کارت معتبر رو تو اکانت معرفی کنید حتی برای اکانت 1 ماهه مجانی

سلام به همه میخواستم جدیدا یه کارت پوینت بگیرم از برو بچ کسی با این سایت matrixgame.ir کار کرده ؟

سایت مطمئنیه ؟

خواهشا هرکی میدونه یه جوابی به ما بده .

تو این دور رو زمونه کلاه بردار خیلی زیاد شده...

سلام بر عشق

زيباست بودن در صبح كنار شما عزيزان......

سوالي ميدارم....ميخاستم با گيمر تگ دوستم كه خودش ميل و بسووردشم داده وارد لايو بشم.سوال اول اينكه چطوري و تو كدوم منو بايد اين كار رو انجام بدهم؟
دسوال دييم::|

دوستم لطف كرد گفت برو امتحان كن ببين ميتوني online passes فيفا ١٣ (خودشو)واسه (خودم) دانلود كني يا نه....ميخاستم بگم چطوري و از كدوم مسير و گزينه اينكار رو بايدوبه انجام برسونم؟

پروردگار يارتان و مراد دل همراهتان!:d:-/

دوستان من امروز که خواستم به لایو وصل بشم دیدم یه پیشنهاد xbox gold trial یک ماهه برام گذاشته منم مراحلشو رفتم جلو ولی وقتی postal code میخواد هر چی میزنم قبول نمیکنه حالا میخواستم ببینم قسمت های city .postal code رو چی بزارم که قبول کنه ممنون میشم کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or