همه چیز درباره ی Xbox Live

کمک فوری لطفا

من رفتم یه پین جنراتور با یه ماکرو پوینت جنراتور دانلود کردم
برای پوینت از ویندوز لایو آیدی میخواد
چی هست؟ چه کار میکنه؟ باید ثبت نام کنم؟
پین چیه؟ ایکس باکس لایو پین به چه دردی میخوره؟
یکی کمک کنه

آقا چند نفر میگفتن مایکرو سافت دیگه بن نمیکنه....من امروز تست کانکشن زدم زد بن شدی......یعنی دیگه خلاصصصص؟؟؟؟؟ یعنی دیگه خداحافظ لایو؟؟؟

آقا چند نفر میگفتن مایکرو سافت دیگه بن نمیکنه....من امروز تست کانکشن زدم زد بن شدی......یعنی دیگه خلاصصصص؟؟؟؟؟ یعنی دیگه خداحافظ لایو؟؟؟
چه پیامی داده مگه؟ شاید از این بن هایی هست که در اثر file complaint هست و فقط چند روزه؟

چه پیامی داده مگه؟ شاید از این بن هایی هست که در اثر file complaint هست و فقط چند روزه؟

حالا امشب که دیگه نمیتونم ببینم چه پیامی داده ولی عکسش اینه:
819159f92462.jpg
[/IMG]

سلام
دوستان من امروز که خواستم به لایو وصل بشم دیدم یه پیشنهاد xbox gold trial یک ماهه برام گذاشته منم با چیز پی ان وصل شدم تا فعالش کنم ولی وقتی purchase رو میزنم ارور 80070057 میده و میگه نمی تونه اطلاعات رو از marketplace بگیره حالا باید چکار کنم؟
دوستان کسی نمیدونه چه مشکلی هست؟

:(داداش چیکار کردی بنت کردن،سی دی های پچ نشده تو لایو بازی کردی یا پروفایل یا اچیومنت Hack کردی؟:(

بازی های برنر مکس، lt3 نیست؟
من الان Naruto Generations با MW3 رو برنر مکسشو دارم آنلاین هم بازی میکنم، از اینا مشخص نمیشه؟ Persona 4 Arena رو هم میخوام بگیرم
در مجموع بازی های جدید رو برای بازی کردن مشکلی ندارم

از این چیزا نمیشه معلوم کرد که دیسکتون BurnerMax هست یا نه.

اگر بازی رو روی هارد نصب کردین و بدون مشکل اجرا شد، بازیتون برنرمکس هستش. هم چنین حجم بازی های برنر مکس هم 8.13 هست. (تقریبا!)

از این چیزا نمیشه معلوم کرد که دیسکتون BurnerMax هست یا نه.

اگر بازی رو روی هارد نصب کردین و بدون مشکل اجرا شد، بازیتون برنرمکس هستش. هم چنین حجم بازی های برنر مکس هم 8.13 هست. (تقریبا!)
بازی رو مطمئن هستم که برنر مکسه چون نصبش میکنم
مسئله اینه که میخوام بدونم دستگاهم lt3 هست یا نه!

بازی رو مطمئن هستم که برنر مکسه چون نصبش میکنم
مسئله اینه که میخوام بدونم دستگاهم lt3 هست یا نه!

خب اگر Live بری به زور مجبورت می کنه یه اپدیتی رو انجام بدی که اگه دستگاهت LT+3 نباشه، فریمور دستگاهت پاک میشه.

در ضمن اگر خودت میگی بازیت برنرمکسه پس قطعا :LT+3 هستش. چون تو LT+2 و قبل تر برنرمکس معنی نداره.

دوستان من رفتم تو بینگ البته با فری گیت!!!و تونستم چندتا امتیاز بگیرم!!
الان اومدم ببینم که کارهارو درست انجام دادم یا نه!!بعد یکی از دوستان گفت بن میکنن!!!!
الان من چیکار کنم!!!؟؟میترسم برم توی لایو با کنسول!!!!!!!!:((

دوستان من رفتم تو بینگ البته با فری گیت!!!و تونستم چندتا امتیاز بگیرم!!
الان اومدم ببینم که کارهارو درست انجام دادم یا نه!!بعد یکی از دوستان گفت بن میکنن!!!!
الان من چیکار کنم!!!؟؟میترسم برم توی لایو با کنسول!!!!!!!!:((
بن شدن اکانتت برای بینگ ربطی به لایو نداره خیالت راحت باشه.با کنسول می توانی بری.اکانت خوده من را هم توی بینگ بست اما تو لایو رفتم مشکلی نبوده.

سلام اقا من یه 3 ماه گلد از matrixgame.ir خریدم .
وقتی تو ایکس باکس کد رو میزنم میگه که این کد 3 ماه گلد هست ولی وقتی reedem code رو که میخام بزنم که پبت شه این پیغام میاد.

An error has occurred during the transaction. Please try again later.
مشکل از کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or