همه چیز درباره ی Xbox Live

شما یه Lan از پشت کنسول می زنی به لپ تاپت، یه Lan (یا هر چیزه دیگه ای) میگیری میزنی به لپ تاپ. یعنی جفتشون باید به کامپیوتر وصل باشن. بعد از اینکه این کار رو کردی، اون مراحل شیر کردن رو داخل ویندوز میری و همه چی حل میشه.

=========================

ببین واقعا من گیج شدم...لن همون سیمیه که واسه اینترنت رفتن یه سرشو میزنیم و سوکت اینترنت لب تاب و یه سرشم به مودم دیگه؟درسته؟حالا سوال من اینه ....جفتشون باید به کامبیوتر وصل باشن؟جفت چی؟یکی که کنسول هستش اون یکی چیه؟مگه نمیگی اون سوکت اینترنت کنسول باید با یک لن وصل بشه به اون سوکت ایرنتنت لب تاب...درسته؟

---------- نوشته در 07:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:29 PM ارسال شده بود ----------

اقا من مرحله اخر خواستم برم به وی بی ان وصل بشم ارور 800 داد...جالبه قبل از خوندن این دستور العمل ویندوز 7 وی بی ان می رفتم ولی با تغییراتی که بر اساس اموزش کردم همینجوری واسه مصرف معمولی هم نمیتونم برم...کجای کارم ایراد داره...ecription رو باید فعال کرد؟

اقا من با لن لب تابو به كنسول وصل ميكنم احساس نميكنم اتفاق خاصي ميوفته..ممكنه لنم خراب باشه...همين لني كه موقع خريد ايكس باكس تو جعبه كنسول هست درسته؟

اقا این ارور 919 چیه واسه چیز بی ان....همه چیو بر اساس اموزشی که واسه 7 هستش مو به مو اجرا می کنم...خودمم وی بی ان دارم مخصوص usa5 اما نمیدونم چه مرگشه...خودم راحت واسه فیس بوک میتونم به چیز بی ان وصل بشم....ولی وقتی میخام شیر کنم ارور 919 یا 800 میده....

این هست ارورش:

The connection could not be established because the authentication protocol used by the RAS/*** server to verify your username and password could not be matched with the settings in your connection profile.

سلام من دیشب اپدیت رزیدنت ایول6رو گرفتم الان اومدم به لایو وصل شم این ارور رو میزنه اصلا نمیشه وارد لایو بشم کسی میتونه لطفا کمک کنه :(
http://up.vatandownload.com/images2/r06rrf1idckvndorn5i4.jpg

احتمالا بن نشدی ؟:-s

---------- نوشته در 06:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:22 PM ارسال شده بود ----------

اقايون ip كنسول رو از كجا بايد برگردونيم به حالت اوليه؟

رو حالت Auto باشه حله
اگر رو Manuel تنظیم کردی همون اپی ها رو پاک کن باید اوکی بشه :d

اقا واقعا متاسفم....من که 1 سال قبل بن شدم بیغامش ینقد خشن نبود...میگه تو رو از لایو اخراج کردیم....تا سال 9999....یعنی حدود 7 قرن دیگه.....

کسی نمی دونه تو کجای ایکس باکس باید ای بی رو برگوردینم رو اتوماتیک؟

اقا واقعا متاسفم....من که 1 سال قبل بن شدم بیغامش ینقد خشن نبود...میگه تو رو از لایو اخراج کردیم....تا سال 9999....یعنی حدود 7 قرن دیگه.....

کسی نمی دونه تو کجای ایکس باکس باید ای بی رو برگوردینم رو اتوماتیک؟
هیچ راهی برای بازگشت این پروفایل نیست چندسال باهش تو لایو هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or