Naruto
کاربر سایت
چه قدر طرفدار پیدا کردم 
)
تو با استفاده از اون اکانتی که بازی توش خریداری شده میای بالا و بازیت رو از حالت Trial به Full Game تغییر میدی. از این به بعد با هر اکانتی که توی کنسولت هست می تونی اون بازی رو انجام بدی و لازم نیست حتما با همون اکانت اولی کار کنی. الان فرضا من اکانتم رو بهت میدم و Mark Of the ninja رو دانلود می کنی و بعد از اون میری از طریق پروفایل خودت، داداشت یا هر پروفایل دیگه ای که تو کنسولت هست به راحتی اون بازی رو انجام میدی.
============================================================
در مورد به صرفه بودن این موضوع هم یه بار دیگه تاکید کنم. الان مثلا بازی Dust رو ما خریدیم 1200 پوینت یه چیزی در حدود 22000 تومان. پولش رو که بینمون تقسیم کردیم فی الواقع بازی در اومده 11000 تومان.
اکانت خودم نیست. اکانت برای دوستمه و یک مسئله ی دیگه هم هست که هر 4 ماه یک بار می تونه این اکانت رو بده به کسه دیگه. (خودم امتحان نکردم این موضوع رو و از بچه های اینجا شنیدم!خب پسر تو که کارت اینه یوزر و پستو بده ماهم بازیهایی که دان کردیو دان کنیم.
وقتی که داری توی Live ثبت نام می کنی ازت یه آدرس Email و Pass می خواد. اگر اون رو به کس دیگه ای بدی اون هم می تونه اکانت تو رو با تمام چیزهایی که گرفتی داشته باشه یا به اصطلاح Recover کنه! به همین راحتی.این قسمتش رو متوجه نشدمیکم بیشتر توضیح بده
![]()
باید با همون پروفایل هم استفاده کرد دیگه؟
منظورم اینه چیزی که من دانلود کردم رو مثلا برادرم هم میتونه ازش تو پروفایل خودش استفاده کنه؟ اگه نه و باید خرید باید دوباره اونو دانلود کرد؟
ببخشید اگه زیاد سوال میکنم یکمی گیج شدم. الان لایو هم ندارم تست کنم.
تو با استفاده از اون اکانتی که بازی توش خریداری شده میای بالا و بازیت رو از حالت Trial به Full Game تغییر میدی. از این به بعد با هر اکانتی که توی کنسولت هست می تونی اون بازی رو انجام بدی و لازم نیست حتما با همون اکانت اولی کار کنی. الان فرضا من اکانتم رو بهت میدم و Mark Of the ninja رو دانلود می کنی و بعد از اون میری از طریق پروفایل خودت، داداشت یا هر پروفایل دیگه ای که تو کنسولت هست به راحتی اون بازی رو انجام میدی.
============================================================
در مورد به صرفه بودن این موضوع هم یه بار دیگه تاکید کنم. الان مثلا بازی Dust رو ما خریدیم 1200 پوینت یه چیزی در حدود 22000 تومان. پولش رو که بینمون تقسیم کردیم فی الواقع بازی در اومده 11000 تومان.