kasrahonarvar
عضو جدید
سلام دوستان.من میخوام از اکانت لایوی که تو ایکس باکس دارم ساین اوت کنم ولی نمیتونم.لطفا کمکم کنید.
1 ماه مجانی چی؟من می خوام اون 1 ماه مجانی رو بگیرم حالا چی کار کنم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کسی نیست جواب بده؟آقایون من یه مدت بود میخواستم jtag کنم بعد دیدم لایو ه عالم دیگست.حالا چندتا سوال دارم: 1.من باید کنسولم رو lt3 کنم یا با lt2 هم میشه؟ 2.آیا دیسک های خاصی رو باید بگیرم یا نه؟ 3.یه جا نوشته بود اگه دستگاهت lt3 باشه باید بازی رو بریزی رو هارد اگر هم 97% باشه بازی ها دستگاهت داغون میشه؟ 4.برا ساخت اکانت باید چکار کنم؟
1 ماه مجانی چی؟
اگر منظورتون گلد مجانی هست که اون کارت اعتباری بین المللی میخواد، تا جاییم که شنیدم همه میگن بیخیالش شو:d
یه بار خواستم تو همین سایت عضو بشمچرا بیخیال بشید؟ یک ماه گلد بخوای بخری قیمتش شده نزدیک 30 هزار تومان.... حیف نیست یک ماه مفت و رایگان رو به همین راحتی از دست بدین؟
من یک ماه رو تونستم بگیرم....
اول باید تو سایت paypal ثبت نام کنید و یه حساب شخصی برای خودتون بسازید....
بعدش با مشخصات ثبت شده وارد بشید و به مایکروسافت بدین تا اونا رو تایید کنه....
در اخر هم از یک ماه مجانی لذت ببرید....
همه اینکارا باید بوسیله v p n که روی xbox شیر میشه انجام بشه....
فقط مرحله ثبت حساب شخصی paypal از روی pc باید انجام بشه....

چرا بیخیال بشید؟ یک ماه گلد بخوای بخری قیمتش شده نزدیک 30 هزار تومان.... حیف نیست یک ماه مفت و رایگان رو به همین راحتی از دست بدین؟
من یک ماه رو تونستم بگیرم....
اول باید تو سایت paypal ثبت نام کنید و یه حساب شخصی برای خودتون بسازید....
بعدش با مشخصات ثبت شده وارد بشید و به مایکروسافت بدین تا اونا رو تایید کنه....
در اخر هم از یک ماه مجانی لذت ببرید....
همه اینکارا باید بوسیله v p n که روی xbox شیر میشه انجام بشه....
فقط مرحله ثبت حساب شخصی paypal از روی pc باید انجام بشه....

کسی وجواب منو نممیده؟؟سلام دوستان.من میخوام از اکانت لایوی که تو ایکس باکس دارم ساین اوت کنم ولی نمیتونم.لطفا کمکم کنید.

سلام
میخوام به لایو وصل شم لطفا به سوالام جواب بدید
1.اگه وصل شیم به لایو و بن بشیم دیگه بازی هارو رو فلش هم کپی کنیم دستگاه نمیتونه بخونه؟
2.وقتی دستگاه بن بشه دیگه نمیتونه بازی هارو از روی دیسک اجرا کنه؟
3.چه جوری میتونیم بن نشیم؟اصلا راهی داره؟
این که ماله کپکامه.همون 48 ساعت که میده.فکر کنم الکی باشهیعنی چی کلا یه اکانت دیگه میخوای بری؟
برو تو صفحه ای که اواتارتو نشون میده اون گوشه نوشته sign in or out بعدشم که معلومه دیگه
قول نمیدم ولی گلیچ را تا شب میذارم
لینک یوتیوب
وسعی میکنم رو اپارات بذارمش
اگه احتیاج به کمک بود بگین
من خودم تست نکردم ( 360 تا 3 روز اینده ندارم )
ولی صد در صد میکنم بنم شدم به جهنم مهم نیست![]()

با این که مشکل ندارم.منظورم اینکه تو همین پروفایلی که دارم میخوام اکانت لایومو تغیر بدم ویه جدید بسازم ولی نمیتونم.تو ستینگ-پروفایل هم میرم ولی نمیدونم چیکار کنم که از اون اکانت ایکس باکس لایو بیام بیرون و یه اکانت جدید با همون پروفایل بسازم.یعنی چی کلا یه اکانت دیگه میخوای بری؟
برو تو صفحه ای که اواتارتو نشون میده اون گوشه نوشته sign in or out بعدشم که معلومه دیگه
قول نمیدم ولی گلیچ را تا شب میذارم
لینک یوتیوب
وسعی میکنم رو اپارات بذارمش
اگه احتیاج به کمک بود بگین
من خودم تست نکردم ( 360 تا 3 روز اینده ندارم )
ولی صد در صد میکنم بنم شدم به جهنم مهم نیست![]()
1.2.3 - اصلا راهی نداره که بخوای بن بشی ! بغیر از اینکه دستگاهت قبلا بن شده باشه.