همه چیز درباره ی Xbox Live

وقتی LT3 داشتی باشی اپدیت کنی و لایوم بریم مشکلی براتون پیش نمیاد با خیال راحت استفاده کنین . فقط لایو رفتنی خواستی بازی کنین برنرمکس بخرین بازیاتونو همین موفق باشین .

اساتید تاپیک سلام .

یه سوال کوچیک داشتم ، من با اکانتی که دارم بدون مشکلی به لایو وصل میشم ، ولی پسوردی که استفاده کردم چون خیلی وقته روی سیستم بوده یادم رفته و ایمیلی هم که با اون ثبت نام کردم دیگه دسترسی بهش ندارم ، الآن هم با دستگاهی که دارم راحت لاگین میشه ولی هیچ کدوم از مشخصات اکانت رو بدون داستن پسورد قبلی نمیشه عوض کرد ، راهی برای بازیابی پسورد غیر از ایمیل نیست ؟؟

//

salam
دوستان شما وقتی میرید لایو دیسکهاتونو چک میکنید که امن هست ؟یا هر چی دیسک امن و غیر امن رو میذارید تو کنسولتون؟؟
آخه بعضیا میگن ما هر چی دیسک غیر استیلس هستو میذاریم تو کنسول و لایو میزنیم و ترسی از فلگ و بن هم ندارن و جالب اینجاست که فلگ و بن هم نشدن
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

salam
دوستان شما وقتی میرید لایو دیسکهاتونو چک میکنید که امن هست ؟یا هر چی دیسک امن و غیر امن رو میذارید تو کنسولتون؟؟
آخه بعضیا میگن ما هر چی دیسک غیر استیلس هستو میذاریم تو کنسول و لایو میزنیم و ترسی از فلگ و بن هم ندارن و جالب اینجاست که فلگ و بن هم نشدن
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بدون دیسک رایت شده به روش برنر مکس لایو نرو

salam
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من این همه مدت بدونه حتی یکبار بخوام دیسکامو چک کنم ببینم مشکلی دارن برای لایو یا نهT، بدونه مشکل تا الان دارم همینکارو می کنم :d هیچ مشکلی پیش نیومده .

اینا همه جو می دن آهای فلان کنین بله کنین اومدین به فلان می رید از حرفا همه باد هواست هیچ مشکلی پیش نمی یاد مایکرو 2 ساله غید بن کردن رو زده .

آخرین ویرایش:
دوستان جدیدا نمیشه واسه ایمیل لایو اکانتمون از Gmail و Yahoo استفاده کنیم ؟!
قبلا من گذاشته بودم ولی جدیدا میگه برو سایت Live.com که اونجا هم فقط @live و @hotmail داره !
کاریش نمیشه کرد ؟!

اقا کمکککککک!!!!من اون پست های اول رو خوندم همه ی کارا رو کردم اما...:( افسوس!وقتی میرم بزنم test xbox live تا مرحله اخر میره یعنی سه تای اول را میره سر آخری eror میده نمیتونه :(!کمک

گاهی اوقات میتستم سر مراحل اول دوم گیر میکنه!!

گاهی اوقت هم البته به ندرت مرحله ی آخرو میره و میخواد آپدیت کنه بازمممم eror میده!!!!لطفا سریع تر جواب بدید من دارم از ناراحتی دغ میکنم :(

salam
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا ما که این همه رفتیم هیچی نشد. خودم spec ops رو کلی بازی کردم و هنوزم می کنم و هیچی نشد:d
ولی من شنیدم فقط 4 تاش لازمه برنر مکس باشه : gears of war..forza4..ace combat halo فکر کنم. البته فقط شنیدم چون من هیچ کدوم رو لایوشو نزدم.

سلام
من مدتیه گلدم تموم شده......
امروز توی داشبورد قسمت HOME دیدم نوشته 1 month free trial GOLD ولی وقتی UPGRADE TO GOLD رو میزنم و بعدش هم confirm purchase مینویسه:
cant retrieve information from XBOX LIVE
status code:80070057
لطفا کمک کنید:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or