همه چیز درباره ی Xbox Live

با سلام

من حدودا دو ماه پیش lt3 ریختم و از اون به بعد به لایو نرفتم دلیلشم این بود که شخصی که برام lt3 را ریخت گفت اگر باز هم بری تو لایو یه سری بازی ها را ( فکر کنم منظورش همون burn max بود ) را اجرا نمیکنه میخواستم بدونم ایا این حرف درسته ؟ یعنی اگر به لایو وصل شم lt 3 از بین میره و همون فایل dead دوباره میاد رو دستگاهم ؟؟

لطفا راهنمایی کنید

اقا یه سایت معتبر که الان یه ماه اکانت گلد بفروشه معرفی کنین. هر سایتی میرم تموم کرده. گلد لازمم. هر چه سریع تر بهتر...:d
matrixgame.ir
game-ir.com

بازي هايه كينكت نياز به ديسك و رايته مخصوص دارن؟يا نه ميشه با ديسك هايه معمولي انلاين بازي كرد؟
بعضیهاشون نه بعضیهاشون آره
اونایی که xgd3 هستند باید رایت مخصوص بشن به عبارتی برنرمکس باشن و اونایی که معمولی هستند نیازی نیست.با این دوتا میتونی راحت لایو بزنی البته پچ شده هم باید باشن
با سلام

من حدودا دو ماه پیش lt3 ریختم و از اون به بعد به لایو نرفتم دلیلشم این بود که شخصی که برام lt3 را ریخت گفت اگر باز هم بری تو لایو یه سری بازی ها را ( فکر کنم منظورش همون burn max بود ) را اجرا نمیکنه میخواستم بدونم ایا این حرف درسته ؟ یعنی اگر به لایو وصل شم lt 3 از بین میره و همون فایل dead دوباره میاد رو دستگاهم ؟؟

لطفا راهنمایی کنید

سلام
با وصل شدن به لایو یه آپدیت برای کنسولت میاد که ورژن داشبوردتو عوض میکنه و ال تی 3 کنسول نمیپره.
برای آنلاین بازی کردن هم اونایی که xgd3 هستنو برنرمکس تهیه کن و پچ شده راحت میتونی لایو بزنی.

سلام من می خوام انلاین پس b3 رو بگیرم ولی الان که به خاطر تحریم کلا ترکیده ! کسی روشی بلده !؟!؟!؟ بعد الان دوباره پوینت بگیریم میشه reedeem کرد یا اون هم بلاک میشه ؟

سلام من می خوام انلاین پس b3 رو بگیرم ولی الان که به خاطر تحریم کلا ترکیده ! کسی روشی بلده !؟!؟!؟ بعد الان دوباره پوینت بگیریم میشه reedeem کرد یا اون هم بلاک میشه ؟
دوست عزیز شما چیز پی ان رو با XBOX شیر کنید میتونید انلاین پس بگیرید/یا اینکه بدید یکی از دوستان براتون بگیرن.
پوینت رو بله من خودم تا حالا چند سری ریدم کردم مشکلی پیش نیومده.

اره اچومنتها باز میگرده .ولی save بازیها نه.

من آخرین باری که به لایو وصل شدم 2 سال پیش بودش که حدودا 20000 تا اچیو داشتم. اگه بخوام پروفایلم رو الان دانلود کنم فقط اون 20000 تا برمیگرده یا اچیو هائی که بعد از اون گرفتم هم برمیگرده؟
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید:)

من وقتی می خوام اپدیت بازی رو دانلود کند سرعت دانلودش خیلی کمه .مثلا یک چیزی 10 مگ که با pc شاید 5 دقیقه تموم شه توی ایکس باکس نیم ساعت طول میکشه،کسی نمیدونه چرا؟

من آخرین باری که به لایو وصل شدم 2 سال پیش بودش که حدودا 20000 تا اچیو داشتم. اگه بخوام پروفایلم رو الان دانلود کنم فقط اون 20000 تا برمیگرده یا اچیو هائی که بعد از اون گرفتم هم برمیگرده؟
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید:)
اگه بعده گرفتن اون اچیومنتا هم به لایو وصل شده باشید ینی اچیومنتای پروفایلتون در لایو ثبت شده باشه برمیگرده در غیر این صورت خیر !

اگه بعده گرفتن اون اچیومنتا هم به لایو وصل شده باشید ینی اچیومنتای پروفایلتون در لایو ثبت شده باشه برمیگرده در غیر این صورت خیر !

راستش 2 هفته پیش به لایو وصل شدم 2 تا اپدیت هم انجام دادم ولی الان که از طریق سایت xbox.com وارد پروفایلم میشم همون 20000 تای قدیمی برام ثبت شده و خبری از بقیه اچیوها نیست!
یعنی بقیه اچیوها پریدن ؟

راستش 2 هفته پیش به لایو وصل شدم 2 تا اپدیت هم انجام دادم ولی الان که از طریق سایت xbox.com وارد پروفایلم میشم همون 20000 تای قدیمی برام ثبت شده و خبری از بقیه اچیوها نیست!
یعنی بقیه اچیوها پریدن ؟
شما حتما بعد از گرفتن اونا به لایو وصل نشدی;)
آقا کسی نیست مولتی اسیسنز بزنه؟
بعد من پینگم 39 هست ولی موقع بازیی مثل red dead یا assassin یه خورده طول میکشه تا join شه؟ چرا؟
بعد میگم این NAT چی هست؟ کسی میدونه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or