قبلا 3 تا اکانت لایو می ساختی بهت یک ماه گلد رایگان می داد الان نمی دونم هنوز هست یا نه؟الان با 2 یورو یا 1 دلار می توانی یک ماه گلدبگیری منتهی باید credit card داشته باشی.برای اینکه ببینی چی هستی برو تو biling information و ببین location کجا خورده اگر خودت انتخاب نکردی احتمالا english است.بایت برای خرید point حتما EU باشه .اقا ما اخر نفهمیدیم 1 ماه اول ایگان میشه بازی کرد یا نه ؟ من الان 1 اکانت ساختم میتونم بازی کنم یا باید گلد کنم ؟
و اینکه یادم نیست کشور رو امریکا زدم یا اروپا کجا میتونم ببینم تو سایت ایکسباس پیدا نکردم لطفا سریع تر جواب بدید ؟
برای اینکه کلا بتونی تو لایو فعالیت کنی باید حتما اون آپدیت را انجام بدی خیالت راحت هیچ مشکلی پیش نمیاد.سلام
عزیزان یه چندتا سوال
1. الان که میخوام به اینترنت وصل کنم کنسول میگه باید برای live شدن اول یه آپدیت کنی ... که اگه no رو بزنی نمیتونم لایو شم .... آپدیت کنم ؟
2.آیا برای بازی کردن در حالت لایو حتما Gold باید داشت ؟
3.از کجا باید خرید ؟
با تشکر از شما دوستان
دوستان من این اپدیت رو که هی میخوام نصب کنم ولی ارور میده!اینترنت و همه چیم هم اوکی هست و رد میشه فقط اپدیت که میخواد بکنه ارور میده....چیکار کنم؟
سلام مجدد
یک سوال کلی ...
چه موقع بن میشم ؟ .... روش مناسب جلوگیری از بن شدن چیست ؟
قبلا 3 تا اکانت لایو می ساختی بهت یک ماه گلد رایگان می داد الان نمی دونم هنوز هست یا نه؟الان با 2 یورو یا 1 دلار می توانی یک ماه گلدبگیری منتهی باید credit card داشته باشی.برای اینکه ببینی چی هستی برو تو biling information و ببین location کجا خورده اگر خودت انتخاب نکردی احتمالا english است.بایت برای خرید point حتما EU باشه .
موفق باشید.