همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من بعد از 2سال میخوام ب لایو وصل شم... میخواستم ببینم اگه برم لایو بعدش برای اجرای بازیها تو حالت آفلاین باید از تایتل آپدیت استفاده کنم یا مشکلی ایجاد نمیکنه... دستگامم LT3 با آخرین ورژن داشبورد

میخوام بدونم یه اشتراک 12ماه میصرفه یا پوینت بگیرم و بعدا با خود پوینت اشتراک 12 ماه بخرم؟
در ضمن من هنوز به Live وصل نشدم و زیاد در موردش نمیدونم ولی میخوام یه کارت بگیرم

دوستان چجوری میتونم کشوری که اول انتخاب کردم رو عوض کنم
اشتباهی united kingdom رو انتخاب کرده بودم و حالا میخوام آمریکا رو انتخاب کنم
اگه یه بار عوضش کردی دیگه تا 1 سال دیگه نمیتونی عوضش کنی مگر اینکه با ms point . که اونم 800 پونت میخاد:|

اگه یه بار عوضش کردی دیگه تا 1 سال دیگه نمیتونی عوضش کنی مگر اینکه با ms point . که اونم 800 پونت میخاد:|
نه عزیزم عوض نکردم
سوالم این بود که چجوری و از کجا میشه عوض کرد
توی سایت Xbox/live که پیداش نکردم
از طریق خود xbox هم قبلا امتحان کرده بودم , نشد

نه عزیزم عوض نکردم
سوالم این بود که چجوری و از کجا میشه عوض کرد
توی سایت Xbox/live که پیداش نکردم
از طریق خود xbox هم قبلا امتحان کرده بودم , نشد

تو سایت ایمیلتو وارد کن وپروفایلتو لوگین کن .my account رو بزن پایین صفحه این گزینه رو بزن اونجا میتونی عوضش کنی>>>
billing contact information

تو سایت ایمیلتو وارد کن وپروفایلتو لوگین کن .my account رو بزن پایین صفحه این گزینه رو بزن اونجا میتونی عوضش کنی>>>
billing contact information
ممنون اما تو صفحه billing information هم این گزینه کشور غیر فعاله و نمیشه دستش زد
چیزی که دیشب تو سایتهای خارجی دیدم , میگن که دیگه نمیشه کشور رو تغییر داد و فقط باید یه اکانت دیگه بسازی
نمیشه اچیومنتها رو از این اکانت به یه اکانت جدید منتقل کرد ؟
کار لایسنس ترانسفر چیه ؟

ممنون اما تو صفحه billing information هم این گزینه کشور غیر فعاله و نمیشه دستش زد
چیزی که دیشب تو سایتهای خارجی دیدم , میگن که دیگه نمیشه کشور رو تغییر داد و فقط باید یه اکانت دیگه بسازی
نمیشه اچیومنتها رو از این اکانت به یه اکانت جدید منتقل کرد ؟
کار لایسنس ترانسفر چیه ؟
دوست عزیز حالا شما چرا می خوای تغییر بدی؟!

میشه منو راهنمایی کنید من چجوری میتونم بازی رو اپدیت کنم مثلا روی PS3 CALL OF DUTY MW3 رو که میزارم میگه اپدیت 1.3 براش امده ؟ یا PES 2012 میخوای بری توش میکه اپدیت 1.6 امده
حالا XBOX چجوری میشه بازیو به اخرین ورژن اپدیت کرد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز حالا شما چرا می خوای تغییر بدی؟!

چون الان که دیگه نمیشه تو حالت عادی با ایکس باکس خزید کرد و باید از چی پی ان استفاده کرد و اینی هم که من دارم برای آمریکاست
درنتیجه نمیتونم با ایکس باکس خرید کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or