همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام من تا قبل اينكه lt3ًكنم بازي هايي مثل MW3 Max payne black ops رو مي خوند ولي ديروز اپديت كردم ديگه نخوند ميزنه Disk not Support قضييش چيه؟
يه سوال ديگه بازي هاي مثل MW1 ya zambie. مي خوام بازي كنم ميگه اول بايد بازيتو اپديت كني. يه فايله ٣ مگي ميده. ايا بايد دانلود كنم يا نه؟
باید نسخه پچ شده این بازیها که مخصوص lt3 هست رو تهیه کنی .
اون اپدیتها هم 100% باید انجام شه برای لایو. مشکلی هم نداره

سلام
من چند وقت پیش واسه خودم یه اکانت گولد رایگان ساختم.. اما الان که خواستم واسه دوستم این کارو بکنم روی گزینه ی Start 1mounth free trial که میزنم، ازم Paypal یا creadit Card میخواد..
چکار کنم اینجا؟
اکسباکسشم نو هست و قبلا به لایو وصل نشده

salam
دیشب لایو بودم.نوشته بود Get free gold.منم کلیک کردم . مشخصاتمو دادم و گفت مشخصاتت سیو شد.
خب الان بازم من free member هستم و بهم گلد نداده.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام، دوستان من روی دستگاه lt3 دارم و می خوام لایو بازی کنم. سی دی هام برنر مکس هست، یه کردیت کارد هم دارم که مال فرانسه هست. یه اکانت (ایمیل) تو hotmail هم دارم ولی آدرسش فرانسه نیست. (می تونم از همین اکانت هاتمیل استفاده کنم یا باید یدونه جدید بسازم) تو پست های قبلی خوندم که دوستان گفته بودن باید ریجن اکانت و ایمیل یکی باشه انگار !؟ لطفا یه توضیح مختصری به من بدین. در ضمن موقع ساختن اکانت باید از چیز پی xx استفاده کنم ؟ باید ip خارج ایران باشه فقط یا باید مثلاً حتماً IP فرانسه باشه ؟! لطفاً راهنمایی کنید. در ضمن اگه اطلاعات کردیت کارد رو وارد کنم 1 ماه مجانی هم برام فعال میشه ؟
ممنون میشم جوابمو بدین..

لطفاً یکی جواب منو بده

آقا من میخوام به لایو وصل شم، ولی وقتی دستگاه داره تست میکنه موقع وصل شدن به اینترنت ضربدر میزنه و اررور میده MTU Error
هر کاری کردم نشد تو رو خدا کمک کنید
دستگاهم اسلیمه واینترنت پارس آنلاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستا یه سئوال: آیا فرقی می کنه که اکانت اروپا یا امریکا بگیرم ؟ منظورم اینه که از نظر پینگ و سرعت فرق داره ؟ اکثر شما ها اکانت اروپا دارین یا آمریکا؟ و اینکه یه نفر که تو اروپا اکانت داره می تونه با اونی که تو امریکا اکانت داره لایو بازی کنه ؟!

دوستا یه سئوال: آیا فرقی می کنه که اکانت اروپا یا امریکا بگیرم ؟ منظورم اینه که از نظر پینگ و سرعت فرق داره ؟ اکثر شما ها اکانت اروپا دارین یا آمریکا؟ و اینکه یه نفر که تو اروپا اکانت داره می تونه با اونی که تو امریکا اکانت داره لایو بازی کنه ؟!
تنها تفاوت در خرید گلد و پوینت هست. تو اگه هر کشوری رو انتخاب کنی با نزدیک ترین سرور بازی می کنی ربطی به کشوری که انتخاب کردی نداره.

سلام؛ دو تا سئوال داشتم، یکی اینکه امکان وصل شدن به لایو با سرویس پارس آنلاین وجود دارد و دیگری اینکه لایو بازی کردن فیفا 12 برای بن نشدن حتما باید با LT 3 باشد؟

بسیار ممنون.

سلام؛ دو تا سئوال داشتم، یکی اینکه امکان وصل شدن به لایو با سرویس پارس آنلاین وجود دارد و دیگری اینکه لایو بازی کردن فیفا 12 برای بن نشدن حتما باید با LT 3 باشد؟

بسیار ممنون.
چرا نشه؟؟:-bبرای لایو باید حتما lt 3 داشته باشی.

ببخشید دوستان نمیدونستم این سوالو کجا بپرسم.
وقتی میخوام Baattlleeffiieelldd3 رو آنلاین بازی کنم، از Online pass میخواد.. این بازی مثل فیفا واسه یه مدت محدود هم رایگان نیست؟

آقا من میخوام به لایو وصل شم، ولی وقتی دستگاه داره تست میکنه موقع وصل شدن به اینترنت ضربدر میزنه و اررور میده MTU Error
هر کاری کردم نشد تو رو خدا کمک کنید
دستگاهم اسلیمه واینترنت پارس آنلاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا جون من یکی جواب بده اینMTU Error پدر منو دراورده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or