همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام من تازه به لایو وصل شدم می خواستم ببینم چجوری میتونم از اون یک ماه اکانت گلد رایگان استفاده کنم چون وقتی می خوام فیفا بازی کنم این ارور رو میده
your gamer profile does not have the correct
permissions to access this feature

سلام من واسه پرداخت 2 دلار واسه 2 ماه گلد چه کار کنم مبتونم پوینت بخرم ؟ اگه راهی هست ممنون میشم

کارت اعتباری باید بخری ولی بهترین راه ( و البته گرون ترین راه )خرید اکانت از سایت های ایرانی هست !

سلام من تازه به لایو وصل شدم می خواستم ببینم چجوری میتونم از اون یک ماه اکانت گلد رایگان استفاده کنم چون وقتی می خوام فیفا بازی کنم این ارور رو میده
your gamer profile does not have the correct
permissions to access this feature

باید اکانت گلد بخری راه دیگه ای نداره ! اون یه ماه هم دیگه به رحمت خدا پیوست !

ببخشید یه سوال دیگه دارم
اگه یه بار fifa 12 رو با پویت شارژ کنم می تونم با هر گیمرتک بازی کنم یا باید فقط با همون گیمرتک بازی کنم.

فکر کنم فقط برای همون اکانتی که باهاش کد رو وارد کردی میشه بازی کرد .

من یه reedmee کد گلد 1 ماهه از یه سایت اینترنتی گرفتم وارد کردم نوشت شما فقط میتونید انلاین بازی کنید ..
به نظرتون واقعا گلد بوده ¿

برو تو پروفایلت ، برو ببین Member ـت رو چی زده.اگه گلد بود آره درسته و اگه نه سرکاری و آگه تونستی بری آنلاین بازی کنی بازم درسته.راستی اسمه سایتو به ما هم بگو.

پروفایلم free بود .....
ولی میتونستم انلاین بزنم
ولی .... از Zune hopu و سایر خدمات دیگه میخواستم استفاده کنم میزد برو گلد بخر !!

اینم سایتش http://www.persibox.com

پس گلد نبوده.نوعی کد بوده برای پیچوندن مایکرو و اینکه بتونی آنلاین بزنی.

---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------

خریدی؟

من هرکاری میکنم نمیتونم گرزاف وار رو انلاین بازی کنم به اکانت 48 ساعته هم گرفتم تو بازی هم میرم دنبال هاست میگرده ولی پیدا نمیکنه چه کنم ؟

من هرکاری میکنم نمیتونم گرزاف وار رو انلاین بازی کنم به اکانت 48 ساعته هم گرفتم تو بازی هم میرم دنبال هاست میگرده ولی پیدا نمیکنه چه کنم ؟

ای بابا! تو تاپیک Gears کلی گفتم . صفحه آخر اون تاپیک رو نگاه کن گفتم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or