همه چیز درباره ی Xbox Live

Xbox 360 Dash Update 2.0.15572.0 Rolling out!
Reports are flooding in that Microsoft has begun rolling out SystemUpdate version 2.0.15572.0 (Summer 2012 Production Flash). There are no immediate official details from MS regarding it yet, but an announcement from Major Nelson is likely forthcoming. The update is being deployed in waves, so if you haven't received it yet, give it some time and you'll eventually be prompted for it. So far, users who have updated are reporting no adverse effects (on the surface) as far as firmware-flashed 360s are concerned. The team will take a closer look and analyze whether there are any important underlying changes that affect firmware or RGH. Our usual warnings apply.
*UPDATE*
Two Tweets from Major Nelson (Larry Hryb) regarding the update:
2:01AM 13 Jun 12 "If you got an Xbox 360 System Update: Spring update rolling out to a few this week — everyone else next week."
کسانی که آپدیت کردن (خارجیا) هنوز چیز خاصی مشاهده نکردند اما C4EVA داره رو این داشبورد بررسی های لازم رو انجام می ده در مورد RGH یا Firmware.
تا چند وقت دیگه برای همه قابل دانلوده.
منبع

Xbox 360 Dash Update 2.0.15572.0 Rolling out!
Reports are flooding in that Microsoft has begun rolling out SystemUpdate version 2.0.15572.0 (Summer 2012 Production Flash). There are no immediate official details from MS regarding it yet, but an announcement from Major Nelson is likely forthcoming. The update is being deployed in waves, so if you haven't received it yet, give it some time and you'll eventually be prompted for it. So far, users who have updated are reporting no adverse effects (on the surface) as far as firmware-flashed 360s are concerned. The team will take a closer look and analyze whether there are any important underlying changes that affect firmware or RGH. Our usual warnings apply.
*UPDATE*
Two Tweets from Major Nelson (Larry Hryb) regarding the update:
2:01AM 13 Jun 12 "If you got an Xbox 360 System Update: Spring update rolling out to a few this week — everyone else next week."
کسانی که آپدیت کردن (خارجیا) هنوز چیز خاصی مشاهده نکردند اما C4EVA داره رو این داشبورد بررسی های لازم رو انجام می ده در مورد RGH یا Firmware.
تا چند وقت دیگه برای همه قابل دانلوده.
منبع

حجمش چقد میشه؟ اینی که خود لایو گذاشته رو نکنیم؟ یه توضیح کامل خودت بده.دانلودش چند مگ میشه؟ نرم افزاریه دیگه؟

حجمش چقد میشه؟ اینی که خود لایو گذاشته رو نکنیم؟ یه توضیح کامل خودت بده.دانلودش چند مگ میشه؟ نرم افزاریه دیگه؟

ببین هنوز برای ریجن ما منتشر نشده (خاورمیانه) اگه هم منتشر بشه تا هفته ی آینده می آد رو لایو هنوز هیچ آپدیتی برای ما نیومده. حجمش هم حداکثر 100 مگه چون هیچ موقع داشبورد بیشتر از 100 تا نبوده البته اگه قابلیت اسمارت گلاس و اینترنت اکسپلورر رو این داشبورد باشه شاید حجمش از 100 تا بزنه بالا. به هر حال اگه وصل شدی به لایو و پیغام آپدیت داشبورد واست اوومد سریع آپدیت نکن و منتظر خبرهای بعدی تو این سایت و C4EVA باش.
در ضمن داشبورد نرم افزاریه نه سخت افزاری.

سلام دوستان.

من یه مشکل خیلی بزرگ دارم لطفاً زود راهنماییم کنید.

من میرم تو بازی و میخوام برم مارکت پلیس این ارور رو میده.: can not download marketplace data........please try again later. بعضی جاهاشو یادم نیست.چرا اینجوری شده؟

از اینترنتم مشکله.؟ همارا سیستمه.

دوستان من 800 پوینت گرفتم و میخواستم battle3 رو آنلاین بازی کنم.
وقتی میخوام online pass رو بخرم ارور میده.(cant reterive information from xbox live 80153410)
یکی لطفا کمک کنه.

سیلور چیه؟؟؟
منظورم اینه بعد از این که یک ماه گلد خریدی بعد اکانتت به silver تبدیل شد چه فرقی داره؟

وقتی سیلور می شی و وصل می شی به لایو هیچ کاری نمی تونی بکنی به جز اینکه با دوستات چت کنی و ... برای بقیه کارا تو لایو باید گلد باشی

ببخشید یه سوال دارم
منظور از این پیام تو فیفا 12 هنگامی که می خواهی با دوستان یازی کنی چیست که میده ؟
your gamer profile does not have the correct
permissions to access this feature.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or