از من می شنوی به پشتیبانی زنگ بزن.
اصلا حوصله ی اینطور کارا روندارم.ول کن.نظری در این مورد یا راهکاری برای حل این مورد نداری؟
بعد در حالیکه لایو سالم و ... هست بازی رد دد که لایو میرم از لایو دیس کانکت میشه.چرا؟
پچش مشکل داره. نمی ذاره تایتل دانلود کنه بخاطر همین دی سی می ده.
باید چیکار کنم.؟
سلام ببخشید من pes2012 رو انلاین با lt2 بازی میکردم حالا اگه lt3 بریزم بازهم باید دیسکو پچ کنم یا با همون دیسک قبلی میشه این کارو کرد؟
باید دستگاهتون lt3 باشه وگرنه وصل نشید.اگه که داشبوردتون آخرین ورژن نباشه اون آپدیت رو باید انجام بدین که اگه دستگاه lt3 داشته باشه مشکلی پیش نمیاد.با این آپدیت هم بازی هایی رو که نیاز به پچ مطابق با داشبورد دارن رو مثل cod mw3 اجرا نمیکنه و باید پچ جدید رو بخرید.من الان به لایو وصل بشم مشکلی برا دستگه پیش نمیاد؟
آخه پسر عمه ام به لایو وصل شدو یه آپدیت بود که اگه نمیکرد نمی تونست وصل شه؛بعد از آپدیت دیگه نتونست خیلی بازی ها رو مثل cod black ops بکنه
یکی یه راهنمایی بکنه که این مشکل واسه پیش نیاد
راستی من gold card ام تموم شده،کسی میدونه چی جوری باید یه اکانت دیگه بسازم تا یه دونه یه ماه دیگه بگیرم راستی بگید چی جوری sign out کنم تا با اکانت جدید sign in کنم
سلام
دوستان کنسول من اسلیم هست و تا حالا باهاش به Live وصل نشدم.ولی روز اولی که خریدم فکر کنم فروشنده برای امتحان کردنش به Live وصل شد.حالا اگه سه ماه از اولین اتصال گذشته باشه اکانت گلد مجانی پریده؟از کجا باید متوجه بشم؟
الان اکانت فری 1 ماهه یا 3 ماه ؟
مال من که یک ماه بود
دیروز وصل شدم...
چجوری میشه سه ماهش کرد ؟:-*
ممنون