همه چیز درباره ی Xbox Live

نه دوستان به آپدیت هیچ ربطی نداره
1- Stealth نبودن بازی هایی که تو لایو بازی کردین
2- Mod بودن کنسول
3- سرعت خوندن DVD هنگام بازی تو لایو
البته احتیاج به بازی هم نبوده من فقط بازی Saints Row رو آپدیت کردم الان هم بن شدم

اگر وقتی میخوایم online بازی کنیم از بازی اصل استفاده کنیم ولی وقتی offline هستیم از بازی کپی چی میشه ؟

باز هم ban میشیم ؟

یعنی (مثلا) بازی gear of war رو که می خوایم online بازی کنیم رو اصل بخریم ولی بازی (مثلا) Need For Speed: Carbon

رو که نمیخوایم online بازی کنیم کپی بخریم .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان کسی اکانت 1 ساله لایو میخواد؟؟؟ قیمت بدین اگه بسرفه براتون میارم .برای خودم و دوستم خریدم .راستی اگه دیسک هاتون سالت باشه بن نمیشین ما که الان نزدیک 2 ماه تولایویم ولی بن نشدیم .

سلام
کسی از دوستان میدونه چطور میشه مودم ای دی اس ال مستقیم وصل کرد به ایکس باکس 360 بدون اتصال به پی سی ؟؟

حالا چه فرقي ميكنه برات كه از PC وصل كني يا مستقيم ؟؟ با كابل Ethernet از مودم وصل كن به 360 .

بچه ها من موقع اتصال به لایو قسمت MTU ارور Faild رو میده یعنی چی باید چی کار کنم؟

اگه منظورت اين باشه كه هنگام وصل شدن به لايو پيغام Failed ميده .

بروی button کناری failed کلیک کن بعد با زدن بر روی Status Code با این پیغام خطا مواجه می شي: Z: 8015 - 190D اگه اينجوري باشه متاسفم چون بن شدي!!

خوب برای وارد کردن اکانت ای دی اس ال چیکار کنم ؟
کجا وارد کنم یوزر نیم و پسورد رو ؟
دوست عزيز شما وقتي كه مي خواهيد از اون شركتي كه خدمات بگيريد طرف به شما مي گه مي خواهي UN,Pباشه يا NAT؟ شما بايد بگي NAT چون خاصيت always connectداره و نيازي به يوزر و پسورد نداره.شما بايد در سايت 192.168.1.1 ADSLخورت رو به صورت NATدر بياري چون اصلا در Xbob360 جايي براي وارد كردن UN,PASتداري. و يكي از گزينه هاي وصل شدن به ايكس باكس لايو NATبودن ADSL هست.
اگر باز هم سوالي داري بگو.:p

دوستان من یه نظری دارو در مورد طرز بن کردن مایکروسافت
من فکر می کنم کنسول ها رو از روی Mac Adress کارت Lan شناسایی می کنه نه از روی سریال .
حالا اگه کسی بتونه پورت Lan رو عوض کنه من فکر می کنم مشکلش حل بشه ، ولی در کل نباید زیاد سخت باشه .
آخه اصلا منطقی نیست که راهی وجود نداشته باشه و کنسول کامل از لایو بن بشه .
10000000000000% یه راهی پیدا میشه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or