همه چیز درباره ی Xbox Live

دوست عزيز شما وقتي كه مي خواهيد از اون شركتي كه خدمات بگيريد طرف به شما مي گه مي خواهي UN,Pباشه يا NAT؟ شما بايد بگي NAT چون خاصيت always connectداره و نيازي به يوزر و پسورد نداره.شما بايد در سايت 192.168.1.1 ADSLخورت رو به صورت NATدر بياري چون اصلا در Xbob360 جايي براي وارد كردن UN,PASتداري. و يكي از گزينه هاي وصل شدن به ايكس باكس لايو NATبودن ADSL هست.
اگر باز هم سوالي داري بگو.:p

چرا از خودت حرف در میاری بگو بلد نیستم من خودم از ای دی اس ال استفاده میکنم و یوزر نیم و پسوردشو به ایکس باکس دادم.توی قسمت کانکشن ستینگ جایی که آی پی و این جور چیزا هست باید rb رو بزنید یه صفحه دیگه باز میشه که اونجا میتونید user name و password رو وارد کنین اگه مشکل دیگه ای بود در خدمتم :biggrin1:

ببخشید کسی از دوستان میدونه که به طور میانگین در هر ساعت بازی با لایو چه مقدار دیتا ارسال و چه مقدار دیتا دریافت می شه؟! ( بازی رو هم Gears of War در نظر بگیرید )
یا بطور کلی سوالم رو بگم : محدودیت یک گیگابایت بدرد لایو می خوره یا نه؟!؟! :blushing:

================

سلام دوستان کسی اکانت 1 ساله لایو میخواد؟؟؟ قیمت بدین اگه بسرفه براتون میارم .برای خودم و دوستم خریدم .راستی اگه دیسک هاتون سالت باشه بن نمیشین ما که الان نزدیک 2 ماه تولایویم ولی بن نشدیم .

3ماهه نمی تونی گیر بیاری!؟!

چرا از خودت حرف در میاری بگو بلد نیستم من خودم از ای دی اس ال استفاده میکنم و یوزر نیم و پسوردشو به ایکس باکس دادم.توی قسمت کانکشن ستینگ جایی که آی پی و این جور چیزا هست باید rb رو بزنید یه صفحه دیگه باز میشه که اونجا میتونید user name و password رو وارد کنین اگه مشکل دیگه ای بود در خدمتم :biggrin1:

دوسته عزيز درست صحبت كن ... چرا توهين مي كني ؟!! ... يه كلام بگو آقا جون اين حرف اشتباس ... فروم كه جاي مسخره كردن و ظايع كردن نيست كه !!!

سیلور رایگانه دوست عزیز ...
وقتی توی لایو اکانت میسازی خودبخود فعال میشه و تموم هم نمیشه.
در ضمن چیز خاصی هم نیست که بخوای باهاش تا ابد خودتو سرگرم کنی. چیزی که مهمه گلد هست و بازی کردن آنلاین.

ببخشید کسی از دوستان میدونه که به طور میانگین در هر ساعت بازی با لایو چه مقدار دیتا ارسال و چه مقدار دیتا دریافت می شه؟! ( بازی رو هم Gears of War در نظر بگیرید )
یا بطور کلی سوالم رو بگم : محدودیت یک گیگابایت بدرد لایو می خوره یا نه؟!؟!

کسی نبود جواب بده؟!

سیلور رایگانه دوست عزیز ...
وقتی توی لایو اکانت میسازی خودبخود فعال میشه و تموم هم نمیشه.
در ضمن چیز خاصی هم نیست که بخوای باهاش تا ابد خودتو سرگرم کنی. چیزی که مهمه گلد هست و بازی کردن آنلاین.

من نمي دونستم ... اخه مي دوني چيه من يه كرديت كارت (MASTER CARD ) دارم ... يكي بهم گفت ميشه با اين كرديت كارت از لايو فيلم يا بازي خريد و دانلود كرد !! مي خواستم بدونم اين كار ممكنه ؟ با چه نوع اكانتي قابل اجراس ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or