باید بدی بیرون واست نصب کنن! کار راحتی نیست! هزینه نصبشم از 10 تا 15 تومنه...بچه ها چه جوری میشه lt3 کرد
خواهشا جواب بدین
اینجوری میشه بازیهای کپی خور و آنلاین رو برم؟باید بدی بیرون واست نصب کنن! کار راحتی نیست! هزینه نصبشم از 10 تا 15 تومنه...
بله البته برای اینکه درصد شناسایی کم شه باید بازی هایی که می خوای لایو بازی کنی رو هم با برنامه ABGX360 پچ کنیاینجوری میشه بازیهای کپی خور و آنلاین رو برم؟

آقا من نمی دونم این پچ یعنی چی؟ منظورت همینه که با برنامه abgx چک کنیم که full stealth باشه؟بله البته برای اینکه درصد شناسایی کم شه باید بازی هایی که می خوای لایو بازی کنی رو هم با برنامه ABGX360 پچ کنی![]()
آقا من نمی دونم این پچ یعنی چی؟ منظورت همینه که با برنامه abgx چک کنیم که full stealth باشه؟
شما میتونی با یــه گیمرتگ 4 5 سال بازی کنی .. هر بار تمدید میکنی.ببخشید یه سوال دارم این کارت های گلد 12 ماه رو مثلا که می خریم هر ماه که تموم میشه باید برای هر ماه یه گیمر تگ جدید بسازیم یا با یکی کارمون راه میفته؟
نمیشه یه گیمرتگ بسازیم بعد از این که گلدش تموم شد شارژش کنیم؟
ببخشید سی دی pes2012 اگه ال تی 3 بریزم امنیت داره با همون قبلیه به لایو وصل بشم و اپدیتاشو بگیرم؟
سلام . این فروم برای ما مبتدی هاست! اگه همه حرفه ای بودن که این سوالاتم پیش نمی اومد! وقتی سیم لن رو به ایکس باکس زدی اگه مودم در حالت PPPOE هست برو تو قسمت Network Connection ایکس باکس و بعد Config رو بزن! اونجا تنظیمات رو روی حالت Auto بذار و بعد Test Connection رو بزن! اگه تمام مراحل رو رد کرد می تونی پروفایلتو sign in کنی و به لایو وصل شی! اگه ارور داد ببین ارور چی بوده و بعد همینجا بپرس تا راهنماییت کنن! اگه مودمت در حالت Bridge تنظیم شده باید تمام تنظیمات توی ایکس باکس رو به صورت دستی وارد کنی!سلام.ببخشید سوالم خیلی مبتدیانه هست.وقتی برای اولین بار سیم اینترنت رو به xbox وصل میکنیم چی ازمون میخواد؟خود دستگاه تو قسمت تنظیمات ip میره یا اینکه خودمون باید بریم؟تو حالت آفلاین هم میشه ip ها رو تنظیم کرد؟
سلام . این فروم برای ما مبتدی هاست! اگه همه حرفه ای بودن که این سوالاتم پیش نمی اومد! وقتی سیم لن رو به ایکس باکس زدی اگه مودم در حالت PPPOE هست برو تو قسمت Network Connection ایکس باکس و بعد Config رو بزن! اونجا تنظیمات رو روی حالت Auto بذار و بعد Test Connection رو بزن! اگه تمام مراحل رو رد کرد می تونی پروفایلتو sign in کنی و به لایو وصل شی! اگه ارور داد ببین ارور چی بوده و بعد همینجا بپرس تا راهنماییت کنن! اگه مودمت در حالت Bridge تنظیم شده باید تمام تنظیمات توی ایکس باکس رو به صورت دستی وارد کنی!
موفق باشی
خواهش میکنم. ایمیل رو وقتی که می خوای گیمرتگ بسازی ازت می خواد، تو انتخاب ایمیل مراقب باش چون ایمیلی که وارد می کنی باید همیشه داشته باشی و رمزشو فراموش نکنی! ایمیل برای گیمرتگ خیلی مهمه! آدرس رو می تونی از تو سایت ایکس باکس وارد کنی! اونجا می تونی بری داخل تنظیمات گیمرتگت و آدرس این چیزا رو وارد کنی! آدرس و Zip code اینا همه برای خرید از لایو الزامی ست! اگه وارد نکنی نمی تونی آنلاینپس های بازی هایی که پوینت می خوان رو خریداری کنی! آدرس رو همینجا بچه ها گذاشته بودن! تو فروم بگردی یا درخواست بدی واست میذارن!مرسی از جوابتون.یه سوال دیگه.ایمیل و آدرس رو چه زمانی ازمون میخواد؟