همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان میدونم سوالم خیلی تکراری هست و متاسفانه وقتش رو ندارم اکثر پست ها رو بخونم میشه لطفکنید بگید چجوری میشه بعد از وصل شدن بازی کرد؟؟؟

اگه تازه وارد live شدی که 1 ماه مجانی می تونی بری عادی بازی کنی.اگه فقط وصل شدی باید بری قسمت ورود به live (اسمش رو دقیق نمی دونم ولی هر کدوم live داشت اونو بزن) بعدش مراحلو طی کنی حله.آخرش هم که ساختی 1 یا 2(روایات متفاوته)ماه مجانی می تونی بری live (دیگه وقتی عضو شدی کارت راحته و فقط برو تو بازی و قسمت multi اش و ... اون جاش دیگه واضحه.)

اگه تازه وارد live شدی که 1 ماه مجانی می تونی بری عادی بازی کنی.اگه فقط وصل شدی باید بری قسمت ورود به live (اسمش رو دقیق نمی دونم ولی هر کدوم live داشت اونو بزن) بعدش مراحلو طی کنی حله.آخرش هم که ساختی 1 یا 2(روایات متفاوته)ماه مجانی می تونی بری live (دیگه وقتی عضو شدی کارت راحته و فقط برو تو بازی و قسمت multi اش و ... اون جاش دیگه واضحه.)

ممنون!

دوستان میدونم سوالم خیلی تکراری هست و متاسفانه وقتش رو ندارم اکثر پست ها رو بخونم میشه لطفکنید بگید چجوری میشه بعد از وصل شدن بازی کرد؟؟؟
ببین دوست گلم تو هر بازی یه قسمت مربوط به Live و آنلاین بازی کردن وجود داره.شما وقتی از وصل شدنت مطمئن شدی وارد بازی مورد نظر میشی به عنوان مثال COD M3 وقتی وارد شدی به بخش مولتی پلایر میری و اونجا سایر موارد خودش واضح و مشخصه;) من عاشق batlefield :xتو لایو هستم از من میشنوی تو هم همینو بازی کن.دیوونت میکنه.خیلی باحاله

---------- نوشته در 07:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:19 PM ارسال شده بود ----------

رفیق رفقا همه رفتن لایو فقط ما که اسلیم داشتیم بوق باید افلاین بزنیم.....
داداش به کنسولت افتخار کن و یه کوچولو دیگه دندون رو جیگر بذاری LT3 اسلیم هم اومده:d ... از ظهر رفته واسه تست فکر کنم دیگه حداکثر فردا پس فردا میاد.

کنسولت چیه؟ دقیق بنویس

توی پست قبل کامل سوالمو پرسیدم فکرکنم صفحه قبل باشهمدلشو نمیدونم ولی هارد ۶۰گیگ روش بود و سفیده درایورشم لایتان هست و ۲۰۰۸خریدمش و الان میخوام برای اولین بار انلاین بازی کنم و بار اولمه و تا قبلشم افلاین بازی میکردم.الان که اکانت ساختم فری ممبرشیپ هست و نمیدونم چرا گلد نشده.دسگاهمم نو خریدم و معطمعنم تا حالا به لایو وصل نشده بوده قبلا و مطمعنم نو خریدم

توی پست قبل کامل سوالمو پرسیدم فکرکنم صفحه قبل باشهمدلشو نمیدونم ولی هارد ۶۰گیگ روش بود و سفیده درایورشم لایتان هست و ۲۰۰۸خریدمش و الان میخوام برای اولین بار انلاین بازی کنم و بار اولمه و تا قبلشم افلاین بازی میکردم.الان که اکانت ساختم فری ممبرشیپ هست و نمیدونم چرا گلد نشده.دسگاهمم نو خریدم و معطمعنم تا حالا به لایو وصل نشده بوده قبلا و مطمعنم نو خریدم

فهمیدم کدوم مدله. این کلا لایو فری نداره باید گلد بخری.

---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 PM ارسال شده بود ----------

ببین دوست گلم تو هر بازی یه قسمت مربوط به Live و آنلاین بازی کردن وجود داره.شما وقتی از وصل شدنت مطمئن شدی وارد بازی مورد نظر میشی به عنوان مثال COD M3 وقتی وارد شدی به بخش مولتی پلایر میری و اونجا سایر موارد خودش واضح و مشخصه;) من عاشق batlefield :xتو لایو هستم از من میشنوی تو هم همینو بازی کن.دیوونت میکنه.خیلی باحاله

---------- نوشته در 07:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:19 PM ارسال شده بود ----------

داداش به کنسولت افتخار کن و یه کوچولو دیگه دندون رو جیگر بذاری LT3 اسلیم هم اومده:d ... از ظهر رفته واسه تست فکر کنم دیگه حداکثر فردا پس فردا میاد.
اسلیم کجاش افتخار داره؟ تو مایکروسافت برعکسه. قدیمیاش بهتر از جدیداشه ولی تو سونی اول تو فت ها گند می زنه و بعد تو اسلیم گند خودش رو پاک می کنه.:d

فهمیدم کدوم مدله. این کلا لایو فری نداره باید گلد بخری. ---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 PM ارسال شده بود ---------- اسلیم کجاش افتخار داره؟ تو مایکروسافت برعکسه. قدیمیاش بهتر از جدیداشه ولی تو سونی اول تو فت ها گند می زنه و بعد تو اسلیم گند خودش رو پاک می کنه.:d
اسلیم چه مشکلی داره؟من که هم فت داشتم هم اسلیم و اینطور میگم که اسلیم خیلی بهتره ... فقط ظاهر و وزن کم اسلیم می ارزه به کل فت!! ضمنا خیلی از مشکلات فت هم در اسلیم حل شده. من نمی دونم شما چه مشکلی با اسلیم دارید؟ فقط چون فریمورش چند روز دیرتر میاد؟آخه اینم شد ایراد:|

دوستان من xbox اسلیم دارم ... Lt+2 شده ...

واسه اولین بار میخوام به لایو وصل بشم ؟ جریان این 1 ماه مجانی چیه ؟ بعد 1 ماه باید واسه لایو پولی بدم ؟

اگه پیغام آپدیت ظاهر شد . کنسل کنم ؟ ؟

هیچ اطلاعی در مورد لایو ندارم . هر چی لازمه توضیح بدید . ممنون

دوستان من xbox اسلیم دارم ... Lt+2 شده ...

واسه اولین بار میخوام به لایو وصل بشم ؟ جریان این 1 ماه مجانی چیه ؟ بعد 1 ماه باید واسه لایو پولی بدم ؟

اگه پیغام آپدیت ظاهر شد . کنسل کنم ؟ ؟

هیچ اطلاعی در مورد لایو ندارم . هر چی لازمه توضیح بدید . ممنون

تو تا زمانی که ال تی 3 واسه دستگات نیومده نرو لایو. به فرض که اومد. می ری ال تی 3 می ریزی بعدش connect to xbox live رو می زنی بهد آدرسه یه ایمیل و پسورد رو بهش می دی بعدش به آخرین داشبورد آپدیت می کنه بعد یه صفحه باز می کنه که باید انتخاب کنی که 1ماه مجانی تو بازی کنی. بعد از 1 ماه باید بری یه سری کارت هست یه نام Gold Membership باید اوونو بخری حالا 1 ساله 3 ماهه یا ... بعد کدشو می زنی به بازیت ادامه می دی.

فهمیدم کدوم مدله. این کلا لایو فری نداره باید گلد بخری.

---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 PM ارسال شده بود ----------
یعنی چی؟
مگه مدل با مدل فرق داره من نشنیده بودم

بله. اولین گلد تو کنسولهای آرکیدو الایت Jasper اومد اوون مدلی که شما داری Premium 60 GB که گلد فری نداره. روی جعبت هم ننوشته.

بچه ها من میخواستم xlive رو آپدیت کنم
میخوام بدونم مشکلی برای بازیهای کپی شدم پیش نمیاد؟میتونم بازم بازیهای کپی خور رو اجرا کنم؟

اگه می خوای بیای لایو بعد آپدیت بازی های XGD3 یعنی بازی های بعد درایور امدن قابله اجرا نیستن ولی بازی های قدیمی راحت اجرا می شن که با LT3 کردن درست می شه .

بچه ها من میخواستم xlive رو آپدیت کنم
میخوام بدونم مشکلی برای بازیهای کپی شدم پیش نمیاد؟میتونم بازم بازیهای کپی خور رو اجرا کنم؟

بعد از اینکه اپدیت کردی باید lt3 بریزی به نسبت درایوت و بعد از اون بازیهای xgd3 رو با روش burner max رایت کنی !!!

دوستان الان میشه بگید که امن ترین روش چی هست اگر واقعا مطمین هستید کمک کنید

lt3 داریم وبازی برنر مکس و پچ شده داریم دیگه چیکار باید کرد

دوستان الان میشه بگید که امن ترین روش چی هست اگر واقعا مطمین هستید کمک کنید

lt3 داریم وبازی برنر مکس و پچ شده داریم دیگه چیکار باید کرد

کلا 2 روش که بیشتر نیست : 1- یا همان lt3 که داری 2- orig از همون اول.
گزینه ی 2 که فک کنم معلوم باشه!:) گزینه ی 1 هم بالاخره بعضیا میگن کاملا امنه و بعضیای دیگه میگن که بالاخره خطر داره اما بهترین گزینه برا کپی بازی کردن هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or