همه چیز درباره ی Xbox Live

ببین اول برو اینکارو بکن.
System - network setting - wired connection - configure network - additional setting - restore to factory defaults

به احتمال زیاد مشکلت حل می شه اگه نشد

پروفایلتو پاک کن و بعد دانلود کن.

یبار سر همون اولین باری که انجام دادم شد....بعد مجبور شدم وسط تست خاموش کنم دستگاه رو برم.....بعد از اون هرکاری که تونستم کردم ولی نشد !!!!!
الان این مشکلش چیه ؟
پ.ن : منظورت از دانلود کردن همون ریکاوریه ؟ آخه من ایمیلم و پسوردم یادم نمیاد !!!

یبار سر همون اولین باری که انجام دادم شد....بعد مجبور شدم وسط تست خاموش کنم دستگاه رو برم.....بعد از اون هرکاری که تونستم کردم ولی نشد !!!!!
الان این مشکلش چیه ؟
پ.ن : منظورت از دانلود کردن همون ریکاوریه ؟ آخه من ایمیلم و پسوردم یادم نمیاد !!!

آخه وسط تست خاموش می کنند؟
هر طور شده با ایکس باکس کانکت شو و ایمیل و پسوردتو از قسمت اینفورمیشن وردار بعد ریکاور کن.

آخه وسط تست خاموش می کنند؟
هر طور شده با ایکس باکس کانکت شو و ایمیل و پسوردتو از قسمت اینفورمیشن وردار بعد ریکاور کن.
یکبار شانسی اون قسمت رو رد کرد و به مرحله Internet رسید تا اون خط وسط رفت و بعد قطع شد و گفت بن شدم !!!!
مثل اینکه آخر خط این کنسول هم رسید !

فکر کنم مال زمان قدیم بوده که وقتی وصل میشدم...چون از 2009 به اونور اصلا وصل نشده بودم......حالا بازم نمیدونم والا !!!!! هرکی میدونه کمک کنه !
توی تست کانکشن قسمت اول درسته !؟ بعد تو قسمت بعد ارور میده!؟ اگه اینجوریه باید گیمرتگتو ریکاوری کنی! یا همون دانلود! اگه پسوردتو یادت رفته برو تو سایت xbox.com از اونجا ریست کن پسوردتو! به همین سادگی!

توی تست کانکشن قسمت اول درسته !؟ بعد تو قسمت بعد ارور میده!؟ اگه اینجوریه باید گیمرتگتو ریکاوری کنی! یا همون دانلود! اگه پسوردتو یادت رفته برو تو سایت xbox.com از اونجا ریست کن پسوردتو! به همین سادگی!
توی تست کانکشن که میزنم...تا اینترنت رو راحت رفت....بعد اون یه نوار دیگه باید پر کنه که لایو رو هم رد کنه....وسط اون نوار وایستاد و گفت شما بند شدی !!!
اگه email و پسورد یادم نیاد چه غلطی بکنم ؟ آخه 2 ساله باهاش کاری نداشتم....ایمیلشم یادم نمیاد !

شما اگه مطمئنید که با حذف گیمرتگ درست میشه میتونم گیمرتگم رو بریزم رو هاردم و هارد رو از 360 جدا کنم!!!!! اینکار درست نمیکنه ؟
اگر نه مطمئن هستید که اگر حذف کنم گیمر تگم رو حتما وصل میشم ؟(فوقش یه گیمر تگ دیگه میسازم دیگه !)

شما اگه مطمئنید که با حذف گیمرتگ درست میشه میتونم گیمرتگم رو بریزم رو هاردم و هارد رو از 360 جدا کنم!!!!! اینکار درست نمیکنه ؟
اگر نه مطمئن هستید که اگر حذف کنم گیمر تگم رو حتما وصل میشم ؟(فوقش یه گیمر تگ دیگه میسازم دیگه !)

نه اوونجوری عمل نمی کنه اگه هارد تو دستگات نباشه پروفیل رو دانلود نمی کنه. یه فلش خال گیر بیار و پروفیلتو Move بده تو اوون بد بکن و بعد دانلود کن. اگه درس شد که هیچ اگه نه همون پروفیلو برگردون. هارد رو نکن(جدا نکن).

برو تو داشبورد اونجا ایمیلی که دادی هست! اگه رمز ایمیلت یادت رفته ریستش کن بعد برو تو سایت ایکس باکس از اونجا پسورد گیمرتگتم ریست کن! به همین سادگی!

آخرین ویرایش:
برو تو داشبورد اونجا ایمیلی که دادی هست! اگه رمز ایمیلت یادت رفته ریستش کن بعد برو تو سایت ایکس باکس از اونجا پسورد گیمرتگتم ریست کن! به همین سادگی!

من تو داشبورد رو زیر و رو کردم...جایی ندیدم ایمیلم و نوشته باشه !!!!! کجاشه ؟!؟!:(
تا جایی که یادمه وقتی به لایو وصل باشی مینویسه ایمیلو....تو حالت عادی من ندیدم...
................
شاهین من پروفایلم رو هم تو فلش ریختم(یعنی بدون هیچ پروفایلی شدم)ولی مثلا سیو بازی ها و ... توی هارد بود.....فلش رو بعد از خاموش کردن دستگاه جدا کردم که پروفایلی نداشته باشم....وقتی میخوام با پروفایل جدیدی که درست کردم برم تو لایو بازم همون گیر رو میده
پ.ن:بعد 3-4 بار سیریش شدن هم بعد یک مکث طولانی(یعنی مرحله ای که از نتورک و اینترنت رد میشه و وسط نوار تست لایو گیر میکنه)میگه این کنسول بن شده !

آخرین ویرایش:
من تو داشبورد رو زیر و رو کردم...جایی ندیدم ایمیلم و نوشته باشه !!!!! کجاشه ؟!؟!:(
تا جایی که یادمه وقتی به لایو وصل باشی مینویسه ایمیلو....تو حالت عادی من ندیدم...
................
شاهین من پروفایلم رو هم تو فلش ریختم(یعنی بدون هیچ پروفایلی شدم)ولی مثلا سیو بازی ها و ... توی هارد بود.....فلش رو بعد از خاموش کردن دستگاه جدا کردم که پروفایلی نداشته باشم....وقتی میخوام با پروفایل جدیدی که درست کردم برم تو لایو بازم همون گیر رو میده
پ.ن:بعد 3-4 بار سیریش شدن هم بعد یک مکث طولانی(یعنی مرحله ای که از نتورک و اینترنت رد میشه و وسط نوار تست لایو گیر میکنه)میگه این کنسول بن شده !

به سلامتی کلا بن شدی. برو جی تگ کن دیگه راهی واسه وصل شدن به لایو نیس.

---------- نوشته در 08:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 PM ارسال شده بود ----------

LT3 برای اسلیم دقیقا کی میاد؟ الن یه هفته بیشتره که واسه مدلهای فت اومده اما خبری از اسلیم نیست:(

اسلیم کنسول داغونیه. منم اشتباه کردم رفتم با اینکه فت داشتم، یدونه اسلیم خریدم.

................
یه گیمرتگ دیگه بساز! ببین بن شدی واقعا!! من که بعید میدونم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or