Mehrdad
کاربر سایت
من تازه اکانت ساختم و برای اولین باره که به لایو وصل میشم میتونم انلابن بازی کنم؟
اخه توی اکانتم نوشته free membership
ولی من خوندم که اکانت سیلور باید باشه چون اولین باره وصل میشم
حالا این همونه من میتونم انلاین بازی کنم؟
(ایکس باکس مو 2008 خریدم و اولین بارمه میخوام برم لایو و lt3 هست و بازیه مورد نظر فول استریل هست )
اگه همین تازگیا ساختی که یک ماه مجانی بهت gold account میده. پس تا یک ماه آتی مشکلی برای بازی در live نداری.
دو ماه شده !! فکر کنم بخاطر کریسمس 2ماه کردن!اگه همین تازگیا ساختی که یک ماه مجانی بهت gold account میده. پس تا یک ماه آتی مشکلی برای بازی در live نداری.

از کجا میتونم بفهمم اخه نوشته free member و بازی کینکت ادونچر که توی جعبه کینکت بود رو زدم تا میزنم پلی انلاین مینویسه با این اکانت نمیتونی این بازی رو انلاین بازی کنه
یعنی کلا هر بازی نمیشه یا چون کینکت هست اینطوریه
(راستی اگه میشه یه سایتی بدین مطمعن برای خرید بازی هایی که فول استیلف باشه اگه اصفهان باشه که چه بهتر ممنون میشم پی ام کنید)
سلام داش رحمان گل ببین واسه اینکه disable شه باید بعد از apply ,ok کردن مودم رو ی بار خاموش و بعد روشن کنی !!!
دو ماه شده !! فکر کنم بخاطر کریسمس 2ماه کردن!![]()
من از کجا باید بفهمم یکی بگه تو بازی کینکت ادونچر انلاین نرفت(اورجینال)یعنی اجازه نداد که بره یعنیکلا دیگه تا گلد نکنم انلاین نمیشه بازی کرد یا چون بازی کینکته فقط باید گلد کامل باشم تا جواب بده و بقیه بازیا جواب میده؟
گلدی که برا کاربرای جدید میده هیچ فرقی با اونایی که چند وقت گلد میخرن نداره.ماکروسافت مجانی برات فعالش کرده.اصولا باید بتونی بازی کنی.
گلدی که برا کاربرای جدید میده هیچ فرقی با اونایی که چند وقت گلد میخرن نداره.ماکروسافت مجانی برات فعالش کرده.اصولا باید بتونی بازی کنی.
نمیدونم با این بازی که اطمینان داشتم نشد
با ساپرت خود ایکس باکس که چت کردم گفتم تازه لایو ساختم گفت پس چرا ۱۵۵۱۰ تا امتیاز(اچیومنتو اینا نه پوینت)داری اگه تازه واردی گفتم خوب از ۲۰۰۸تاحالا افلاین بودم گفت پس باید یه اکانت جدید با ایمیل جدید بزنی و از صفر شروع کنی با یه اکانت جدید ولی بازم نشد
درست یادم نیست اما فکر کنم بعد از اینکه اکانت جدید رو ساختی باید بری 1 ماه رایگانشو فعال کنی.من خودم 4 5 تا اکانت مجانی داشتم البته حاهای مختلف و همشم انلاین بازی کردم

پروفایلتو دانلود کن درست میشهمن یه مشکل خیلی جالبی دارم خواهشا کمکم کنید چون داره میره تو مخم !!!!!!!!!!
هروقت میخوام به لایو وصل شم و test connection رو بزنم به ارور network میخورم و میگه مودم شما IP static قبول نمیکنه...بعد میزارم رو اوتوماتیک و میگه باید بهش IP static بدین !!! همه ی تنظیمات رو هم مثل معمول انجام دادم و DNS هارو هم از شرکت ADSLخودم گرفتم ولی چشه این ؟
کانکشنمم هم PPOPE هستش که همه ی تنظیمات اون رو هم انجام دادم
(آپدیت من Lt3 هستش)

من یه مشکل خیلی جالبی دارم خواهشا کمکم کنید چون داره میره تو مخم !!!!!!!!!!
هروقت میخوام به لایو وصل شم و test connection رو بزنم به ارور network میخورم و میگه مودم شما IP static قبول نمیکنه...بعد میزارم رو اوتوماتیک و میگه باید بهش IP static بدین !!! همه ی تنظیمات رو هم مثل معمول انجام دادم و DNS هارو هم از شرکت ADSLخودم گرفتم ولی چشه این ؟
کانکشنمم هم PPOPE هستش که همه ی تنظیمات اون رو هم انجام دادم
(آپدیت من Lt3 هستش)