gamekhor2007
کاربر سایت
فایر وال مودم رو چطوری میشه خاموش کرد!؟؟ شنیدم میگن اگه خاموش باشه بهتر میشه آنلاین بازی کرد!
برو تنظیمات موددم بگرد ببین پیدا میکنی
فایر وال مودم رو چطوری میشه خاموش کرد!؟؟ شنیدم میگن اگه خاموش باشه بهتر میشه آنلاین بازی کرد!
گشتم اما پیدا نکردم!برو تنظیمات موددم بگرد ببین پیدا میکنی
حالا ما هم که پیدا کردیم disableاش که میکنم بازم اتوماتیک enableاش میکنه
اصلا کجا هست!؟ چطوری Disable میشه!؟ TP-Link 8811سلام داش رحمان گل ببین واسه اینکه disable شه باید بعد از apply ,ok کردن مودم رو ی بار خاموش و بعد روشن کنی !!!
کسی نبود؟؟؟یه سوال یی جورایی اف تاپیکه .
استفاده از Windows Media Center مشکلی برای دستگاه یا گیمرتگ ایجاد نمی کنه ؟ویندوزمم کپیه
من تازه اکانت ساختم و برای اولین باره که به لایو وصل میشم میتونم انلابن بازی کنم؟
اخه توی اکانتم نوشته free membership
ولی من خوندم که اکانت سیلور باید باشه چون اولین باره وصل میشم
حالا این همونه من میتونم انلاین بازی کنم؟
(ایکس باکس مو 2008 خریدم و اولین بارمه میخوام برم لایو و lt3 هست و بازیه مورد نظر فول استریل هست )
اگه همین تازگیا ساختی که یک ماه مجانی بهت gold account میده. پس تا یک ماه آتی مشکلی برای بازی در live نداری.
دو ماه شده !! فکر کنم بخاطر کریسمس 2ماه کردن!اگه همین تازگیا ساختی که یک ماه مجانی بهت gold account میده. پس تا یک ماه آتی مشکلی برای بازی در live نداری.

از کجا میتونم بفهمم اخه نوشته free member و بازی کینکت ادونچر که توی جعبه کینکت بود رو زدم تا میزنم پلی انلاین مینویسه با این اکانت نمیتونی این بازی رو انلاین بازی کنه
یعنی کلا هر بازی نمیشه یا چون کینکت هست اینطوریه
(راستی اگه میشه یه سایتی بدین مطمعن برای خرید بازی هایی که فول استیلف باشه اگه اصفهان باشه که چه بهتر ممنون میشم پی ام کنید)
سلام داش رحمان گل ببین واسه اینکه disable شه باید بعد از apply ,ok کردن مودم رو ی بار خاموش و بعد روشن کنی !!!
دو ماه شده !! فکر کنم بخاطر کریسمس 2ماه کردن!![]()