همه چیز درباره ی Xbox Live

من تازه اکانت ساختم و برای اولین باره که به لایو وصل میشم میتونم انلابن بازی کنم؟
اخه توی اکانتم نوشته free membership
ولی من خوندم که اکانت سیلور باید باشه چون اولین باره وصل میشم
حالا این همونه من میتونم انلاین بازی کنم؟
(ایکس باکس مو 2008 خریدم و اولین بارمه میخوام برم لایو و lt3 هست و بازیه مورد نظر فول استریل هست )

من تازه اکانت ساختم و برای اولین باره که به لایو وصل میشم میتونم انلابن بازی کنم؟
اخه توی اکانتم نوشته free membership
ولی من خوندم که اکانت سیلور باید باشه چون اولین باره وصل میشم
حالا این همونه من میتونم انلاین بازی کنم؟
(ایکس باکس مو 2008 خریدم و اولین بارمه میخوام برم لایو و lt3 هست و بازیه مورد نظر فول استریل هست )

اگه همین تازگیا ساختی که یک ماه مجانی بهت gold account میده. پس تا یک ماه آتی مشکلی برای بازی در live نداری.

اگه همین تازگیا ساختی که یک ماه مجانی بهت gold account میده. پس تا یک ماه آتی مشکلی برای بازی در live نداری.

از کجا میتونم بفهمم اخه نوشته free member و بازی کینکت ادونچر که توی جعبه کینکت بود رو زدم تا میزنم پلی انلاین مینویسه با این اکانت نمیتونی این بازی رو انلاین بازی کنه
یعنی کلا هر بازی نمیشه یا چون کینکت هست اینطوریه
(راستی اگه میشه یه سایتی بدین مطمعن برای خرید بازی هایی که فول استیلف باشه اگه اصفهان باشه که چه بهتر ممنون میشم پی ام کنید)

دو ماه شده !! فکر کنم بخاطر کریسمس 2ماه کردن! ;)

از کجا میتونم بفهمم اخه نوشته free member و بازی کینکت ادونچر که توی جعبه کینکت بود رو زدم تا میزنم پلی انلاین مینویسه با این اکانت نمیتونی این بازی رو انلاین بازی کنه
یعنی کلا هر بازی نمیشه یا چون کینکت هست اینطوریه
(راستی اگه میشه یه سایتی بدین مطمعن برای خرید بازی هایی که فول استیلف باشه اگه اصفهان باشه که چه بهتر ممنون میشم پی ام کنید)

دو ماه شده !! فکر کنم بخاطر کریسمس 2ماه کردن! ;)

من از کجا باید بفهمم یکی بگه تو بازی کینکت ادونچر انلاین نرفت(اورجینال)یعنی اجازه نداد که بره یعنیکلا دیگه تا گلد نکنم انلاین نمیشه بازی کرد یا چون بازی کینکته فقط باید گلد کامل باشم تا جواب بده و بقیه بازیا جواب میده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or