angel-legend
کاربر سایت
من به لایو از عصر تا حالا نمی تونم وصل شم! Error MTU میده!! باید چکار کنم!؟؟
اگه بن شده باشم چی مینویسه!؟
با نسخه ی معمولی 97 درصد بازی رایت می شه ولی نسخه ی مکس برنر 100 درصده.با سلام
چند سوال: فرق burner max با عادی ها چیه؟
میشه اگه کوتاهه بگید که چجوری میشه از خونه این lt رو ریخت؟اگه هم گفتگو داره بیزحمت اسمشو بگید.
با تشکر..
بازیها را از بیرون خریدی یا از اینترنت؟ از مانیاسافت خریدی؟من 4 تا بازی مکس برنر واسه ال تی 3 خریدم. Gears3, MW3, NFS TH ,RAYMAN. هر 4 تا آفلاین که هیچ مشکلی نداشت حتی از روی هارد هم اجرا شد بدون ارور. فقط همین چهار تا رو داشت.
بازیها را از بیرون خریدی یا از اینترنت؟ از مانیاسافت خریدی؟
یعنی برنرمکس ها همه با ال تی3 کار میکنند؟
با نسخه ی معمولی 97 درصد بازی رایت می شه ولی نسخه ی مکس برنر 100 درصده.
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟من به لایو از عصر تا حالا نمی تونم وصل شم! Error MTU میده!! باید چکار کنم!؟؟
سلام برای من ال تی 2 هست میخوام بدونم اگه وصل شم آپ کنم بازی ها رو به صورت آفلاین میاره بعد من میتونم بعدش به صورت انلاین با ال تی 2 بازیهای قدیمی مثل رزیدنت اویل 5 رو بازی کنم این ای پی 2.5 و gdx3 رو نمیخوام آنلاین بازی کنم آیا با این ال تی 2 میشه مشکل که نداره ؟؟؟؟؟
1-بلهدوستان من یه کم عجله دارم و پست های قبلی رو نخوندم . فقط ممنون میشم دوستان چند تا سوالم رو پاسخ بدن . . .
1- آپدیت lt3 اومده ؟
2- این که میگید باید بازی های lt3 رو بگیری یعنی چی ؟ یعنی بعد از ریختن این آپدیت این بازی های قفل داری که قبلا گرفتیم و با lt2 بازی کردیم دیگه به درد نمیخوره ؟
3- من آپدیت رو برای لایو می خوام . از بعد شهریور هم نه به لایو وصل شدم نه آپدیتی انجام دادم . برای انجام این آپدیت دقیقا چه کارهایی باید انجام بدم که بدون دردسر به لایو وصل بشم . اعم از نوع بازی و ترتیب کارها ( خواهش میکنم یکی یکی مراحل رو بگید که اگه قرار شد ببرم پیش مغازه دار بهش بگم .)
خیلی ممنون میشم اگه کامل جواب بدید . قربونتون برم .
1-بله
2-بله.باید همه ی بازی های XGD3 وap2.5 دوباره پچ کنی
3-باید آپدیت 14699 رو دانلود کنی