همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام.:x
آقا مگه قرار نبود این آپدین جدید 6 دسامبر یعنی دیروز بیاد پس چی شد الان دیگه می تونیم آپدیت کنیم؟
بن ویو چطور تموم شده؟
LT3 چی شد؟
من الان یه دونه الایت دارم می خوام تا یه ماه دیگه یه اسلیم 250 بگیرم. اون موقع بخرم باید چی کار کنم آپدیت هست یا نه؟
لطفا یکی همه رو جواب بده.:">

با سلام
اونایی که می دونم و می گم:
الان اگه بری به LIVE خودش پیام UPDATE رو م ده که 2تاست . اولی حجم کمی داره ولی 2می حجم بیشتری داره.
بن ویو که فعلا کسی چیزی نگفته و درست نمی دونم.
LT3 هم تا 2-3 هفته دیگه می اد.انشاء الله
اینو باید از اقای فروشنده بپرسی.
موفق

بچه ها این redeem code رو برادرم از امریکا برام خرید ایمیل کرده بعد هر چی میزنم یه سری سوال میکنه تحت عنوان biling و ادرس و تلفن و postal code هر چی اینارو میزنم تهران پستال کدای مختلف باز هی ارور میده میگه پستال کدت با محل و منطقه و ..همخونی نداره...چیکارش باید بکنم؟هیچرقمه نمیتونم لایو رو فعال کنم دیگه!!!
نکنه بخاطر اینکه از امریکا خریداری شده مشکل داره؟

من دیشب این ادرسم نوشتم ببینید مشکل داره نوشتنش؟؟
253Buntyn memphis tn
پستال کد رو هم نوشتم 38111
شماره تلفنم نوشتم 001901417*****
الان مشکلش چیه این نوشتن من؟؟کجاش مشکل داره؟بین ادرس باید کاما و خط تیره اینا بذارم؟

من دیشب این ادرسم نوشتم ببینید مشکل داره نوشتنش؟؟
253Buntyn memphis tn
پستال کد رو هم نوشتم 38111
شماره تلفنم نوشتم 001901417*****
الان مشکلش چیه این نوشتن من؟؟کجاش مشکل داره؟بین ادرس باید کاما و خط تیره اینا بذارم؟

redeem code که ربطی به billing address نداره. بدون مشکل انجام میده اگه بازم گیر میده از سایت xbox.com با اکانتت وارد شو و redeem کن.
درباره آدرس هم حتما باید آدرست با ربجن دستگاهت یکی باشه. احتمال 99% ریجن دستگاهت انگلیس که با آدرس آمریکا مشکل داره.
حتما هم باید پستال کدت با ادرسی که میدی یکی باشه اگه نباشه میفهمه و error میده.

بله ولی این بازی ها آنلاین اجرا نمی شوند. All XGD3 discs & AP2.5 discs.

سلام
یعنی اگه من انلاین بازی کنم این بازیهاAll XGD3 discs & AP2.5 discsدیگه تو انلاین اجرا نمیشه ولی بعد از اینکه از liveقطع شدم میتوانم بازیهارو اجرا کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or