همه چیز درباره ی Xbox Live

الان همينجوري وصل شدن به لايو هم خطر داره درسته؟ منظورم اينه كه بازي اينا اصلا نكنيم فقط وصل شم اين گيمر اسكور هام آپديت بشه
به محض وصل شدن پیغام اپدیت میاد که خب تا اپدیت نکنی هم به شبکه وصل نمیشی و گیمر اسکورت هم آپدیت نمیشه.فعلا وصل نشید بهتره تا اوضاع معلوم شه.

با سلام
این سوالو یک جای دیگر هم سوال کردم چون نمی دونستم کجا جاشه .ببخشید دیگه:
این نحوه ی stealth patch که در یک مقاله نوشته شده بود رو دیدم . اما با توجه به طولانی بودن و ....(=تنبل) بودن من دیدم باید وقت زیادی رو صرفش کنم . حالا سوال اینجاست که ایا کسی مکانی یا فردی رو می شناسه که بازیو به او تحویل بدی و او این حرکت patch رو انجام بده.(با پرداخت هزینه کار).
پاسخ بدید ممنون می شم.

سلام.:x
آقا مگه قرار نبود این آپدین جدید 6 دسامبر یعنی دیروز بیاد پس چی شد الان دیگه می تونیم آپدیت کنیم؟
بن ویو چطور تموم شده؟
LT3 چی شد؟
من الان یه دونه الایت دارم می خوام تا یه ماه دیگه یه اسلیم 250 بگیرم. اون موقع بخرم باید چی کار کنم آپدیت هست یا نه؟
لطفا یکی همه رو جواب بده.:">

با سلام
اونایی که می دونم و می گم:
الان اگه بری به LIVE خودش پیام UPDATE رو م ده که 2تاست . اولی حجم کمی داره ولی 2می حجم بیشتری داره.
بن ویو که فعلا کسی چیزی نگفته و درست نمی دونم.
LT3 هم تا 2-3 هفته دیگه می اد.انشاء الله
اینو باید از اقای فروشنده بپرسی.
موفق

بچه ها این redeem code رو برادرم از امریکا برام خرید ایمیل کرده بعد هر چی میزنم یه سری سوال میکنه تحت عنوان biling و ادرس و تلفن و postal code هر چی اینارو میزنم تهران پستال کدای مختلف باز هی ارور میده میگه پستال کدت با محل و منطقه و ..همخونی نداره...چیکارش باید بکنم؟هیچرقمه نمیتونم لایو رو فعال کنم دیگه!!!
نکنه بخاطر اینکه از امریکا خریداری شده مشکل داره؟

من دیشب این ادرسم نوشتم ببینید مشکل داره نوشتنش؟؟
253Buntyn memphis tn
پستال کد رو هم نوشتم 38111
شماره تلفنم نوشتم 001901417*****
الان مشکلش چیه این نوشتن من؟؟کجاش مشکل داره؟بین ادرس باید کاما و خط تیره اینا بذارم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or