sir mk
کاربر سایت
تله موش واسه ما و هدایای مایکروسافت واسه جشنهای پیشرو مسیحیانایمیل برای من اومده آخر هفته لایو مجانیه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
تله موش واسه ما و هدایای مایکروسافت واسه جشنهای پیشرو مسیحیانایمیل برای من اومده آخر هفته لایو مجانیه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
بخش اولش مربوط به این بود که نباید فعلا به لایو وصل شد ، بخش دوم هم مشخصه .برادر من صحبت ایشون چه ربطی به کال اف دیوتی داشت ؟شما باید کدک پکاتو رو اپدیت کنی
زیاد هم میاری ! بستگی به بازی نسبتا داره ولی تخمین بخوای بزنی ساعتی حداقل بین 50 تا 100 مگ !دوستان کسی می دونه حجمی که در Live بازی کردن از ترافیک اینترنت استفاده میشه چقده؟ یعنی اگه کسی 12 گیگ واسه 2 ماه داشته باشه و روزی 2 ساعت live بازی کنه جوابگو هست این 12 گیگ؟ کسی آماری چیزی گرفته؟
سلام دوستان. بعد از مدتها دوباره ميخوام برم تو كار لايو. البته هنوزم دستگاه ازم ايراد MTU ميگيره.
با ويندوز Xp كلي دنگ و فنگ داشت درست كردنش اما درست كردم بازم نشد. بازم ميگه MTU كمه خيلي از بچه هاي سايت هم ديدم كه پارس آنلاين دارن و اين مشكل رو بعد از يه موقعي به بعد داشتن.
لطفا كسايي كه ميدونن اين مشكل MTU رو چطوري ميشه حل كرد كمك كنن.
مودمم Zyxel هست و تنظيمات MTU در خودش نيست
میشه با شاتل ۱۲۸ هم لایو بازی کرد؟
اکانت مفتی لایو هست یا نه؟
نه نيست ، خيلي از مودم ها ندارن. ماله ماهم از اون دستس ميترسم يه مودم ديگه بگيرم اتفاقي نيفته الكي پولمو هدر داده باشم.فعلا تا اومدن LT+3 نری لایو بهتره چون فعلا امنیتش فوق العاده پایین اومده با LT+2 و بازیهای XGD3
صبر کن C4eva گفته بعد از 6 دسامبر LT+3 عرضه میشه
MTU هم بره من وقتی وارد تنظیمات مودم میشم که اسم کاربری و رمز اینترنت رو وارد کنم تو همون قسمت هستش یه گزینه نوشته MTU که میتونی مقدارش رو تغییر بدی یه ذره کامل همه تنظیمات مودم رو بگرد باید پیدا بشه ؟
نه نيست ، خيلي از مودم ها ندارن. ماله ماهم از اون دستس ميترسم يه مودم ديگه بگيرم اتفاقي نيفته الكي پولمو هدر داده باشم.
دوستان PSN به راحتي وصل ميشم اما لايو نه.
لطفا كمك :d
اِ جواب ميده؟ البته منم يه جا خونده بودم با بريج كردن رديف ميشه. ايولمودم نگير كه پولتو تو اشغالي ميريزي
بايد تو تنظيمات مودم مودمو به حالت بريدج بزاري (چراغ اينترنت مودم خاموش ميشه كه اشكالي نداره)
تو اadvance setting ايكس باكست بايد يوزر نيم و پسورد isp رو وارد كني و راحت كانكت ميشي
البته حواست باشه اگه بریج کنی مودمت تک کاربره میشه! یعنی فقط به 360 میتونی در یک زمان وصل کنی!اِ جواب ميده؟ البته منم يه جا خونده بودم با بريج كردن رديف ميشه. ايول
اِ جواب ميده؟ البته منم يه جا خونده بودم با بريج كردن رديف ميشه. ايول